Marsa 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Eh, ja... zal strinjat s tako ugotovitvijo... da smo zal nekaksna 'napaka'...Ni mi taka tragedija ali frka, strinjat se s tabo, saj se veckrat v cem - gre samo za to, ali se pac lahko strinjam (ali ne).Da bi pa zato, ker kao Aakhut... ...misunderstood... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 ma....sej vem... sam tko mi je pasal mal posmrkat... 665 -ou pa zih de skor she en.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 sem lih zadnjič eno spako ubila v moji sobi pa jih je še veliko. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Spet so se pojavili-e, dolgo se jim ne bom pustil sesati kri, bo treba v boj, oziroma se zaščititi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Komar? On mene, jaz njega... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Njo misliš, saj one pikajo , če pa "fališ" pa sebe zadeneš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 da,da, njo, pa falim tudi. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 kaj pa druzga...valda da ga počiš če ti skos pije kri... pa če ti skos ko spiš brenči nad ušesom Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 včeraj enga ogormnega komarja nisem ubil s principa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 ...saj vem, da te je bilo strah, če ne pa zmazka na steni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Daj reši nas pa šicni že unga, saj veš, unga.....Luciferja Daj si duška.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Daj reši nas pa šicni že unga, saj veš, unga.....Luciferja Daj si duška.... go Mick go Mick Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 mick js sm s tabo... brez veze da zgubljaš čas s tem iztrebkom...cajt je dragocen... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 A to kaj boli, če si gnoj, pa neumen?To bi ti moral najbolje vedeti. Tashyka ...dont vori, sem že omenil, zaskrbelo bi me šele, ko bi me Lucko začel hvalit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 sej itk bom enkrat sam ne še zdej...Luci muci buci... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 ......ti si tu tak najbolj pametna. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 he he...midva skupi pa sploh... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Tak revček k si ti ne more poskrbet za nič ......tako, da tashyka ne skrbi....vidiš, da še zase ni sposoben poskrbet. o Micy spet neko besedno nadmudrivanje z Lucijem in Tašiko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 sej itk bom enkrat sam ne še zdej...Uganila si. Preden boš crknila, bom poskrbel, da boš trpela in to zelo... ja seveda... hehe...se že tresem...kako boš za to skrbel...najprej se nauč skrbet zase pol se bomo pa menil o tem... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Tak revček k si ti ne more poskrbet za nič ......tako, da tashyka ne skrbi....vidiš, da še zase ni sposoben poskrbet. eh...mick...sej me ne skrbi...tak izmeček ni vreden tega...he he he...se pa velik nasmejem njemu oz.njegovim objavam...hehe... najboljša je bla una da ga že z vinom zmerjaš...hehe... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lucifer...do not go there... x!x besna mama Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja luci...just do it...but not with me... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja no kokr veš...js se nam več s tabo ubadala...k si bedn... dijo luci... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja no kokr veš...js se nam več s tabo ubadala...k si bedn...Pa ko boš šla jokati na drevo, ne pozabi vzeti vseh igrač tja. ne bom...hvala da si me spomnu... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 hehehe, zakaj pa lih na drevo??? js sm pa sigurna, da ne zbezis jokat lih nanj?! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.