Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje si moj bodoči mož, z mercedesom, vilo, jahto, helikopterjem, avionom, vikendom v Grčiji, Španiji, Turčiji, z milijoni na banki, najlepši, najboljši in neskončno zatrapan vame??? Mick, a je zdej kul? Jutri ga še ne boš verjetno našla. Bo ostal doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> To bi bilo pa tu mač za oba. Ne ne, vsa kri bi šla v glavo, ne bi bilo luštno. ja,a ne?he he.to mi je frendica enkrat pravla,da ona ful uziva ,ko je na glavi.....neka kamasutra poza pa to.....tud men ni glih jasno kako ji to rata Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Uglavnm, manjka mi...čeprov mi bolj manjka cartanje, objemanje, lupčkanje in ostale nežnosti, ki sčasoma privedejo do sexa. Ah.....kje si, jebač moj bodoči? :xx!: Vse to je predigra, mal dolga ampak vsaj je x!x Kdor čaka, (bojda) dočaka Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Vsekakor, ce vam pase, vi kar seksajte (zdravo, seveda)! So ze pred leti pogruntal, da je zdravo za celo telo in da med seksom deluje (sodeluje) cel organizem. Samo s poljubljanjem pokurimo ogromno kalorij! NAUK: Imejte se radi in se ljubite! (zdravo, da ne bo kdo narobe vzel ) P.S. Tale nauk je pa mal podoben tistim iz casa otrok cvetja?! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ja, sam sem mal pozabu statistiko, kolk kalorij..... vem pa, da kar veliko, ker sem bil presenecen, ko sem slisal Aja, pa se to.....seksanje (ne masturbiranje ) izboljsuje vaso kozo in se zadnje ugotovitve znanstvenikov; -osebe, ki imajo vec seksa, imajo bolj sijoce in lepse lase-resnica je, da so plesasti moski boljsi v postelji........vendar ne zaradi izgube las, pac pa zaradi vecjih kolicin testosterona, ki pa je tudi vzrok plesavosti! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Aja, pa se to.....seksanje (ne masturbiranje ) izboljsuje vaso kozo in se zadnje ugotovitve znanstvenikov; In kaksna je razlika??Mislim zakaj pa sexu ja po masturbaciji pa ne??A so znanstveniki pdali kako razlago za to?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaksna je razlika??Mislim zakaj pa sexu ja po masturbaciji pa ne??A so znanstveniki pdali kako razlago za to?? Ja, pravzaprav so...... in vsekakor nisi edini, ki se to vprasa.Bistvo ni v tem, da dosezes orgazem, ampak na kaksen nacin. Tvoja roka te sicer pripravi do orgazma, ne daje pa ti take vzpodbude, kot telo tvoje partnerke, prav tako ti ne posilja kemicnih signalov, ki ti jih posilja telo zive osebe in vsekakor ti samo seks s partnerko aktivira dolocene hormone in kemicne snovi v telesu. Poleg tega seks "prisili" celotno telo, da sodeluje in je aktivno, masturbiranje pa ne. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>slisal -osebe, ki imajo vec seksa, imajo bolj sijoce in lepse lase Tole pa nč jasn...po tem sodeč, jst sexam k nora, k mam lepe in sijoče lase....bejbi, nov držal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole pa nč jasn...po tem sodeč, jst sexam k nora, k mam lepe in sijoče lase....bejbi, nov držal! Draga moja, znanstveniki so to ugotavljal na vec testnih osebah obeh spolov in prisli do tega in seveda podkrepili z dokazi in povedali tudi zakaj je tako, kar pa si zal nisem zapomnil! Vedi, da nikoli ne recem nekaj samo zato, da bi bil zanimiv.....pac nisem tak. Vse to lahko preveris na Discovery page, ali pa sem ter tja, poglej kdaj tud ta program, ce mas varianto.... Predvidevam, da lepo skrbis za lase! P.S. Testne osebe so vse lepo skrbele za lase, pa vendar so bile razlike ocitne.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, ma torej paz, da ne boš seksat začela, ker pol boš mela že prav kičaste lase. Mah, ziher ima raznorazne pozitivne vplive. Mogoč pa bi imela torej še lepše in še bolj sijoče Lupčk, poglej mojo ikonco...a se ti zdi, da b bli lohk še lepši? Nemogoče! Najlepši so! ....je skromno dejala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lupčk, poglej mojo ikonco...a se ti zdi, da b bli lohk še lepši? Nemogoče! Najlepši so! ....je skromno dejala Mmmmmm, obilica samozavesti! To je dobro, sam da je nimas prevec! Mala, sala! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ni je preveč , verjem...sam lapam pa preveč.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pravzaprav so...... in vsekakor nisi edini, ki se to vprasa.Bistvo ni v tem, da dosezes orgazem, ampak na kaksen nacin. Tvoja roka te sicer pripravi do orgazma, ne daje pa ti take vzpodbude, kot telo tvoje partnerke, prav tako ti ne posilja kemicnih signalov, ki ti jih posilja telo zive osebe in vsekakor ti samo seks s partnerko aktivira dolocene hormone in kemicne snovi v telesu. Poleg tega seks "prisili" celotno telo, da sodeluje in je aktivno, masturbiranje pa ne. Vec endorfinov pol pravis. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni je preveč , verjem...sam lapam pa preveč.... He,he,he, tud samokriticna si? Po mojem se vsakmu kdaj pa kdaj zgodi da lapa, sam mislm, da ni panike!Ejga, pa ne u kloster, por favor, ze tko nam pada nataliteta! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vec endorfinov pol pravis. Vsekakor se aktivirajo stvari, ki se sicer ne bi. Aja, pa se to.....marsikdo, marsikdaj rece partnerki (partnerju); kako lepo disis, obozujem tvoj vonj. Pa sploh ni nujno, da je parfumiziran. Vsak clovek ima svoj lasten vonj, le da nase zaznave niso tako dobre, kot pri psih, recimo. Vendar je zdaj jasno, da ko se aktivira kemija med dvema, so ravno feromoni (mislim vsaj) tisti, ki nas lahko pozenejo v strast ali na rob... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsekakor se aktivirajo stvari, ki se sicer ne bi. Aja, pa se to.....marsikdo, marsikdaj rece partnerki (partnerju); kako lepo disis, obozujem tvoj vonj. Pa sploh ni nujno, da je parfumiziran. Vsak clovek ima svoj lasten vonj, le da nase zaznave niso tako dobre, kot pri psih, recimo. Vendar je zdaj jasno, da ko se aktivira kemija med dvema, so ravno feromoni (mislim vsaj) tisti, ki nas lahko pozenejo v strast ali na rob... Vsekakor jo feromoni aktivirajo. Sam posledica te strasti so endorfini (hormoni srece), kateri imajo verjetno povezavo s kozo in vsem. Sicer je pa tukaj zelo tezko postaviti povezavo med le eno od teh snovi, ker se vedno (vsaj pri sexu) pojavljata simultano. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 sex je dopolnitev ljubezni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaksna je razlika??Mislim zakaj pa sexu ja po masturbaciji pa ne??A so znanstveniki pdali kako razlago za to??Pri masturbaciji se sam tvoja roka matra Pri sexu pa celo telo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> NAUK: Imejte se radi in se ljubite! (zdravo, da ne bo kdo narobe vzel )Natrix, kako pa je to, zdravo, da ne bo kdo kaj narobe vzel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>He,he,he, tud samokriticna si? Po mojem se vsakmu kdaj pa kdaj zgodi da lapa, sam mislm, da ni panike!Ejga, pa ne u kloster, por favor, ze tko nam pada nataliteta! Men ni več pomoči, pa zato na klošter cilam....tko je...k ti dojadi, da folk nabija in ni odkrit, ti s pa preveč naiven za ta svet...pol ti pa res sam še kloštr ostane Če verjamš, da b zdržala....mogoče par dni...pol bi se pa z mojim spovednikom začela spogledvat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 nujna sprostitev Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To bi bil šele lep greh! Priložnost dela/naredi grešnika al kako že pravjo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prilika dela tatu! Ja, to tud...sam res en tak obstaja....mah, klinc...važn, da ga bom spreobrnla, fara.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi rekla,skoraj več kot to! Mars v škorpijonu seka, jaz že vem! Js tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sam sem mal pozabu statistiko, kolk kalorij..... vem pa, da kar veliko, ker sem bil presenecen, ko sem slisal Aja, pa se to.....seksanje (ne masturbiranje ) izboljsuje vaso kozo in se zadnje ugotovitve znanstvenikov; -osebe, ki imajo vec seksa, imajo bolj sijoce in lepse lase -resnica je, da so plesasti moski boljsi v postelji........vendar ne zaradi izgube las, pac pa zaradi vecjih kolicin testosterona, ki pa je tudi vzrok plesavosti! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.