SmartyM 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Folk!Dones je meteorski dež,pejte mal pogledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 kje ga vidiš, sam na tv al jasn pod nebom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Prejšna leta sem opazil včeraj pa ne... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 jaz pa sem ... res pa je, da sem videla že precej bolj "deževno" nebo... ja, kakšne tri, štiri leta nazaj, takrat pa je res kar deževalo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 ste si zazeleli kaj_ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 13. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2003 Jaz sem si zaželela nekaj ampak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 jaa, bil sm na morju, pa vidu sam en utrink, tolko casa zevu u luft, da je ena le padla dol, pol pa še ena zelja mim udarla in je blo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.