aakhut 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 vish....k nimam dolgoletnih zvez....mam sam dolgomesechne Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 časa pa itak ni... je sam prostor in situacija... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 sexsexsexsexsex ohhh kako smo mi potrebni............ Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 hahjaa, ti hej ,pa sej se volk ne mure primerjat z naspidenano miško,hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 He, poglej poglej, kaj sem nasla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Evo Micka, prec na broju! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Marsa, si pa res izvirna na današnji dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 tolk o tem da marse ni v seks temah.... še več spominja nas da še obstajajo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 al sex al teme Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 itak Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Marsa 4 Ever Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Hehe sex na ex. Ja ja majne libe šaci, da ist majne grose waseršpricpumpe. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 oooo... med branjem te teme smo se malo bolj spoznali ... ta novi s ta starimi ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Sem zraven z Devico v Veneri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 pa z venero v devici Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Mick...mislim, da je že naslov teme dovolj zgovoren...Vsem nam je sex sprostitev... Cerkveni dostojanstveniki pa verjamejo, da je to nujno zlo... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 sprostitev ,raje nič,kot nujno zlo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 sprostitev ,raje nič,kot nujno zlo Pol že rajš na prst...kot, da je nujno zlo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Contesa...misli mi bereš...kaj če bi danes vse odpadlo...na obveznosti mislim...ne na ude... JOJ, da me ne bo kdo napak razumel... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Mick...zakaj si pa med skritimi...če pa vemo, da si gor Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Majica, kar se obveznosti tiče, ne bi imela nič proti, kar se tiče pa prijetnosti, pa itak nimam nikoli nič proti! Praviš...če je to obveznost, jo vestno izpolnjuješ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 jez tut Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Z užitkom in disciplino! Zelo ljuba obveznost Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 opažam, da se pri temi sex zmeraj zaplete med forumovci, eni se hvalijo, drugi so zavistni, tretji udrihajo vse poprek, večina se pa itak zeza Contesa, naslov pa je res malo zgrešen ali je sex užitek ali nujno zlo, to apriori sili k misli, ali sta samo ti dve opciji? se pa strinjam z vsemi, ki pišejo, da je lastna hvala cena mala, namreč po tem, kar sem (naj mi bo oproščeno) opazila na Rakitni, si zelo zavrta in netolerantna in dvomim, da si upaš tko javno na sceno s sexualnim udejstvovanjem, pa ok, če se motim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.