borism 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ...resnično cenim to pozitivno lastnost pri ljudeh, to je vredno vsakega spoštovanja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 greje to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Za mene je iskrenost tista, ko ti je nekdo zmožen povedati tudi neprijetno novico oz. resnico. Npr. o tebi, sebi itd... Najhuje je, ko nekdo ki ga imaš rad, da je do tebe popolnoma neiskren in zahrbten. Pred tabo si nadene masko in to človeka najbolj prizadene. Na vsak način mu dopoveduješ, da naj se že izkašlje, naj bo iskren s tabo. Ne, ne in ne. Enostavno ne gre. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Malo iskrenosti je nevarna zadeva, veliko pa usodna. O. Wilde Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Prave iskrenosti ni,je samo dokazovanje pripadnosti Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Prave iskrenosti ni,je samo dokazovanje pripadnosti Ne laži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 JA POTEM JE LAŽ DEL ISKRENOSTI Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ...če te ne bi ... poznala...do kosti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Malo je iskrenih ljudi, sem pa ugotovila, da večina ljudi noče slišati resnice, zato je včasih boljše biti tiho, kot biti iskren ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Res je malo ljudi iskrenih, škoda :xx!: , tudi jaz sem raje tiho včasih, kot pa, da bi bil neiskren, te pač situacije do tega pripravijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 sam po drugi strani...vsi si želijo neko zlagano iskrenost...ko jo pa butneš ven...magari konstruktivno kritiko...je pa zamera na vidiku... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Jah, eni majo pač raje tiho in od pozadi...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 sam po drugi strani...vsi si želijo neko zlagano iskrenost...ko jo pa butneš ven...magari konstruktivno kritiko...je pa zamera na vidiku... hja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 biti resničen ...upati si biti to , kar si... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Potem prestrašiš nekatere Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 biti resničen ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Vendar si sam pri sebi čist, si to kar si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Sfinga, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 biti resničen ...upati si biti to , kar si...Kapo dol Sfinga... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Malo iskrenosti je nevarna zadeva, veliko pa usodna. O. WildeJa odvisno od vsakega posameznika. Spoštujem in imam rad osebo, ki se izkašlje o svoji neprijetni plati življenja, to je veliko da ti nekdo zaupa takšno skrivnost. Takega je treba spoštovati in mu izkazati zaupanje, iskrenost. Nobeden ni brezmadežen ali brezgrešen. Nobenemu ne zamerim če nekdo skriva nekaj, kar bi mu znižal ugled, ali pa da bi ga pripeljalo v neprijetno situacijo. Samo da zna dobro skrivati. Taki so prav tako vredni zaupanja, ker mogoče se bodo nekega dne tudi tebi izkašljali. Gre mi pa na jetra da se nekdo dela finega, se dela da je čist, laže ti v oči o sebi, manipulira. V resnici pa je povsem obratno. Take svetohlince ne maram videt v moji bližini. Taki te v najmanjši priliki izdajo in ti zarinejo nož v hrbet. Takih se je treba pazit v življenju. Nekateri svetohlinci so tudi taki, da se delajo da so iskreni in direktni do tebe. Pa niso. Ti so največji lažnivci. Iskrenost je pri meni zelo vredno upoštevanja pomembna vrlina, ki mi jo lahko nekdo izkaže in jaz njemu ali njej. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim le tisto, kar mislim. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.