smajcica 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Iskrenost cloveka je skromnost srca in bogatstvo duha,je smisel zivljenja in moc cloveske miselnosti,je sreca ki jo ves deliti in se veseliti srece drugih...na zalost smo v manjsini,ki se tega zavedamo...vsi odtali so namisljeni igralci,ki prej ali slej padejo iz odra... by...smajcica kako vi razmisljate o iskrenosti posameznikov... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Obstajajo tri vrste laži: laž, prokleta laž, statistika x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 11. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2003 borism:o|o: hm....v kaksno se ti pripisujes.... sicer pa ...se pogovarjamo o iskrenosti cloveka ne o lazi.... kako pa razmisljas o iskrenosti ali sploh verjames da obstaja Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Verjamem v iskrenost,res in tudi jo tudi spoštujem! Glej samo NE sem dodal (NEiskrenost)in kakšna burna reakcija pri tebi. Vsaka medalja ima dve plati zato sem te samo spomnil. Mogoče sem v trenutku bolj negativno razmišljal,zato takšno mnenje. Ti kaj se pri tebi pripravlja na nevihto,da si tako burno reagirala. V kakšno se jaz pripisijujem;v nobeno ne... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 smajcica - nekaj podobnega imamo že v temi CISTO ISKRENO-BREZ OBOTAVLJANJA/2, - (Duhovnost...) ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 negujem iskrenost, če se izjalovi, al izda, me iskrenost poišče sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Človek mora biti najprej iskren sam do sebe, šele potem je lahko tudi do drugih. Jaz n.pr. cenim, če mi nekdo nekaj v fris pove, ko vem, da je s tem tudi iskren do sebe. Če mu n.pr. grem na živce s kakim govoričenjem in mi reče: "Dej, ne seri! Ne morem poslušat tega...", si mislim: glej, kako je iskren do sebe in prizna, da mu grem na živce - se ne dela lepega in me potrpežljivo posluša samo zato, da izpade "oh in sploh" pa ful toleranten do mene pa ne vem še kaj... Torej je v 1. vrsti iskren do sebe. A ne? Ne maram pa tistega... "dolgih nosov" pa to... Velikokrat vidim več, kot lahko vidijo le oči, in tako točno vem, kdaj je človek neiskren. Posebno pri ljudeh, ki jih dlje časa poznam. V takih primerih navadno počakam na primerno priliko (včasih tudi več dni) in "špiknem" - omenim kaj takega, kar se nanaša na tisto stvar, ki je naredila "dolg nos". Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 smajcica, tvoja definicija iskrenosti malo spominja na budistično definicijo sočutja. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 12. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2003 borism....nic slabega ni bilo misljeno..le razumela nisem najbolje kaj si mislil s tem povedat....sicer pa pri meni je tako malo neviht....da ni strahu pred udraom strele.. tamara ...vsec mi je kako razmisljas o iskrenosti cloveka...pri meni se velikokrat dogaja,da preko oci cloveka spoznam koliko je iskren in to me je ze veckrat resilo pred tezavo ali problemom....zato te popolnoma razumem.... bigm....mogoce res moja definicija spominja na budisticno socutje....sam moram priznat da o budi in njegovih definicijah ne vem nic....ker ga se nisem prebrala in se o njem se z nikomer menila...tako da to je nek izvir misli ki sem ga nosila v sebi....in ga nekomu zapisala....ko je imel tezavo zaradi iskrenosti....tako nekako trenutni naudih .... in prav zaradi tega sem tudi tu na luninem forumu sprozila to debato...ker tudi sama zelim vedet...kako si drugi razlagajo iskrenost..... hvala vsem ....ki boste o tem bilo kaj napisali.... by smajcica.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Ljudje oproščajo vse razen ISKRENOSTI... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Ha, me je kar malo streslo in na usta se mi je priplazil nasmeh.. Iskrenost se "ne splača".. Ugotavljam, da ljudje veliko boljše "hodijo skoz življenje", če niso popolnoma iskreni, če "igrajo" svojo igro blefa.... Biti iskren, samo v globokem odnosu, pa še takrat ne smeš biti iskren "do konca".. Nekatere stvari se morajo zadržati.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 nene, nekateri se je bojijo, potem pa druge vlačijo k izpovedi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Kdor govori/piše lepe besede ima slab karakter... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 ... in tisti, ki robanti po svetu, pljuva in benti, morda še mendra in muči... pa je lepega značaja... ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 g.borism, kaj je beseda povedala nekomu, ki si je želel tolažbe? spodbudo al grajo? spet pišeš iz svoje skušnjave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Nisem hotel užaliti res pravih umetnikov besed-seveda bleferji bodo zmeraj prizadeti....!! Ne govorim iz svojih izkušenj,saj tolk izkušenj pa človek vsepovsod le ne more imeti. Mateja,ni to moj svet-zato le ni tako kot je videti! Pokowc,iz mojega stališča beseda-spodbuda! Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Ljudje so neiskreni, ker želijo nekaj doseči (zaradi koristoljubja, interesov...) - ne zavedajo pa se, da bi z iskrenostjo dosegli še več dobrega in koristnega zase. Če se pretvarjajo, da so, kar v resnici niso, ne morejo biti niti tisto, kar bi lahko bili. Nagelj ne bo nikoli postal vrtnica - lahko samo ni več niti nagelj. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 ZA LEVe in druge: ko se enkrat blef naje,ko se enkrat blef razpoci,ko se potem pokaze vrtnica...morda majhna, komaj opaznatoda spet bo vec lepote na tem svetu. spet na pot ji stopil bo 1 zid, prepreka nova ali znana,pa bo dneve potrebovala da ven bo spet se prikazala.vsakik tezje ali lazje... zidovi bodo vedno mocnejsi. nekaj vodi, nekaj pelje, da vsakic hoce ven,se pokazati, se razkazovati, se peljati, se podati...in pot, ki pelje navzven, pripelje spet domov.brez ven ne bi vedeli, da smo doma. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Uh, tale je bila pa nizka (sem se mal sklonila). Jah jaz sem en tak poseben svinjski levček, ki se z metlo fura naokoli in uživa, če lahko nasmejan in srečen bere srečo z obrazov drugih. Jaz sem povsod okarakterizirana kot totalno nediplomatsko bitje - tako v službi kot pri možu, da ne znam zbrati niti trenutka niti zavijati v celofan.... Na kratki rok dostikrat zvisim, na dolgega pa moja mirna vest in rezultati zmagujejo. Postavlja se vprašanje kaj storiti, ko si v situaciji, da določena oseba ne bi zmogla prenesti tvojega mnenja - da ji ne vzameš volje do česa. Običajno takrat skušam zapreti svoj svinjski rilc (ne znam blefirat in govoriti, da mislim drugače, kot v resnici mislim). Jaz osebno laže sprejmem in tudi cenim najnižjo in najpodlejšo kritiko ali mnenje povedano mi v obraz kot hinavščino. Sprejemam seveda tudi hinavce, ker sprejemam vse ljudi, ne izbiram si jih pa za prijatelje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 .......hej, si ti kriva, da si rojena v tem znamenju, si ti kriva, da te simbolicno zgodovina povzdiguje, si ti kriva, da so pac Kralji˝ vedno bli nad in naj znano opevani .., .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Ena od teorij pravi da ja, da ko sem bila temno rdeča (dovolj zrela) za pripujsat na ta svet sem čakala ugoden trenutek (avgust) in pricapljala na ta svet - se pravi, da sem kriva jst. Ja nič ne morem za to, da sem tok fajn Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Ja nič ne morem za to, da sem tok fajn Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 jaa, pa bodi fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 No sej eni pa očitno res dobro prenašate iskrenost.... (tvoj smehec kaže na to) Sem tako svinjsko iskreno navdušena nad seboj..... Pa tudi vi vsi ste mi iskreno všeč, vsak po svoje in vsak na svoj način Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 janjaK.... tut seb -ovo ushech Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.