Skoči na vsebino

Je sex sprostitev

contesa

Recommended Posts

kokr komu.

men je nujno sam dihat; pa se to se lahk odlocim da neham. x:Dx x;)x

sprostit se da na vec nacinov, ne le z sexom.

tudi energijo spolnih nivojev se da drugace uporabljat.

--------

nujna sprostitev x;)x
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 487
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe.....da se neb menli o luni v škorpijonu..... :vragec:  x:px  x:Ix  x8Dx

Pih ! Pa ne , da maš ti to? :inocent: Se mi ne zdiš tak psihotik- vsaj po postih ne. zelo lucidna luna je to, z morbidno dostikrat trpečo domišlijo in čustvovanjem, ki pa je zelo globoko. Poznam ene par primerkov.

Se strinjam, odvisno kako je ta luna aspektirana vsekakor. Pri prijateljici, ki ima slabo aspektirano luno v škorpijonu, gre za skoraj trpeče a zelo globoko čustvovanje. Sicer pa je to tema za astrološki kotiček, ne za sem. Govorili smo pravzaprav o marsu v škorpijonu x:px

A ti tud? Če si rak, pol si itak ful lunaren tip...Pronicljivo, ni kaj! Posesiven z razlogom, strah pred izgubo ljubljenih oseb...

Sicer pa, kaj sploh pišem to, saj itaq ne maraš, da ti ljudje, ki jih ne poznaš , pridejo preblizu, hehe ! x:)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>A ti tud? Če si rak, pol si itak ful lunaren tip...Pronicljivo, ni kaj! Posesiven z razlogom, strah pred izgubo ljubljenih oseb...

Sicer pa, kaj sploh pišem to, saj itaq ne maraš, da ti ljudje, ki jih ne poznaš , pridejo preblizu, hehe ! x:)x  x:)x

Res je, ker, če jih, se mi zgodi točno to kar se mi je danes - smešno ampak resnično. x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

Pa ne da ne maram, da mi pridejo preblizu, sem samo previden, in če slučajno nisem, ga že dobim malce po ušesih x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Pa ne da ne maram, da mi pridejo preblizu, sem samo previden, in če slučajno nisem, ga že dobim malce po ušesih x;)x

Tole je pa stavek, ki ga vi rakci kar serijsko pripovedujete. Se mi zdi res nenavadno...ta previdnost, ko se enkrat opečeš, pol pa v vseh naslednjih zvezah iščeš njo/njega . Noben, jasno nikol ne ustreza temu idealu, pol pa kar išče 100 let in si nesrečen pa .... eni začnejo preveč pit. Tako izkušnjo sem imela jaz z enim rakom.

<{POST_SNAPBACK}>Tole je pa stavek, ki ga vi rakci kar serijsko pripovedujete. Se mi zdi res nenavadno...ta previdnost, ko se enkrat opečeš, pol pa v vseh naslednjih zvezah iščeš njo/njega . Noben, jasno nikol ne ustreza temu idealu, pol pa kar išče 100 let in si nesrečen pa .... eni začnejo preveč pit. Tako izkušnjo sem imela jaz z enim rakom.

Pa ne lih no. Jaz sem previden zato, ker ste ženske res totalno drugačne, kar se tiče odnosa moški-ženska, redko ste 100% odkrite (nočem posploševat, to so pač moje izkušnje), ali bi takoj na polno v zvezo, ali neveste ali bi ali nebi, potem, par dni žarite od emocij, naslednji dan pa dvojka (razlog je zmeraj "neznan")...Jaz pa imam takih fint dovolj, ker če se že odprem to dam, nič ne šparam v talonu za t.i. hude cajte, te pač poskušam bit previdn. No, in če nisem si vedno znova dokažem, da moram bit x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Pa ne lih no. Jaz sem previden zato, ker ste ženske res totalno drugačne, kar se tiče odnosa moški-ženska, redko ste 100% odkrite (nočem posploševat, to so pač moje izkušnje), ali bi takoj na polno v zvezo, ali neveste ali bi ali nebi, potem, par dni žarite od emocij, naslednji dan pa dvojka (razlog je zmeraj "neznan")...Jaz pa imam takih fint dovolj, ker če se že odprem to dam, nič ne šparam v talonu za t.i. hude cajte, te pač poskušam bit previdn. No, in če nisem si vedno znova dokažem, da moram bit x:)x

Katera ženska pa je kar takoj za polno zvezo, Milf? Težko je kar po par dnevih rečt, da si za polno zvezo, če človeka ne poznaš dobro. Lahko te že čez dva dni zmoti nekaj, pa si rečeš "Ej, tole pa jaz nebi glih tolerirala ves cajt..." pa je bolj fer, da prekineš videvanje, kot da probavaš nekaj na silo. Folk je ful različen, eni se ustrašijo , če jim kdo na začetku začne o ful resni zvezi in poroki. Men kar začnejo utrpat rdeče lučke, ker se bojim, da spet ne bom mogla dihat. Po drugi strani je pa ful bedasto, da se greš neke igrice in pol se ne ve, pri čem sploh si.

Res je najbolj pametno, da se človek odpre in se na začetku pokaže, kakšen je, ne pa, da pol čez čas pridejo na dan stvari, ki motijo. Blefiranje v zvezi ful mrzim.... Ampak z leti človek ve , kaj hoče in postane vedno previdnejši in tudi zahtevnejši pri izboru potencialnega partnerja. Če človek ve, da drži v rokah škisa, mondo in pagata, pa itak veš, da talon nima smisla.

<{POST_SNAPBACK}>Kateri moški pa je za polno zvezo takoj?  :vragec:  x;)x Pol k mal odrasteš te zaljubljenost ne zanese več tolk kot k si mladič. Uživaš v njej, v vsakem njenem trenutku, toda, ker veš, da te je po svoje razen "zadela" tud zaslepila, si je treba vzet čas. Včeraj sem ravno ugotavljal kolk prilagajanja je včasih potrebno, kolk me zna veza omejit, kolk včasih sploh ne vidiš kako ne-svoboden si v vezi.......kolk enostavno več nisi to kar v bistvu si. Če bom kdaj gradil novo vezo se vsekakor ne bom zaletel k bikec...... x^x

Mlajši si, lažje se prilagajaš.Starejši si...imaš že izoblikovane neke življenske cilje, norme, navade.Ko si mlad si optimist, starejši ko si, pa si realen optimist :palec:

Ti prikrivaš neke stvari, da je neb prizadel,  kar ti ne uspe povsem, pa prizadeneš še njo.....itd. Včasih se vprašam al sploh sem za kakšno vezo, ali ni najboljš, da ostanem sam. Nočem nikogar prizadeti, toda če kaj imam strelčevsega v seb je to, da ne maram dihanja za ovratnik........kontrole........poročanja o vsakem koraku........Sam pač mislim, da je partner eden, mogoče najpomembnejši del tvojega življenja, vsak od njiju pa mora imeti še del svojega življenja, ki se izraža v različnih zadevah......službi, lahko tud nekterih prijateljih, raznih zanimacijah, konec koncev tudi v pravici včasih biti sam.......

Partnerstvo naj bi bilo skupno bivanje IN svoboda duha in gibanja.Z omejevanjem se začnemo dušiti.

sex(samo toliko omenim, da ne bom izven teme)

Zame je seks nekaj izredno lepega, predstavlja mi umetnost ljubezni.

Ce vzames sex kot sprostitev po mojem ne dobis VSE kar bi lahko dobil.

Sama ugotavljam, da je fajn se prepustiti, brez misli, brez pricakovanj, biti popolnoma odprt, brez kontrole, brez strahu (v smislu kaj si bo on mislisl??) da se enostavno zlijes s partnerjem v eno, fizicno in duhovno. Da pozabis na vse, spraznes glavo In Ne biti skoncentriran samo na spolni center, potrebno je dvigovanje seksualne energije in potem akt traja in traja. Potem te pa dejansko odnese v svet ...

pomembno se mi zdi, ker s tem dosezes enost, s partenerem gradis na ljubezni. Brez tega ne gre, prej ko slej naletis na tezave.

Kolker ugotavljam je to (seksualna eneriga) zlo mocna zadeva, ki se je SE niti ne zavedamo. seksati kr tko je kr nekaj, delati nekaj na nivoju nevednosti.

Ko sem sama sla seksat ker pac pari seksajo, mi je hirt postalo vse brez veze nekak. Cutila sem da je za tem nekaj vec x;)x

In se vedno raziskujem ...

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

<{POST_SNAPBACK}>Zame je seks nekaj izredno lepega, predstavlja mi umetnost ljubezni.

Sama ugotavljam, da je fajn se prepustiti, brez misli, brez pricakovanj, biti popolnoma odprt, brez kontrole, brez strahu (v smislu kaj si bo on mislisl??) da se enostavno zlijes s partnerjem v eno, fizicno in duhovno. Da pozabis na vse, spraznes glavo In Ne biti skoncentriran samo na spolni center, potrebno je dvigovanje seksualne energije in potem akt traja in traja. Potem te pa dejansko odnese v svet ...

pomembno se mi zdi, ker s tem dosezes enost, s partenerem gradis na ljubezni. Brez tega ne gre, prej ko slej naletis na tezave.

Kolker ugotavljam je to (seksualna eneriga) zlo mocna zadeva, ki se je SE niti ne zavedamo. seksati kr tko je kr nekaj, delati nekaj na nivoju nevednosti.

Ko sem sama sla seksat ker pac pari seksajo, mi je hirt postalo vse brez veze nekak. Cutila sem da je za tem nekaj vec x;)x

:palec:

Malo je folka, ki ve kaj je sploh sex oz. kako ga občutit... ! x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

Malo je folka, ki ve kaj je sploh sex oz. kako ga občutit... ! x^x

to je zelo relativno, tako kot bi rekel, malo je folka, ki ve kaj je sploh hrana oz. kako jo občutit... ljudje smo si zelo različni in vsak stvari občuti na svoj način!

lp x8Dx

honor and respect

x^x ja pa še res je :yumy: in težko je potem stopit nazaj...ko se človek boljšega navadi, ne more več na nazaj :palec:

ko boš probal, se boš pridružil Tai-chi, Santosu....itd x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>x^x ja pa še res je  :yumy:  in težko je potem stopit nazaj...ko se človek boljšega navadi, ne more več na nazaj :palec:

ko boš probal, se boš pridružil Tai-chi, Santosu....itd x;)x

Saj gre lahko samo še na boljše...! :vragec: x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

da. :palec: in za take zadeve ni dovolj samo 1, ker po dolocenem delu na sebi, zacnes biti odvisen tudi od partnerja, da gres lahko naprej, oz. gresta lahko le skupaj.

------------

Zame je seks nekaj izredno lepega, predstavlja mi umetnost ljubezni.

Ko sem sama sla seksat ker pac pari seksajo, mi je hirt postalo vse brez veze nekak. Cutila sem da je za tem nekaj vec  x;)x

ja seveda, potrebna sta dva xlove2x samo lahko delas pa tud sam, potem pa mogoce se drugega potegnes v to. vazno je kk ti pristopis k temu, potem se pa ze odvije tako kot se mora ...

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

stopnjevanje, nakladanje.....

par se sprička, pa on zabrusi, ko boš umrla, ti bom dal na nagrobnik napisat:

"Mrzla kakor vedno!" :inocent:

ona pa nazaj

"Jaz pa tebi, trd kakor še nikoli!" :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>stopnjevanje, nakladanje.....

par se sprička, pa on zabrusi, ko boš umrla, ti bom dal na nagrobnik napisat:

"Mrzla kakor vedno!" :inocent:

ona pa nazaj

"Jaz pa tebi, trd kakor še nikoli!" :inocent:

He, he!

Na otoku Krku v neki vasici je na pokopaliču zelo zanimiv grob, kjer je pokopan nek moški, ki je baje ženo vse življenje pretepal. Ona mu je po smrti dala napisati na spomenik: Tukaj leži moj mož, jaz počivam v miru...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...