Skoči na vsebino

Je sex sprostitev

contesa

Recommended Posts

• Komentarji 487
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sicer praktičnih izkušenj nimam. Na moji osebni lestvici je daleč na prvem mestu lev, fuuuuuuuuuuuuul za njim, da ga ej komaj videt x:Dx oven, z vodnarjem pa nekak nisva bila kompatibilna...

No vseh ostalih aspektov sicer ne vem, ampak tkole z aviona x:Dx x:o)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

No prišepni contes, ker znakec se pa s teboj najbolj ujame  x:Ix  x;)x
Tole je pa premalo natančno vprašanje. Morala bi vprašati:

kateri znak je najboljši spodaj, kateri zgoraj, kateri "od zadaj" itd. :vragec: x:Dx :vragec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ufa :eek: x:Dx

z menoj se en in isti povsod ujame in nikjer ne x;)x , a to tudi obstaja x:Dx ? Aja, zato v filmih vedno nastopa x:)x več igralk - za vsak položaj strokovnjakinja x;)x

Pa ti Janja? x:Ix

Hm, meni je lev nad, vsaj ta s kerim sem, ker je zelo sproščeno bitje, vedno kaj novega, lokacija, položaj, karkoli, si vzame čas, ker mora biti itak najboljši x;)x in potem jasno tudi je x8Dx x;)x . Full ima občutek za partnerko (sem šokirana, včasih se spoznavam v družbi z njim - on nekak kar ve določene zadeve, ki jih jaz spoznavam :eek: ). Nekako v smislu da dobro zaznava občutke.

Oven ja, obvlada na drugačen način, strasten vsekakor, samo majčkeno solira x;)x , izgubi občutek za kompozicijo, ko se na svojo melodijo orientira x:Dx x;)x .

Z vodnarjem se pa nikakor nisva ujela. Vseh 7 let :eek: .

No ja, izkušnje niso bile bogate, po 1 primerek vsakega, tako da lahko da je bila izjema, ampak nekako sem iz 3 variante prišla na drugo, pa potem na prvo x:px .

To je tko bolj kot zanimivost, itak je spolnost splet marsičesa :O: x;)x .

x:Dx hmmm, jaz se najbolj ujamem z dvojčkom, to je bil moj prvi tip in moj lubi zdaj je tudi dvojček .....so zelo-zelo sexs-ualno nastrojeni, pa tudi prav super-noro-dobro divje je z njimi....vse kaj drugega, kot pa leni pri seksu. x:Dx x:Dx x:Dx

...recimo s škopijonom je blo pa totalno :xx!: ...dolgčas....

Če hočeš biti srečen....BODI!

Pa ti Janja? x:Ix

Hm, meni je lev nad, vsaj ta s kerim sem, ker je zelo sproščeno bitje, vedno kaj novega, lokacija, položaj, karkoli, si vzame čas, ker mora biti itak najboljši x;)x in potem jasno tudi je x8Dx x;)x . Full ima občutek za partnerko (sem šokirana, včasih se spoznavam v družbi z njim - on nekak kar ve določene zadeve, ki jih jaz spoznavam :eek: ). Nekako v smislu da dobro zaznava občutke.

Oven ja, obvlada na drugačen način, strasten vsekakor, samo majčkeno solira x;)x , izgubi občutek za kompozicijo, ko se na svojo melodijo orientira x:Dx x;)x .

Z vodnarjem se pa nikakor nisva ujela. Vseh 7 let :eek: .

No ja, izkušnje niso bile bogate, po 1 primerek vsakega, tako da lahko da je bila izjema, ampak nekako sem iz 3 variante prišla na drugo, pa potem na prvo x:px .

To je tko bolj kot zanimivost, itak je spolnost splet marsičesa :O: x;)x .

kva čmo taki smo....

NAJBOLJŠI

svetovno znani jeba.....

Vsaka ovira je priložnost.

kva čmo taki smo....

NAJBOLJŠI

svetovno znani jeba.....

Oho Opij, je ogenj na tvoje ognjišče poskočil x:)x :palec: . Ja meni ni za dolgočasit se, še manj pa da bi vse sama, kot pravi Contesa za kozoroge, al pa da je skoz isto, al pa neka dirka x:Ix :inocent: . Če, potem kraljevsko, v velikem slogu x;)x , ne ap nekaj na pol...

Žaža delo je, sam men se ne da x:Ix .

:D sam kako urco me ni pa že tle zgrešim, kako hvalite ovne pa leve pa dvojčke.... :D hja danes je scena blazno vroča, vidim, x:px, čudno da ste škorpijone komaj omenili, da ne omenim bikic :D hehe, mljas mljas, x:px
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Contesa, tole sem pa uštekala, sem zato une smehce dodala, a to pol pomen vsaj, da se kakemu astroznalcu ne bi dala več za kozoroginjo prodat x:Dx x:Ix . bemtiš, k je pa to tok obsežna snov....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...