Skoči na vsebino

Dotik

loncek1

Recommended Posts

Hojla, Tjazy,

a misliš, da je možno prebiti ta deeeeebeeeeeeeli led, ki ga imamo večina Slovencev? Kako bi blo lepo.

Ja, meni včasih kar "uide" x;)x tak objem, ker se ne morem zadržat. Na primer, obiskala sem svojo razredničarko iz osnovne šole ( od 5 do 8 smo jo imeli), bila mi je kot mama. Tako sva bili veseli, da je bil objem spontan, prisrčen. Res se je energija zlila v eno v nekaj momentih, ko sva ta objem zadržali.

Enako se mi je zgodilo pred mesecem dni, ko sem srečala po dolgih letih sodelavko. Ja seveda, pa sošolca po 20 letih.

Ko energija vodi potek dogodkov, ti je enostavno vseeno, saj obvladuješ položaj.

Res pa naredimo VELIKO škode svojim otrokom. Kako težko je zdaj, ko so odrasli, a nismo navajeni. Pa bi tako koristilo, da bi se včasih samo tiho objeli, malo užili ta moment zlitja te zdravilne energije, ki se ji reče BREZPOGOJNA LJUBEZEN. sO TRENUTKI, KO ENOSTAVNO POTREBUJEŠ TAK OBJEM. To je dotik v katerem zliješ energijo in je ne pričakuješ, pač pa si vesel, da jo lahko daš, ker jo s to potezo vedno več priteka nazaj k tebi, od vsepovsod, praktično karkoli pogledaš, ti ponuja energijo, če jo le hočeš zaznati.

Otroci, spet sem pri otrocih. Samo stisnite jih k sebi in v mislih jim povejte, da jih imate radi, to je vse. Morajo se počutiti ljubljene in varne.

To so sončki , ki sijejo na svoje starše, seveda, če jim dopustimo to.

peace and love

Clean

x:Ix x;)x xrosex :detelca:

peace and love

Klinar

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 106
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...

Res pa naredimo VELIKO škode svojim otrokom. Kako težko je zdaj, ko so odrasli, a nismo navajeni. Pa bi tako koristilo, da bi se včasih samo tiho objeli, malo užili ta moment zlitja te zdravilne energije, ki se ji reče BREZPOGOJNA LJUBEZEN. sO TRENUTKI, KO ENOSTAVNO POTREBUJEŠ TAK OBJEM.  To je dotik v katerem zliješ energijo in je ne pričakuješ, pač pa si vesel, da jo lahko daš, ker jo s to potezo vedno več priteka nazaj k tebi, od vsepovsod, praktično karkoli pogledaš, ti ponuja energijo, če jo le hočeš zaznati.

Otroci, spet sem pri otrocih. Samo stisnite jih k sebi in v mislih jim povejte, da jih imate radi, to je vse. Morajo se počutiti ljubljene in varne.

To so sončki , ki sijejo na svoje starše, seveda, če jim dopustimo to.

peace and love

Clean

x:Ix  x;)x  xrosex  :detelca:

x:Xx Ja, prav to je pri mojih starših. :xx!: Nikoli nas niso znali stisniti in povedati, da nas imajo radi, čeprav bi vsem (njim/staršem in nam/otrokom) to pasalo. In ker tega nismo navajeni, se tudi zdaj ne moremo objeti. Jaz moje mame sploh ne morem objeti, še manj pa menda ona mene. :sori: Še ko ji čestitam za rojstni dan ali kak drug praznik, imam občutek, da moram to opraviti zelo na hitro, ker ji je skoraj nerodno. xrolleyesx

Zato pa objemam svoja otroka in jima povem, da ju imam rada, da nam ne bi kdaj pozneje ta "navada" manjkala. Tako in tako so otroci zelo malo časa majhni. Moja hči že zdaj, pri 10-ih letih, ne mara več, da jo objamem pred sošolci in sošolkami, ko jo pridem iskat v šolo. x:Dx x;)x Dobro, ima neko obdobje, najbrž ji je nerodno, se boji, da bi jo drugi imeli za "mamino punčko" ali kaj takega... Doma pa se še vedno rada stiska. Vsak večer dobi x:Xx za lahko noč, potem pa me stisne in drži, dokler me vrat ne zaboli. :mezik: xsrcx Sin pa me itak vso pre x:Xx x:Xx x:Xx ...

To je dotik v katerem zliješ energijo

:palec:

meni ne ustreza čisto vsaka energija. lahko sem si z nekom zelo blizu, objem pa mi nekako ni prijeten.

ravno tako pa moja energija ne ustreza kar vsakomur sem opazila. mislim da me privlačijo bolj "nematerialistično" usmerjeni ljudje- dolj duhovni in s čim manj negativnih čustev.

:palec: jebi ga....žvet pa morva do smert..... če pa nečeš zaj....te pa v naslednjem....dobiš še trikrat hujšo porcijo,,,,,al pa tvoji ta pravi al pa energetski potomci tvojih energij to fašejo.......tak da uživajma počasi....

Še najraš mam pa uno varijanto da je tak al tak en sam velki nič...praznina..pa da je to samo malo tak,,,da nam ni dolgcajt.....

Pa free nisi alone ima puno takih!!!!!!!! x;)x  :palec:  :palec:

ja, kva zdej?? :eek: :inocent:

kaksni energetski potomsci? a ti so tudi lahko??

ali torej fasejo, ker ne, ali ker da?

mogoce res, ampak vseen tudi drgac cutmo kdaj..

a jih je!? ne da bi vedu!

jap itk, da se bo vsak transformiral naprej v enem kosu!!! tko z vsem kr ima z vsem na enem kosu! in z telesom in neprebavljeno hrano in nesnago v pljucih, jetrih...in vsemi barvami na glavi, brez odvcenih podepiliranih dlacic... ehhhhhhhhhhhhhh, tko, da aja ze tle ne mormo it v enem kosu, ker odstranjujemo dlake, brke, lase????? :vragec: heh, nc ne bo z enim delom x:Dx

ostane to, da se razprsimo v energijo, v kateri se prepleta vsa nabrana koristna in nekoristna energija iz tle! od ljudi, izkusenj...navsezadnje dedovanja.... objemi tko prinesejo energijo x:)x al pa jo v nasprotnem primeru poberejo... ce se tko opazujete, si/ste/smo/sem kdaj prav izmucena pri lahko nekem zelo kratkem pogovoru, dotiku, objemu...je mozno se samo polnit? nc z umesnimi odmori praznjenja?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Dotik... lahko čudovit:farb: ... ali odvraten :xx!: kako odvisno od osebe in situacije...

V otroštvu sem bila deležna objemov v glavnem le kot del 'obreda' pred spanjem... in ker je bilo vse skupaj bolj kot ne prisiljeno, mi ni bilo ravno všeč... in to zadržanost sem ohranila tudi pozneje.

Ja, naši starši res niso znali izkazovati ljubezni in naklonjenosti.

Na srečo smo z leti vsi nekoliko dozoreli in zdaj lahko vsakokrat, ko pridem domov na obisk, iskreno in brez zadržkov objamem starše... in tudi onadva sta se naučila to sproščeno sprejeti (mama itak... imam občutek, da je od nekdaj koprnela po telesnem dotiku, a se je vedno zadrževala; oče mnogo trši oreh, a se je tudi omehčal sam od sebe) :palec:

Se spomnim... pred par leti sva z mamo skupaj šli 'v mesto'... hodiva tako in se drživa za roke. Pri tem naju je opazila moja bivša razredničarka in mamina kolegica; ta najin spontani izraz povezanosti se ji je zdel nekaj tako enkratnega, da kar ni mogla verjeti, da prav vidi in ustavila naju je sredi ulice, da nama to pove... seveda smo se vse tri pošteno začvekale. x:)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

men se je fajn objet z meni ljubo prijateljico, z možem itak, z nekom v takem trenutku ko sem fulllllll srečna in kr skačem od veselja, al pa da me tak človek objame, al pa v primeru tolažbe. Ne maram objemov moje mame, takih mehkih, putrastih, pa ko pol tako puso nrdi da me na lica lubčkne, mi je všeč bolj grobo objemanje, površno, ne pa tako sluzasto, isto pr moških ne prenesem da me kdo tko ljigavo objame, pa z roko podrsa po mojem telesu brrrrr.... tko naj me poboža kot psa.. x:Dx Ne pa sexualno. Šteka kdo kaj hočem rečt?

Kar se pa vsesplošnega objemanja tiče, pa lubčki ko se s prijateljicami srečaš in to, ta navada mi je tuja.. sem imela eno kolegico v SŠ, pa sestrca gor, dol, pa joj da te objamem,pa neki poljubi po frisu, bejž baba... kaj sem jst tvoj lover al kaj.... :xx!:

Mushi

Se spomnim... pred par leti sva z mamo skupaj šli 'v mesto'... hodiva tako in se drživa za roke. Pri tem naju je opazila moja bivša razredničarka in mamina kolegica;  ta najin spontani izraz povezanosti se ji je zdel nekaj tako enkratnega, da kar ni mogla verjeti, da prav vidi in ustavila naju je sredi ulice, da nama to pove... seveda smo se vse tri pošteno začvekale. x:)x

ful lepo :palec:

včasih se mi je zdelo čudno, da bi komu rekla, da ga mam rada, da bi koga objela....na tistem taboru(lani in letos) pa sem se v bistvu 'naučila' nekomu povedat, da ga mam rada, ga objet...vedno, ko srečam koga s tabora se objamemo, si damo kakšnega lupčka, smo srečni da se spet vidimo, ....vse spontano...res lep občutek x:Xx

rada vas mam (hm, na koncu govora sošolcem in soišolkam na valeti sem tud rekla: rada vas mam.)

Ne sam malo se igram...eni verjamejo da v enem kosu potujejo...

eni pa da se ob smrti razpršijo, na energetske delce-...pol se pa zlobne ali pa dobre sskupaj združijo (Kitajci- da morš imet ob smrti največ energije da se obdržiš v enem kosu)...V našem okolju pa učijo, da za grehe staršev odplačujejo potomci....

Osebno mi je najbolj sprejemljiva kitajska varianta...

x^x Ja ne vem, kako je .... sam nekaj se igram.....Kaj pa ti misliš? Boš se transformiral v enem kosu naprej? x:Dx  x:Dx  x:Dx

boli me al bom v delcih al pa v kosu.

sploh pa ne verjamem da ...

vse gre svojo pot... so le poti, ovinki in glavne smeri.... pa se ti so vnaprej doloceni, izbrani ...

Dotik. Najraje imam, če se me kaj dotakne. Ne, da pade name, me podre, ali povozi. Samo dotik. Še pri 45 letih dotik nekaj v meni vznemiri.

Ali je s fizični dotiki drugače? Ne. V tem pogledu od staršev nimam najboljše dote. Kako in koliko so se nas dotikali starši.

In pa mi njih! Vsakič, ko preberem ali slišim, tako je zaradi staršev, bili so hladni (ni bilo dotika), nisem dobil(-a) občutka ljubezni itd. pomislim na to, kako je samo po sebi razumljivo, da imajo starši radi svoje otroke. Lahko bi bilo tudi samo po sebi razumljivo, da imajo otroci radi svoje starše, pa ni tako. Starši naj bi morali imeti radi otroke, kakršni koli že so. Kaj pa obratno?

Če se to zdi komu pomembno, lahko vadi in se uči dotika celo žilvjenje. Vsi tu pišoči smo mladi, čeprav so eni še mlajši...

P.S.

Med hojo po pokljuških gozdovih sem se občasno dotaknil kake smreke, tako da sem nanj sem položil roko. Višje gori kakega macesna ali bora. Pred leti so mi pravili, kako je dobro, če drevo objameš. Verjemite, že dotik z roko je bil dovolj.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

A naj se te dotaknem x:px  potem boš pa še dihat nehal!

:rolleyes:  :D  :angry: A zdaj si pa kar malo jezen.

Potem te zdajle ne bi blo dobro objet, al pa pobožat!

:eek: :inocent: naum nehu dihat.. se. x:o)x

ceprou, klele on-line ste mnogi zlo pogumni, v resnici pa x:Dx :vragec: x;)x

se svojih misli ne upajo razloziti x:px

ma nisn jezen, sam mi je mal mem k neki pises pa ne razlozis.. (sicer pa - sej ti ni mus ne x:Dx )

Pismo, dobro da te ni tule x;)x

Ja kaj bi se ti šele zgodilo, če te zdajle objamem :wub:

Saj si človek, ne more pomagati, da te ne bi imel rad x:Ix

Kaj je že rekla ena zgoraj, Piko, če si pameten Pips v roke!

Nekje sem že napisal:

sem: sam svoj in od vseh

kar pomeni, da se ne dam kar tako ujeti, potem tisti in ne bi veljal več (praši Krokodila, on ve o logičnih operatorjih malo več) x:Dx

poleg tega smo ribe dobro zmuzljive (če si se katere dotaknila, je gotovo zbežala!), sploh jih je pa težko ujeti!

P.S.

Znajo pa nekatere punce tule na LN lepo samo dotakniti se človeka ...

P.P.S. Tule na netu se lahko sem ter tja potrudim, da izgledam prijazen možakar, v resnici pa vedno ne znam biti, včasih ne znam biti nasprotno od tečen, siten. (Opomba je namenjena bolj drugim kot tebi!)

Piko, če si pameten Pips v roke!
Aja, sem pozabil povedati, da v te namene uporabjam PikS... :vragec:
Ja, ribice....
Ja, Lie ... enkrat sem v eno že bil zaljubljen, pa se je nisem znal niti dotakniti :sad: ... ampak tega je že skoraj 30 let.

Življenje je lepo, ti še kar kej napiši, niti najmanj mi ni odveč prebrati. :palec:

Če pa že trideset let nisi bil  :wub:

Potem je pa kar malo kritično.....

Ali sem slabo napisal, ali pa si slabo prebrala, saj je vseeno,

bom poskusil drugače:

pred skoraj 30 leti sem bil zaljubljen v eno Lio. x;)x

Mogoče je pa res kritično, da že toliko časa nisem bil zaljubljen v nobeno Lio... x?x

Lahko pomagaš: če jutri prideš kot tortožerka v Zvezdo, se te pridem dotakniti x:Dx

hm...sem že kje napisala, da sem se včeraj mela res lepo :inocent:

A paše v to temo? x:o)x

Če imaš kaj lepega o dotikanju in objemih dobrodošla? x;)x

jaaa...ampak naj ostane nenapisano....je namreč neopisno x;)x

P.s.

Rudi Kerševan pravi danes  zate Kristalka:

Ne čakaj. Odpri oči, vzemi meč in opremo in se podaj na bojno polje življenja. Tam je delček sveta, ki ti pripada.Izbojuj si ga! x:)x

hvala....mislim, da sem si ga x:)x

(lia,21. Jul 2004 ob 17:18)

Saj sem ti rekla, da sem že en mal v letih , pa slabo vidim x^x

Haha, v kakšnih dotičnih letih neki? Takole bi rekel, kakih 19, morda se zdiš stara sama sebi zaradi tiste 9-ke :vragec:

Dam prednost mlajšim tortožerkam x;)x

Ko ženska nečesa noče, takrat da prednost drugim.

Sam ne zastopim pa, zakaj sem se zasekirala, če bi ti bilo to všeč, če bi se me jutri dotaknil?

Lahko da si riba. Preveri še ASC.

Sicer pa a ima Kerševan prav, a res jočeš?

Kerševan se me ne dotakne ... Znam jokati, a jočem le zelo redko. Kadar se me kaj silnega dotakne.

hm...sem že kje napisala, da sem se včeraj mela res lepo :inocent:

Si napisala, a tu smo izvedeli, da je šlo tudi za lepe in prijetne dotike :palec: xsrcx !

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...