loncek1 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Kaj vzbudi v tebi dotik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 reakcijo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 vlazhenje... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 pr teb... -u pa trdenje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Vprašanje je, kdo se me dotakne?Če se me dotakne zeeeloo zoprn in (bolje rečeno) odvraten človek, mi je zelo neprijetno...najraje bi takega človeka malce za ušesa in mu rekla:"Bodi priden, mali! Rokice za hrbet!" Jah, čeee paa se me dotakne taprava oseba...TO PA JE FEELING...OBČUTEK IN POL... Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 lenobni dotik.Spontan dotik.topel dotik.Podarim ti dotik, to je moje darilo tebi; lahko sprejmeš kot dar.Dotik kot prispodoba. Dotik kot sprejem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Odmik ni dotik in dotik ni odmik. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Bog ne daj, da je dotik nekoga, ki mi je zoprn, kar na mestu znorim, da pol kar debelo gleda, kot bi mi glavo odtrgal. Prijeten dotik mi pozroči prijetno toploto v trebuhu, mravljince-predem kot mačka. LP! V! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 dotik je tutpest na gobec... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 vem za dotik, ki ne boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 dotik ,dotikblažen dotik.nagonska sprava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Res poznamo več vrst dotikov... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Predvsem so mi zoprni.. razen dotiki od dragega..Nimam tega v navadi, se ne dotikam ljudi, niti nočem da se me drugi.. Najbolj zoprno kakšno trepljanje po rami al kaj od kakega sodelavca po možnosti za kakšno stopničko več od mene.. No ..... kako si kaj? Tisto pokroviteljsko trepljanje in od kod misli da ima pravico se dotikat mene??? Pol dobi absolutno distanco nazaj, zdravo, kaj bi rad, aha, bomo zrital, adijo.. Zoprno, zoprno...Zakaj je treba dotikov? Sploh? Sej vse lahko poveš, ni treba kazat, stiskat... kaj vem.. bljak..Al pa dotiki zvečer če greš v lajf, tisto drenjanje mimo prepotenih, nagnetenih, na pol pijanih trupel... Hja, menda je to ena izmed mojih fobij.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 ja zihr je fobija, sam glej, nekdo se izraza preprosto tut z dotiki poleg jezika in oci in mahanja rok, pa ni nich mislu s tem kaj intimnega al pa osvajajocega,a ves, bo treba delat se na tem, poleg tega, da hodis na zabave in ne obides drenja in nehote dotikanja teles, To Je Vse Normalno! Poudarjam zato, ker te razumem, nekateri to obsodjo na komplex, sej tut men ni lagodno,sam sem se naucil, da je vse le nehote, misljenje tako je motece, torej....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Veš Pokowc se mi zdi da gre za poseg v mojo intimo, nekako tako kot da bi mi kdo na silo odprl usta in gledal v zobe... grrrrrrr...... ne vem če bi mi ratalo da se bi temu prilagodila. Nekako tako se počutim ko nek zadrt Anglež, ki mu v fris leze "posilen" Američan. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 uredu mushi, pa naj bo tko. razumem te jest vseeno. sej lahko pa si narediš majico z napisom; ne dotikaj se me; tk bo bolj varno in vidno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Dotiki ja, prijetno. Jaz mislim, da je to lep izraz sprejetja in bližine. Mislim, da smo Slovenci v veliki meri zelo distancirani do izražanja čustev. Meni osebno so dotiki všeč, če so del nekoga in vidiš, da je to izraz te osebe. Za Slovence bi rekla, da redko kdo tako iz sebe in spontano reagira, dostikrat mi izgleda dotik kot naučen - da se v določeni situaciji pač dotakneš človeka na določen način. Jaz osebno se zelo različno obnašam v tem oziru do različnih ljudi, nekatereb spontano objamem, poljubim in se ga dotaknem, nekaterih se pa pač ne morem. Italjani npr. pri svoji komunikaciji bogato mahajo z rokami in se tudi dotikajo in na ta način komunicirajol, tako da deluje zadeva zelo naravna in kljub temu, da preden sem delala tam nisem bila vajena toliko dotikanja, sem to čisto spontano sprejela. Jah, zobarjevih dotikov se malo manj veselim, kot moževih ,.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 he-he.......najboljši je ....love dotik Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 hehe mick che zhe tko, pol boljshU-tik, kokrDO-tik.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 ... kaj pa vem... najbrž U-tika sploh ne bi uvrstila na prvo mesto... razen, če bi se prej dogajalo zelo veliko DO-tika... pa še takrat bi rekla, da pride za vsemi tistimi dotiki dotik ... se lahko zgodi na toliko različnih načinov... in sploh ni nujno, da gre za fizičnega... ko sem zaljubljena, je recimo že bližina človeka skoraj premočan "dotik"... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 ... mick... zaljubljen bit je pa ja fajn... pa četudi ne vame... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 ...potem nastane odmev, prispodoba dotika.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Dotik je nekaj lepega, ko sta oddajnik in sprejemnik uglašena.(če ne, je to vdiranje v zasebnost, ogrožanje zdravja in dobrih odnosov) poznam ljudi, ki vsakega posiljujejo s svojimi objemčki in stiski...in so mi zelo zoprni...raje imam take, ki so malo na distanci... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.