tai-chi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>He, he! Na otoku Krku v neki vasici je na pokopaliču zelo zanimiv grob, kjer je pokopan nek moški, ki je baje ženo vse življenje pretepal. Ona mu je po smrti dala napisati na spomenik: Tukaj leži moj mož, jaz počivam v miru... Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 a dej... ----------ja seveda, potrebna sta dva samo lahko delas pa tud sam, potem pa mogoce se drugega potegnes v to. vazno je kk ti pristopis k temu, potem se pa ze odvije tako kot se mora ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 eh s temu seksu se čist prevč komplicira pa cela znanost se dela iz tega....tisoč in en nasvet če bi vsak sebe poslušu pa partnerja ni nobena umetnost dobr seks spelat....če pa ti zravn študiraš ja kk je že u uni reviji pisalo da morm zdej roko postavit....... :xx!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Če bom kdaj gradil novo vezo se vsekakor ne bom zaletel k bikec...... Aaaahhh, pa menda ja noces reci, da se bikci zaletavamo? Morda sicer res vcasih podremo kak zid, vendar pa....no, odvisno! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh s temu seksu se čist prevč komplicira pa cela znanost se dela iz tega....tisoč in en nasvet če bi vsak sebe poslušu pa partnerja ni nobena umetnost dobr seks spelat....če pa ti zravn študiraš ja kk je že u uni reviji pisalo da morm zdej roko postavit....... :xx!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Natrix, kako pa je to, zdravo, da ne bo kdo kaj narobe vzel Ah sstane, saj ti to ves! Za ostale pa,....po mojem danes vsak ve, kaj je zdravo in kaj ne?! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kompliciranje in pretvarjanje zihr ni zdravo pa branje vseh teh nasvetov tud ne najbolj so pa hecni v zvezi s predigro ma kaka predigra, kt da je ženska tk k star avto, k ga morš taprvo zakurblat, ogret pol pa laufa.....č se ti seksa se ti seksa, kakršna kol predigra je odveč, če se ti pa ne....ti pa tud predigra ne pomaga......telo lohk prelisičiš s predigro, misli so pa bohvekje.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kompliciranje in pretvarjanje zihr ni zdravo pa branje vseh teh nasvetov tud ne najbolj so pa hecni v zvezi s predigro ma kaka predigra, kt da je ženska tk k star avto, k ga morš taprvo zakurblat, ogret pol pa laufa.....č se ti seksa se ti seksa, kakršna kol predigra je odveč, če se ti pa ne....ti pa tud predigra ne pomaga......telo lohk prelisičiš s predigro, misli so pa bohvekje.... Mmmm, he,he,he,.... Kdo pa prav, da je predigra samo za zensko? Osebno mislim, da je dobro in fajn tisto, kar obema ustreza! Ce to pomeni predigro, ok, ce pa brez predigre, pa tud ok. All we need is love......... John Lennon Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 mater, sami dr. sexa ste tuki, me prav zanima kok ste v praksi res dobri ko se tuki tolk...... haha no js pa sploh ne vem kaj je sex Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mmmm, he,he,he,.... Kdo pa prav, da je predigra samo za zensko? Osebno mislim, da je dobro in fajn tisto, kar obema ustreza! Ce to pomeni predigro, ok, ce pa brez predigre, pa tud ok. All we need is love......... John Lennon no pa tk sm misla nasplošno...se veš......včas je bolš poigra al kk bi se temu reklo..... pa tud včas paše mal crklanja pa tega, seks je pa pol posledica če se pa men zdejle ta trenutek seksa, pol hočm točno to in nč drugega Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ja, se strinjam Todika... (By the way.....s kerga konca pa si, ce ni skrivnost?) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 he he savinčanka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 če se pa men zdejle ta trenutek seksa, pol hočm točno to in nč drugega Knede? se strinjam, j.......š še predigro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Lep konec, ni kaj! 30 May ni vec bik, a ne? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep konec, ni kaj! 30 May ni vec bik, a ne? nje nje dvojčk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Knede? se strinjam, j.......š še predigro Samo šopaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo šopaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nje nje dvojčk Mmmmm, a tako.....ja, ni kaj, lepo, lepo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo šopaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nje nje dvojčk Zato pa je tok divja! Gimme five! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 nujna sprostitev,nujno zlo bi blo pa če bi človeštvo izumiralo Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 nujna sprostitev,nujno zlo bi blo pa če bi človeštvo izumiralo Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Drgač pa, fuk brez muk je utopija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Vidim, da nisi šentrnejc, ker bi drugače zapisal FOK BREZ MOK JE OTOPEJA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.