ljubicasasa 17. marec 2002 Prijavi Deli 17. marec 2002 Kako deluje Saturn,ko tranzitira 1.hišo (rak)?Na koncu hiše je tudiLuna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2002 Prijavi Deli 17. marec 2002 Tranzicija Saturna prek Ascendenta je vedno močen in opazen aspekt.Deluje dolgotrajno in močno.Tako je to nekako daljše obdobje zaskbljenosti, morda tudi slabšega zdravja, morda doživimo nekakšen preobrat, a v danem obdobju ga najverjetneje doživljamo slabo oz. zaskrbljeno - skozi daljši čas se bodo pokazali želeni rezultati, če je naša pot prava (oz. zadeve, s katerimi se ukvarjamo).Lahko pomeni popolno spremembo na vseh nivojih, najbolj pa na osebnostnem.Če do zdaj nismo dosegli potrebne ali primerne zrelosti - jo bomo prav zagotovo sedaj.Vse to bomo doživljali tesnobno, pesimistično, Saturn bo nenehno "motil" predstavo, ki smo si jo skušali do sedaj izoblikovati.Nenehno se pojavlja primerjanje, pregledovanje, "delanje bilance", kaj in kako smo naredili do sedaj.Morda boste imeli/imate v tem časovnem obdobju težave s hrbtenico, sklepi ali zobmi.Če pravite, da je Luna postavljena na koncu hiše, se ji Saturn še nekaj časa ne bo približal, torej se zaenkrat z Luno ne obremenjujte.Ko pa se bo približal Luni, boste motnje čutili predvsem na čustvenem področju (melanholično počutje, depresije, manjvrednostni občutki in stanja tesnobe in osamljenosti). Ne smete pa se ustrašiti sebe sedaj v temle obdobju.Skušajte si pridobiti čimveč znanja, skušajte izpolniti, kar ste si na tihem želeli, izkoristite ta položaj za izjemno osebno rast, ki jo lahko nudi.. Saturn se namreč na takemle položaji ne pojavi prav velikokrat in je po mojem mnenju treba izkoristiti šolo oz. izkušnjo, ki jo na takle način daje. *** Če gre npr. za zelo mlado osebo, otroka, lahko to pomeni samo, da je zdaj novo obdobje v njegovi rasti - morda gre prvič v vrtec ali šolo ipd.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2003 Prijavi Deli 12. marec 2003 No, ce ima se kdo tole, lahko chekira. Tudi ce ima morda drugo hiso aktualno (in ne prve) - lahko prav tako to postne semle. Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 No, ce ima se kdo tole, lahko chekira. Tudi ce ima morda drugo hiso aktualno (in ne prve) - lahko prav tako to postne semle.Marsa<font color="blue"><font size="2">Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci.</font id="size2"> </font id="blue"><font color="purple"><font size="1">Latinski pregovor</font id="size1"></font id="purple"> Marsa, ko boš imela kaj časa, a si tok prijazna pa pokomentiraš mojega tranzitnega saturna v 2.bajti. V septembru pa mi bo šel čez natalno luno v devici Padu v sade sati Hvala vnaprej Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 OK, vesde. sem mislila pridt ze pop* v temo, k vidim SPET saturnova tema s 3 odgovori. sem mislila, da je hitr (medtem k ne vidm ) en spet letu jo odpirat. si jo pa ti super in po vseh prepdisih sam osvezil (pac eno od). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Marsa, ko boš imela kaj časa, a si tok prijazna pa pokomentiraš mojega tranzitnega saturna v 2.bajti. V septembru pa mi bo šel čez natalno luno v devici Padu v sade sati Hvala vnapreja ti si tud not padu mene tud čaka septembra tranzit saturna čez luno...men je ena rekla, da če saturna vzamemo kot učitelja in ne sodnika..sprejemamo njegove lekcije...se neki naučimo..potem ne bo nč hudga....sicer je pa vrhunec sade satija glih takrat, ko se ti luna pofura Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 OK, vesde. prijazno Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 a ti si tud not padu mene tud čaka septembra tranzit saturna čez luno...men je ena rekla, da če saturna vzamemo kot učitelja in ne sodnika..sprejemamo njegove lekcije...se neki naučimo..potem ne bo nč hudga....sicer je pa vrhunec sade satija glih takrat, ko se ti luna pofura tud jest u luknjo padu A ti tud septembra ?! Učitelj, ja kako pa . Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ja, sam da mam js luno v 9. bajtikaj več ti bo pa kak dežurni astrolog povedu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Moja Luna v 2.bajti device, Saturn pa v dvojčkih 11.bajta. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Asc je v Levu (al se v Raku), zEn?je mal razlike. Tkole, tale saturn tvoj tranzitni... lohk je svasta. recimo nova (ali stara na novo, odvisno ce se kaksen retro merkur al pa venera mata prste vmes al kaj tacga) custvena oz. ljubezenska zveza, lohk pa po 2. strani pomeni tudi custveno ohladitev, distanco, da torej nous mel najbolj custvenega obdobja.Lahko pa ti prinese tudi starejso (*ali pac izkusenejso, resnobnejso ipd.) laverko/partnerko.Lohk pa sploh ni nic s custvi, ampak bos preprosto svoje dneve nekak drugace prezivljal, si ubodel drug ritem, si postavil drugacne prioritete.najbrz pac predvsem tud velik ukvarjanja z zdravjem (poleg s custvi, bo pa to ukvarjanje s custvi pac seckajoce narave - kakrsno pa itak najbrz ze je, ce je v devici ), ki ti bo nenadoma postalo spet bolj pomembno... itd.Kar se tice posla, lohk pomen, da bos delal nekaj dodatnega (poleg tega kar sicer pocnes). Mozno je tudi kaksno pomembnejse vlaganje (ki pa, ce se kaj tacga lotis, 'moras' nekak tko ustimat, da bo kaksen trigon z jupitrom ali cim podobnim). Sicer pa, kot je ze klarus dobr rekla: ne smemo past na finto, da saturn so pa zdaj (sam neke) tezave. Res je tko (ne sodnik, pac pa ucitelj).saj vemo: ko se v soli potis, je beda, k se mors ucit, pa nc ne stekas pa ocene dobis, pades na izpitu itd. sam pol mas pa opravljeno pa pravzaprav ni tok zoprn pogled na vse skupaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 kaj pa lahka js pričakujem? tega mi pa še noben ni povedu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Asc je v Levu (al se v Raku), zEn?je mal razlike. raku Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 aha, se mi je zdel, pol ma mal vec tezhe tale saturn (po mojem mnenju, to ni kako pravilo al pa kej).aha in ce ga imas natalno v dvojckih, ali je potemtakem tud v kvadratu z Luno? Ja Klarus, saj nisi nic vprasala, sam ugotavljala si da mas Luno v 9. bajti (v devici). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Sicer pa, kot je ze klarus dobr rekla: ne smemo past na finto, da saturn so pa zdaj (sam neke) tezave. Res je tko (ne sodnik, pac pa ucitelj). Pri saturnu oz. njegovem tranzitu res da ne uživamo sto na uro, pač se se pod težjimi pogoji samo učimo. Čez leta pogruntamo, da to obdobje sploh ni bilo tko slabo, ker smo odnesli veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Tkole, tale saturn tvoj tranzitni... lohk je svasta. recimo nova (ali stara na novo, odvisno ce se kaksen retro merkur al pa venera mata prste vmes al kaj tacga) custvena oz. ljubezenska zveza, lohk pa po 2. strani pomeni tudi custveno ohladitev, distanco, da torej nous mel najbolj custvenega obdobja.Lahko pa ti prinese tudi starejso (*ali pac izkusenejso, resnobnejso ipd.) laverko/partnerko.Lohk pa sploh ni nic s custvi, ampak bos preprosto svoje dneve nekak drugace prezivljal, si ubodel drug ritem, si postavil drugacne prioritete.najbrz pac predvsem tud velik ukvarjanja z zdravjem (poleg s custvi, bo pa to ukvarjanje s custvi pac seckajoce narave - kakrsno pa itak najbrz ze je, ce je v devici ), ki ti bo nenadoma postalo spet bolj pomembno... itd.Kar se tice posla, lohk pomen, da bos delal nekaj dodatnega (poleg tega kar sicer pocnes). Mozno je tudi kaksno pomembnejse vlaganje (ki pa, ce se kaj tacga lotis, 'moras' nekak tko ustimat, da bo kaksen trigon <lune> z jupitrom ali cim podobnim). Marsa, super si, hvala za odgovor. Na srečo sem na ljubezenjskem področju že pred letom popucal, ki je bila nujno potrebna za mojo osvoboditev (ker čutim, da obstaja nekaj bolj primernega meni, ) Kokrkol že, sm se ravnal po srčku, ki pa sigurno pelje v pravo smer . Če bo nova se je že veselim, starejše po zemeljskih letih mi ne pašejo, zrelejša pa vsekakor dobrodošla . Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 zrelejša pa vsekakor dobrodošla . *se pa spomnim zdaj, nekje sva ocitno ze kako besedo rekla in se zdaj spomnim, da si tole omenil (da pac si popucal nekatere custvene zadeve).Mah, nic tacga.Itak ti ze vse sam ves, bi rekla, k vidim, da dobr razmisljas pa da mas kar nekaj pojma. jp Lunca. ceprav jaz mam tud rajs bolj nasponane kot pa pocasne, resne in hladne ucitelje (pa sem si pol itak zbrala taksne).K sreci mi saturn dela SAMO EN aspekt resen. In to edini kvadrat v mojem chartu.in glih saturn mora bit. sam mi ne dela kakih blaznih shtal, k ni sicer od nikjer drugod obremenjen.cist lepo civkava, v glavnem. sam kot sem ze fulkrat rekla, mot me, k nima a ma nic smisla za humor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 aha, se mi je zdel, pol ma mal vec tezhe tale saturn (po mojem mnenju, to ni kako pravilo al pa kej).aha in ce ga imas natalno v dvojckih, ali je potemtakem tud v kvadratu z Luno? Ni v kvadratu z luno! 2 aspekt imam pri SaturnuMerkur kvadrat Saturn 0°02Venera Trigon Saturn 2°20 Luna pa tele;Moon Trine Mars 3°12Moon Quincunx Jupiter 1°47Moon Sextile Uranus 7°40Moon Square Neptune 6°48 Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 OK, boljse da ni, pol tud tranzit deluje z mal manjso mocjo (oz. bi sicer z vecjo). Oni kvadrat z merkurjem je mal tecen (sploh zate z luno v devici, to bo seckanja , pac pa ti ful lepo resuje in ti bo pomagal trigon z venero ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 *se pa spomnim zdaj, nekje sva ocitno ze kako besedo rekla in se zdaj spomnim, da si tole omenil (da pac si popucal nekatere custvene zadeve).Mah, nic tacga.Itak ti ze vse sam ves, bi rekla, k vidim, da dobr razmisljas pa da mas kar nekaj pojma. jp Lunca. ceprav jaz mam tud rajs bolj nasponane kot pa pocasne, resne in hladne ucitelje (pa sem si pol itak zbrala taksne).K sreci mi saturn dela SAMO EN aspekt resen. In to edini kvadrat v mojem chartu.in glih saturn mora bit. sam mi ne dela kakih blaznih shtal, k ni sicer od nikjer drugod obremenjen.cist lepo civkava, v glavnem. sam kot sem ze fulkrat rekla, mot me, k nima a ma nic smisla za humor. Jp, Marsa, sva že govorila o rojstvu na polno luno Itak, ni panike. Rad slišim kaj od profijev oz.rad vidim po nekaj prehojeni poti kakšno markacijo Sm bral tvojo zanimivo objavo kaj vse si pretrpela v času saturnega povratka . Vsa čast, respect! Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 a dej, kje pa je blo to?tolk nakladam da pozabim, pol mi je pa kar nerodno vcas mal. ja pa se pluton je rovaril 10 let po mojem ascendentu - nalasc, sam zame, je bil tocno na teh stopinjah skoz! (glih v obdobju saturnovega povratka - takle mava pa s plutonom, ko je, ma da je ornk al pa nc, torej VSE naenkrat ) Pozabla sem poudart, da glede na to, da je venera tkole fajn s saturnom, da potem je se vecji poudarek na onem custvenem delu, tako da je se vecja verjetnost, da ti res kaka oseba uleti, kot tud, da utegnes v nekaj nekako investirati oz. kaj pomembnejsega kupovati itd. in lepo pocakaj na aspektek, trigon venere ali lune z jupitrom, pa bo. aja, sesuval te bo mal racji ascendent - se bolj te bo skrbelo okol casha pa tega, se bos bal, d abos v pomanjkanju in tem, skratka, tud s cashem in tem se bos ful ukvarjal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Pozabla sem poudart, da glede na to, da je venera tkole fajn s saturnom, da potem je se vecji poudarek na onem custvenem delu, tako da je se vecja verjetnost, da ti res kaka oseba uleti, kot tud, da utegnes v nekaj nekako investirati oz. kaj pomembnejsega kupovati itd. in lepo pocakaj na aspektek, trigon venere ali lune z jupitrom, pa bo. aja, sesuval te bo mal racji ascendent - se bolj te bo skrbelo okol casha pa tega, se bos bal, d abos v pomanjkanju in tem, skratka, tud s cashem in tem se bos ful ukvarjal.res se mi obeta en nakup nepremičnine v marcu in ugoden tranzit jupiterja se mi bo začel konec februarja. Jupiter sekstil na natalno venero. Škoda, ker je tako blag aspekt , ampak bolj to kot nič (to si mi lepo opisala v temi tranzit Jupiter), hvala, še1xSpodnje napisano drži, kot pribito! Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 malenkost, teb (in takim kot si ti) je fajn kej pokomentirat (zato k ze vse sam ves, pa k dobr razmisljas, mas pa tud smisel za humor in to mi je vsec pr ljudeh in s takimi rajs debatiram).pa se normalno postavis vprasanje, ck ck.men se ne da prebijat skoz solate al pa sama ne vem kolk racunat. k sem bolj lene sorte (mars v ribah ). tamle si fajn rekel: da rad vidis kaksno markacijo ob poti, no saj glih to je to! a sem TI kje kakega jupitra razlagala? kot se spomnim, sem nazadnje bla v kaki temi o jupitru morda pred 2 leti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Marsa, ko si omenila čustveno ohladitev, jo pa moj sonce in venera v vodnarjo še predobro razumeta , zgodbica o Ledeni kraljici je pravi opis te postavitve malenkost, teb (in takim kot si ti) je fajn kej pokomentirat (zato k ze vse sam ves, pa k dobr razmisljas, mas pa tud smisel za humor in to mi je vsec pr ljudeh in s takimi rajs debatiram).pa se normalno postavis vprasanje, ck ck.men se ne da prebijat skoz solate al pa sama ne vem kolk racunat. k sem bolj lene sorte (mars v ribah ). tamle si fajn rekel: da rad vidis kaksno markacijo ob poti, no saj glih to je to! a sem TI kje kakega jupitra razlagala? kot se spomnim, sem nazadnje bla v kaki temi o jupitru morda pred 2 leti... oo mars v ribah, moja mati ga ima :xx!: . Vseskozi me prosi, da bi odprla samostojno obrt, pa ji skoz pravim, da jo zaradi marsa v ribah ne bom podprl . Brez zamere! ja tule si mi razlagala, lunine faze Lepo se imej! Fajn oseba si Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 aja vodnarcek si?hecno.. no ja, ceprav niti ne tolk.. po umu pa tem ze (kje mas pa merkur, v ribah al kozlu?)..sam mi dost devica/rak delujes, je to kar mocno pr teb ocitno.. menim da si en obcutljivcek pa najbrz tud sramezljivcek na en nacin. je pa fajn pr tem da mas venero v vodnarju, ta ti da vsaj mal dihat od tecnih raka pa device. aha, zakaj zamere? tko pac je.ce ti nastejem se vse ostalo (v ribah) se naj te torej pazim na kaksnih pomembnih polozajih, kjer bi blo zame kej od tebe odvisnega, tacga. ja, ti si tud kul, ti bod tud fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.