Skoči na vsebino

Pošten človek živi enkrat...

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pa je mozno bit tukaj zdaj res posten? mah kje... te svet priprav na posten nacin do nepostenosti... boj za obstanek!  x;)x  :ermm:

So far so good......

Hm Opij, hehe, se strinjam razen ene besede.... Ja lahko si pošten, ampak najprej do sebe..... ne pa samo.....

(samo) je vratar,pač en prjatu...

v tem svetu si sam x^x x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.
Deli na socialnih omrežjih

Haha ehja, ta je pa dobra borism... hm ja moje življenje ni dovolj pošteno preveč skrivnosti mam in preveč preteklosti...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Če ti reče, bodi pošten, ima sigurno nekaj za bregom :eek:

sstane... ne bit posten! xnckrivx x:px x:Dx x:o)x x^x x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Haha ehja, ta je pa dobra borism... hm ja moje življenje ni dovolj pošteno preveč skrivnosti mam in preveč preteklosti...

Nino :palec: emmmm nikol ni prevec preteklosti! :OoO: Kvecjemu premal sedanjosti...? :sori: :xx!: x;)x x:)x

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Čistega čela ne pokrivamo z ruto. x:)x

:palec: :palec:

sam "modne dodatke" je ja nekam treba utaknit???!!! x:Dx

kaj pa ce z ruto noces prikriti cela, temvec obvarovati, em v prenesenem pomenu grlo recmo pred prehladom? da nisi do nekoga cist posten, ker ves da mu s tem, nic ne delas skode ampak korist, da se un ne sekira za stvari za katere se mu ni treba? mah... ne znam skomplicirat... pa sej se itk lahk motm

v tem svetu si sam x^x  x:Dx

...ne vedno...

imaš partnerja...prijatelje...no ja, kakšni tut starše...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

v tem svetu si sam x^x  x:Dx

...ne vedno...

imaš partnerja...prijatelje...no ja, kakšni tut starše...

jaja ! ;) ka bi jaz brez prijateljev in znancev na LN... pravzaprav če tko pogledam sem do nekaterih ljudi pošten...

Nino  emmmm nikol ni prevec preteklosti!  Kvecjemu premal sedanjosti...?    

Tale je od borisa se mi zdi.... vsak svetnik ima preteklost in vsak kriminalec ima prihodnost...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tale je od borisa se mi zdi.... vsak svetnik ima preteklost in vsak kriminalec ima prihodnost...

Tole sem videl pri Miheli:

"Vsak svetnik ima preteklost in vsak grešnik prihodnost." Oscar Wilde.

In - vse dobro!

LpP

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

na podoben nacin, kot ce se odpoves preteklosti se odpoves koreninam, ce se pa prihodnosti se pa svoji rasti....

Zgodovina draga moja to je bistvo to je vse... kar obstaja... zgodovina je zgodovina, sedanjost je zgodovina v trenutku in prihodnost je zgodovina v nastajanju.... tko da korenine morejo bit... treba je živet tukaj in zdaj pošteno... zato da bo zgodovina na tvoji strani ko maš za bit v prihodnosti nepošten/a...

včeraj ne obstaja brez jutri.... še vedno pa obstajaš ti tukaj in zdaj in najuna ljubezen.... ;) to sem napisal enkrat davno tega.... sem mal pobrskal po "arhivih" čudno da ni že zdavnej šlo z diska... no ja bila je lepa priložnost xflirtx xinnox sicer pa pomoje sem meu prav... bo treba poudarjat tukaj in zdaj... ker kar je blo včeraj bo spet jutri... kar je pa zdaj pa ne bo nikoli več...

Zgodovina draga moja to je bistvo to je vse... kar obstaja... zgodovina je zgodovina, sedanjost je zgodovina v trenutku in prihodnost je zgodovina v nastajanju.... tko da korenine morejo bit... treba je živet tukaj in zdaj pošteno... zato da bo zgodovina na tvoji strani ko maš za bit v prihodnosti nepošten/a...

draga tvoja??? x:Dx :P x:)x

jeap se spomnim da si enkt ze to razlagu... x;)x smesn, zalostno, da je vse skupi tolk truda tolk nevem cesa le zgodovina? hehe... ni slo z diska... se je na poti v zgodovino x:Dx itk pa kr nj bo!

posteni zivijo tk sam enkrat x:Dx vsi ostali pa veckrat, da se v svoji popolni nepopolnosti oblikujemo v popolno popolnost :sori:

SKA vi x;)x polovica ti je oprosceno, ker priznas x:)x , ostala polovica pa pa pa pa pa kdaj???

aira: js tud :V: , ceprav po eni strani sm pa vse bolj hvalezna za svojo preteklost... itk je pa tk kt je reku el nino vse le preteklost?

ej kaj pa ce je nas cas prenadrobno omejen? pa je v kaksni drugi dimenziji drugacna kolicina sedanjosti? in je vse kr imamo mi kot sedanjost preteklost prihodnost, tam le sedanjost? xrolleyesx :mezik:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...