Skoči na vsebino

Kristali za razstrupljanje

Voda

Recommended Posts

Zdravo!

Vprašanje za poznavalce kristalov: kateri kristal se uporablja za čim bolj intenzivno rastrupljanje telesa po hudi zastrupitvi (sepsi) in kakšen je način uporabe?

Saj vem, da obstaja kup knjig, ampak kar je morda kod v zivljenju ze sam prizkusil, velja za kup knjig ...

x:)x x:)x x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
x:)x Uporabi oniks, s polaganjem na prizadet del telesa. Na začetku pol ure, potem pa podaljšuj, vsak dan malo več! Pomagalo ti bo! (vsakič po in pred uporabo kamen očisti, najlažje z vodo, curek iz pipe naj kar nekaj časa obliva kristal) :palec:

Jaz tud morem probat! :palec:

• 2 months later...
Optimalna varianta za razstrupljanje - skuhaj čaj iz koprive in za pol ure v toplega položi hrizopraz. To pij nesladkano. Namesto koprive lahko uporabiš lakoto - sicer v naravi lepo diši po medu, ko pa jo skuhaš, je ogabnega okusa.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 1 year later...

ja... :||

No saj tud zato sem pa mal osvezhevala vcer. xDDx :palec:

No zdaj vemo da je to tu.

Sam vcer sem imela ze polno glavo, bom mroda ob ponovnem pogledu se kaj nasla, pa zdruzhila pa tko. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...