pokowc 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Ima smisel?Potem kažem s prstom. Če sem zmožen to, sem zmožen tut to A si se že prašel, kakšne izkušnje še želiš met u layfu?Prave ljudi na pravem mestu,prave rešitve in ustrezni odgovori,tekoč pretok w, A se hočeš to naučit?A lahko pirdem do cilja?Te izkušnje ne rabim več. Bom vztrajal, dokler se bom počutil varnega.Naj se otresem tega zoprnega občutka.Otresti se misli, na neuspeh.Herkul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Otresti se misli, na neuspeh. Samo v končni fazi bluznja rodi bluznjo,eh... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2003 NENE, NI BLUZENJE, JE RESN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 ... ja in eg. rekel je: 'jaz vem!'potem ko je mislil mu rece ponovno: 'ti ne ves, bodi ponizen!'in spet ni storilil kar je cutil in 'vedel'.in stem ga je, se je odvaracal od biti tu.morda -http://www.angelfire.com/ar/Gomsi/images/girl_6a.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 ja free, skrita kamerakdaj si me to slikal, ti ti pacek ti poko držim pesti zate, da bo karkoli že je tisto kar bi rad! Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2003 evo, dans pa je res posebn dan, ohoho, neverjetno kwa vse sm dobu, pa še presoja zmagala. glejto, kwa vse je u men, sam vrhunski razum in kvalitetnejši govor hja, spet zmagu. ampak sej, novice so pač novice, al uradne al pa sam eterske. dans vse sovražnike lubm. upam, da se me ta apčutk oprime večkrat hvala res, ampak res,no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 evo, dans pa je res posebn dan, ohoho, neverjetno kwa vse sm dobu, pa še presoja zmagala. glejto, kwa vse je u men, sam vrhunski razum in kvalitetnejši govor hja, spet zmagu. ampak sej, novice so pač novice, al uradne al pa sam eterske. dans vse sovražnike lubm. upam, da se me ta apčutk oprime večkrat hvala res, ampak res,no. Kaj se je pa to zgodl,da danes vse sovražnike lubiš.Sigurmo nekaj lepega predvidevam. Pol pa izkoristi dan maximalno!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2003 seveda.......Včasih je na svetu tolko lepote, da jo preprosto˝ ne prenesem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otok30 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 TO MI DELI .... Citiraj Be light - and there was light Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Avtor Prijavi Deli 14. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.