Skoči na vsebino

Iskrenost cloveka...

smajcica

Recommended Posts

• Komentarji 73
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...
Za mene je iskrenost tista, ko ti je nekdo zmožen povedati tudi neprijetno novico oz. resnico. Npr. o tebi, sebi itd... Najhuje je, ko nekdo ki ga imaš rad, da je do tebe popolnoma neiskren in zahrbten. Pred tabo si nadene masko in to človeka najbolj prizadene. Na vsak način mu dopoveduješ, da naj se že izkašlje, naj bo iskren s tabo. Ne, ne in ne. Enostavno ne gre.
Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
xscratchx ...če te ne bi ... poznala...do kosti... x:Dx x:Dx x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

sam po drugi strani...vsi si želijo neko zlagano iskrenost...ko jo pa butneš ven...magari konstruktivno kritiko...je pa zamera na vidiku... :V:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

sam po drugi strani...vsi si želijo neko zlagano iskrenost...ko jo pa butneš ven...magari konstruktivno kritiko...je pa zamera na vidiku... :V:

hja :V:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Malo iskrenosti je nevarna zadeva, veliko pa usodna.

O. Wilde

Ja odvisno od vsakega posameznika.

Spoštujem in imam rad osebo, ki se izkašlje o svoji neprijetni plati življenja, to je veliko da ti nekdo zaupa takšno skrivnost. Takega je treba spoštovati in mu izkazati zaupanje, iskrenost. Nobeden ni brezmadežen ali brezgrešen.

Nobenemu ne zamerim če nekdo skriva nekaj, kar bi mu znižal ugled, ali pa da bi ga pripeljalo v neprijetno situacijo. Samo da zna dobro skrivati. Taki so prav tako vredni zaupanja, ker mogoče se bodo nekega dne tudi tebi izkašljali.

Gre mi pa na jetra da se nekdo dela finega, se dela da je čist, laže ti v oči o sebi, manipulira. V resnici pa je povsem obratno. Take svetohlince ne maram videt v moji bližini. Taki te v najmanjši priliki izdajo in ti zarinejo nož v hrbet. Takih se je treba pazit v življenju. Nekateri svetohlinci so tudi taki, da se delajo da so iskreni in direktni do tebe. Pa niso. Ti so največji lažnivci.

Iskrenost je pri meni zelo vredno upoštevanja pomembna vrlina, ki mi jo lahko nekdo izkaže in jaz njemu ali njej.

Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...