doorwoman.p 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Slišala sm, da naj bi komarji 'pomagali'.. in sicer redčili kri. Želijo pomagati, mi jih pa pol ubijemo.. a ni to paradoks? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
škratovka 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 Ojoj!!! Pa kaj je z vami živali so isto živa bitja kot mi ljudje. Kdo tukaj bi si želel da bi ga en milijonkrat večji osebek speštov z roko?? To glede malarije v evropi pa ne drži ker se bojo prve posledice našega načina življenja pokazale že naslednje leto še naslednje pa leta 2013. Se pardoniram če sem koga prizadela takle mamo izogibajte se morske obale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 Mreža na oknih onemogoči insektom vstop v prostor. -)Drugač pa, muhe gredo za svetlobo. Spusti se rulete na 80%, pusti okno odprto,muhe gredo same, ...Se spravi muho na steklo od okna, pokrije s kozarcem, pod kozarec se potisne karton, ...odnese muho ven. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
škratovka 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Uau, ti res nimaš pametnejšega dela, kot je "zajebavanje ljudi u živ mozak". Na koga je pa to letel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Na koga je pa to letel Nate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 18. november 2008 Prijavi Deli 18. november 2008 Sai Baba je enkrat ubil komarja. Rojstni dan mu je 23 november, Tehtnica. Om Sai Ram. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 18. november 2008 Prijavi Deli 18. november 2008 Ojoj!!! Pa kaj je z vami živali so isto živa bitja kot mi ljudje. Kdo tukaj bi si želel da bi ga en milijonkrat večji osebek speštov z roko??Ojoj!!! Pa kaj je s tabo? Ljudje so isto živa bitja kot živali. Kdo tukaj bi si želel, da bi se mu en mali brenčeči krvoses celo noč v kožo zabadal in mu kri pil?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.