El Nino 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 El Nino, le zakaj si ovne postavil pred leve Janja, zato ker je on Oven! nice & easy, sam dejstva je treba poznat... Tipice, pa Dvojčice mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Sem pokukala v profil in sem pogruntala no, sploh me noben ne upošteva, ko nekaj skapiram . Nino kakšne so ti ljubše, eno ali dvojajčne ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pismu kok morjo bit moški precizni, da definirajo odkje naj otrok nastane Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ja dvojajčne so bolj zanimive mmm hehe več razlik pa to, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pismu pa glih zdaj ko postaja zanimivo moram it . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 JanjaK, to je ponavadi pri vseh stvareh Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pismu pa glih zdaj ko postaja zanimivo moram it .Viš, kaj si naredila,sedaj pa vsi vemo, da tudi Borism spremlja to temo! pa hitro spoki, si spomnila tudi mene, zakaj neki visim tule, lahko dobim celo potlačen nos ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Piko, seveda jo spremljam, ampak nisem nikoli napisal, da je zame zlo , moram odditi še brati druge teme, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Zakaj se gre? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 JanjaK in Piko vesta Midva lahko le ugibava Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Res je. Seks ni nujno zlo. Ni nujno ali ni zlo ? Če bi bil odgovor tako preprost, potem ne bi imeli vsi toliko za povedati... In lepo se mej še naprej! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Zakaj se gre? Gre se zato, da se kam pride! Ne, ko moški govorimo o ženskah, gre vedno za seks. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ne, ko moški govorimo o ženskah, gre vedno za seks.Piko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ni nujno in ni zlo, je pa potrebno in prijetno! Ja, saj pravim, zlo potrebno (predvsem za potrebne) in zlo prijetno! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Zakaj se gre? Gre se zato, da se kam pride! Ne, ko moški govorimo o ženskah, gre vedno za seks. Hvalevredno..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Si videl Piko, sedaj pa imaš, nič se skrivati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Jp, moški s polnimi testisi znajo imet temne misli , še dobr da jim loh pomagamo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 KO sta Adam in Eva morala zapustit raj, sta morala tudi vse tam pustit, edino sex sta vzela s seboj! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Tko, s kaksno frisno gres v Kolosej, kupis kokice, in pocasi naredis luknjo v ajmrcku malega napeljes skozi podn v kokice in kokice ponudis. tko, "vzam kaksno" veselo jih oba zobata, dokler ona ne pride do... Pol se pa itak vse samo naprej odvija Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 KO sta Adam in Eva morala zapustit raj, sta morala tudi vse tam pustit, edino sex sta vzela s seboj! Še dobro, da se nista drugače odločila . Ampak kaj vse je res na to temo pogruntano, razni glavoboli... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ja, ta glavna tema, ne, da vidim, kaj je bilo še dognanega . Hm, ponavadi ženske to prakticirajo . Mene redko redko boli glava Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Hi hi hi, Contesa, z migreno pa res niti hlod položaj ni mogoč . Super, da si se jih znebila - migren mislim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Tko, s kaksno frisno gres v Kolosej, kupis kokice, in pocasi naredis luknjo v ajmrcku malega napeljes skozi podn v kokice in kokice ponudis. tko, "vzam kaksno" veselo jih oba zobata, dokler ona ne pride do... Pol se pa itak vse samo naprej odvija pol pa ona misl da je kača notr... pa jo hoče s šusom stran od vaju zagnat...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Tole je blo prav Mushi za počakat, ja . Take finte mene odbijajo sicer, je že treba malo inteligence in prefinjenosti pokazat, ne sam organa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.