Volk K.L. 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Contesa....saj verjamem, da si brez predsodkov....to si že dokazala.Sprašujem pa se...zakaj moraš toliko govoriti...o tem.Ko naletim na nekoga...ki se toliko hvalisa....se vedno vprašam...kaj mu v resnici manjka.Verjamem, da smo v današnjem času vsi bolj ali manj brez predsodkov...kar se tiče seksa.In gotovo imamo vsi na zalogi lepo mero pikantnih izkušenj...ki pa jih raje delimo...v zasebnosti postelje.Rada imam seks....včasih mi paše vsak dan....večkrat na dan...včasih mi tut dalj časa ni do njega.Kaj...kako....kolikokrat....pa bom povedala tistemu....ki ga to zanima Ej Astra jaz sem to vse zares pisal, ma res majke mi, ne hvalim, jaz nikoli ne lažem, majke mi . Jebemti le kaj mi manjka, nekaj mi manjka . Hmm kolikokrat pa seksaš Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Oboje! (pa še kaj tretjega) uživajte! (ni pa mi všeč, če ne) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 hihihi.....kako bi sele za mano pogledali...ko imam se kaj druzga obrito ne samo noge.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 tale contesa.... IZVEDENEC ZA LOGIKO... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Če ne maraš o tem govoriti, je škoda, da to napišeš, saj daš nekomu jasno vedeti, da ne želiš deliti z njim svojega stališča glede tega, če v temi ne sodeluješ!Contesa....ne....jaz ne visim na netu do poznih ur....in pisarim o seksu....jest to POČNEM... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 ._. ..grema sexat, no, kr povemdrgač pa, vprašanje se postavi,če si zasluži,ker pač predaja iz gole nuje in nekih zasukanih´ dnevnih idej mi vedno manj diši, nevem, ´..preprosto odraščam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Hvala enako,Smajčica! Bobnarja v resnici ni bilo na avtobusu, drugače bi vedel, kaj je zamudil! Pa nekam zagrenjeno zveni, kaj misliš, da mu kaj manjka hm, morda res, morda ne;vsi mamo tezje in manj sprejemljive trenutke...ce komu manjka neznost, sex.. morda ni le zaradi tega zgrenjen!?ali pac?-kakor pravis?no ja, seveda se se druge zadeve v zivljenju, ne!!zaradi katerih pa se tudi obremenjujemo.nekdo pac bolj misli z ... nekdo manj.nekdo zeli vec nekaterih energij dozivljati, nekdo manj;nekdo misli, da nekaj potrebuje vec, nekdo manj;nekdo cuti nekaj poceti vec, nekdo manj;ce nekoga nekaj osrecuje, nekoga drugega morda ne.ce kdo izrazi dvom, ga spuduja, ker je morda resnicen inmisli, se upa izrazati, povedati: torej je v njemu spodbuda.torej predvidevam, da je kritika morda celo spodbuda!!??nekomu v nekem smislu.lahko pa pogledam se tako; da ce se nekdo ukvarja z nekom,pa ceprav kritizira in v zunanjosti 'ne sprejema', on vsekakorsprejema in se ukvarja, ker usmerja energijo v tisto karkritizira. ce osnovo odmika od bistva, pa morda ni spodbuda ah ah zdej pa ze mal prevec razmislam... :xx!: a grejo drugi v takih trenutkih raj sexat?? al kaj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Ej,...ali ste že na plaži. Vsred belega dneva, pa polno kopalcev okoli. Full dobro. MEGA Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Ej,...ali ste že na plaži. Vsred belega dneva, pa polno kopalcev okoli. Full dobro. MEGA Eh, nakladaš.. da se kar kadi.. Full dobr ??? Ja, ja.. :o|o: in da te drug gledajo ... hehe, jaz bi tak par obstopila in začela ploskat pa pa ..hehe.. pa da vidmo Full dobr .. Se pa strinjam, da je seks nekaj drugega od ljubljenja.. Mislim, da vsi vemo kakšna je razlika, če gre samo za ven-pa-not :OO!: , ali pa je še zraven veliko pa .. Ej, ej..dogodivščine.. res niso za "javnost" :xx!: .. Uf, so bile pa ta hitre, ki mi niso ravno všeč.. Saj, pravim, to je bil čisti seks.. ljubljenje tam urco, pa dve.. včasih še več... Pravim včasih.. Aj, pa še to.. nekdo je rekel.. vsak dan ?? Svaka ti čast , samo , da se potem cajtaš z mokrimi obkladki :\: , ker te vse boli... Pa saj to ni prijetno.. jaz že vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 ._. ..grema sexat, no, kr povemdrgač pa, vprašanje se postavi,če si zasluži,ker pač predaja iz gole nuje in nekih zasukanih´ dnevnih idej mi vedno manj diši, nevem, ´..preprosto odraščam :o|o: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 contesa....prej kot kaj manjka....si mora ocala nadet da boljse vidi....mogoce pa mu je nerodno pa se raje stran obrne..namesto da bi pogled dvignil visje od kolen to bo....ti recem Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 pa se to.....zame je najboljsi sex...(kao da skrajsamo zadevo)...tisti...po katerem se se sladko uspem nasmejat.... .... v eni knjigi sicer mladinski...CISTO ZARES O SEXU....sem prebrala kratko dogodivscino...ob kateri se se vedno nasmejem ko se nanjo spomnem...in sicer....pise tako... Ko sem prvic poskusila vstaviti kapico za maternicno ustje,mi je zdrsnila iz rok,poletela cez sobo in priletela v zid. Pa naj se kdo rece ,da v postelji in okoli nje ne zna biti zabavno...pa se kako.....samo popestrit si moramo...pa je vse veliko lazje in lepse...: by smajcica Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 E bejži...Česa ne poveš... oh, kako zanimivo je vajino spolno poskakovanje smajcica in contesa... česa takega pa še ne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 ja... to bo... contesa ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Kdaj sexate, če skoz na 'netu visite?!? Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Contesa tolk seksa...da je že mal utrujena...pa gre na net, ker rabi pauzo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 contesa....in teh ur se kar nabere....tako da od viska glava ne boli Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 astra je skos na pauzi pa u meno-pauzi tut verjetn Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Šeherezada : Kdaj sexate, če skoz na 'netu visite?!? Saj kako naj ti rečem Šeherezada, saj se lahko sexa tudi med oh....., matr kva je zdej to kdo me po šlicu.... ahhhhhhhhhh, ooohhhhhhh, draga nehi ohhhhhhh, uuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhgggggggggggghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ohhhhh kako je to super, aaahhhhhhhhhhhhh a teb' isto kva,.......... ohhhhhhh, uhh vroče je . Čak' mal' kje sm ostal' Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Šeherezada : Kdaj sexate, če skoz na 'netu visite?!? Saj kako naj ti rečem Šeherezada, saj se lahko sexa tudi med oh....., matr kva je zdej to kdo me po šlicu.... ahhhhhhhhhh, ooohhhhhhh, draga nehi ohhhhhhh, uuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhgggggggggggghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ohhhhh kako je to super, aaahhhhhhhhhhhhh a teb' isto kva,.......... ohhhhhhh, uhh vroče je . Čak' mal' kje sm ostal' Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Ja neverjetno kako živahna tema je tole ratal. Zdej morm pa spet vprašanje pogledat. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Mojo seksualno plat praviloma razkrivam svojemu možu. Ampak evo neki drobtinic:- ne vsak dan (to je blo sam prve pol leta ko sva se spoznala, zdej pa doživljava intimne trenutke, tut če ne seksava)- trenutno mam obdobje, ko sm najraje zgoraj (dugače so mi všeč vse poze)- sva mela tut že kake "nenavadne" variante, ampak se je ena bol slabo končala- zanimivo: Že nekajkrat se nama je zgodilo, da sva se zbudila sredi noči z nenavadno slo en po drugem, kar se je končalo s sladkim potešenim spancem. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Primejdunej, kaj naj tu človek ki je samo enkrat.... hehe, lahko se pa smejem.... haha, še več takih tem.... ko bom v ljubljani na busu bom nujno pri oknu špegal kaj dela folk v avtih...., ko bom v teatru, bom naredil en obhod... hehe, nič na plaže pa ne hodim... haha kako dobra tema... niti ne zarad seksa ampak zarad humorja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.