Skoči na vsebino

Hoja po žerjavici

Medea

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ponovno se je potrdil rek, da se zarečenega kruha največ poje. Pred dvemi leti sem se kao "poslovil" od vodenja hoje po žerjavici, pa so me ravnokar prepričali, da bom vodil tovrstni ritual konec septembra v Brežicah. Hmmmm ...

Časa je sicer še veliko, a če koga zanima, naj me kontaktira, da ga povežem z organizatorjem. Veljajo tudi vsakovrstna vprašanja glede hoje po žerjavici.

lalala :inocent:

Super...sem že parkrat hodila po žerjavici in je enkratno x^x ...mogoče pa pridem v Brežice. x?x x?x

Lp,D :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • Komentarji 56
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:flower:

Po žerjavici sem hodila 6x, občutki nepozabni x:)x

Tudi opekline so bile, majhni, čisto drobčkani mehurčki na stopalih, ki so pokazali, da je z mojimi ledvicami nekaj narobe... :o|o:

Trenutno pa me bolj zanima šamanska savna, al kako pravijo... x:)x

Lep večer vsem x:)x

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

• 1 year later...

ko sem sla pred nekje 4 leti cez... smo neki tud daroval "ognju"

(v tem smislu, slabe navade, strahove, karkoli kr ima - predznak...) in to-ucinki tega bi se nj pokazal cez "cas"

"cez cas" je nekak "minil"... al pa se mineva...

ampak js se sploh ne spomnim vec, kj tocn sem takrat "darovala"... :inocent:

mislm, sem tud... :o|o:

sej to mi ni lih bitno (sem se kup drugih stvari ven potegnila), ker nisem sla z namenom, da bi se kaksne negativnosti otresla... :vio:

mi je pa "ironicen ta del" tega rituala;

da gre clovk na neki pol pa ne ve kaksn je ucinek k se ne spomni zakaj tocn se je slo xrolleyesx x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

cetudi nisi darovala ali kaj podobnega... je morda pomembnejse, da se je zgodil verjetno tudi pretok energije skozi energetske centre in jih ojacal, kakor tudi, da si vsekakor izgubila tudi nekaj strahu. ce pa si imela na podplatih kakrsnekoli likice, zalo majhne mehurcke ipd... pa so pokazatelj, da na tistih energetskih centrih kjer so le ti bili, morda nekaj ne stima.

cetudi nisi darovala ali kaj podobnega... je morda pomembnejse, da se je zgodil verjetno tudi pretok energije skozi energetske centre in jih ojacal, kakor tudi, da si vsekakor izgubila tudi nekaj strahu. ce pa si imela na podplatih kakrsnekoli likice, zalo majhne mehurcke ipd... pa so pokazatelj, da na tistih energetskih centrih kjer so le ti bili, morda nekaj ne stima.
samo... neki vem, da sem "darovala"... pa me mal sbri, kaj tocno ze... x:Dx

...da bi lahk "opazovala" ucinek/ucinke... xrolleyesx

se pa popolnoma strinjam, da je pomembnejsi pretok in ojacanje le njega... :palec:

nbenin likic, mehurckov ni bilo... x:px

zanimivo..., to me clo asocira na refleksoterapijo... :8): ker pri njej tud lahk takoj ugotovis z raznimi pritiski na dolocene energetske tocke, kje kj stima oz. ne...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

zdej pa janko za spremembo ne bo ircou.

teme cele nism prebrau, ker itak neb nč komentirou, ker je vrjetn use res, kr je kdo napisou. za njega saj. men je pa ogenj neki posebnga. sej je res, da ga majo marsikje po svetu ves ta čas kot neki vsakdanjega, kar konckoncou tut je, sam pr nas pa je to mal iz navade ušlo, pa je zato spet neki posebnga ratal. zame je dolg časa veljal, pa še zdej vela, da če stopiš u žerjauco, se spečeš. ampak izkušnje kažejo, da ni nujn tko. in kle se začne moj gušt, upanje, potrditev... nardit nekej, tut če te je strah. za polcaja nekam poslat al pa enga po žnablh morš bit butl, ne pa korajžn. nardit nekej, kr te je strah, pa krkol že je, pa je pogum. in žerjauca to je. ena od mnogih pridobitev, k jo loh na hitr dobiš :palec:

sem šu kr nekajkrat čez, u zlo različnih okoljih in pogojih, pa zmer mi je blo nekej posebnga, enkratnga. pa zmer me je blo strah, pa zmer k sm biu čez, en velik olajšanje. u smislu... ej... use je u redu... krkoli se je kadarkoli zgodl, je blo nujn in prou... zdej je use u redu... filing vere, zaupanja in miru.pa bl k po svoje delaš, bl k se po svoje prpraulaš, močnejši je ta filing pol. najbl intimna debata, meditacija al kukr hočte rečt. sam ogenj ni samo takrat in tam. ogenj je use skoz in usepovsod. bemu... radiator, če hočte!!! sonce, čik... use je povezan... ne morš neki tm glumit, če je pa pa una žerjauca sestra od sončka...

pa sej ok. brez ognja se da. sam jebeš žiulenje, k nima ognja... strasti, energije, volje...

čeprou tud te filinge žou zlo dobr poznam. sploh zadne cajte. pa nima veze zdej to.

pa nek sm opazu, da ene neki mot, da morš ognju neki dat. ja valda ... sej vse temelji na principu akcije in reakcije... kwa je kle čudnga? sam ogen je poštenakar x^x ne jebe x^x

dej mu taužnt ojrou, al pa suh gnoj... jebe se njemu... on skur, pa je x;)x sej loh mu pa kšno pesmco napišeš, al pa iz rožc venček spleteš x:px če si tko skuliran, da ti kej tacga na misu pride x:px

če bi rt shujšu, pa nč zato naredu... ne se čudt, če boš anoreksijo fasu...

loh pa si dnarja zaželiš... pa če mislš, da boš kej dobu, brez da bi krkol za to naredu... jebi ga... boš pa mogoč verbu pol... a to hoč?

še dobr, da folk sploh ne šteka, za kwa se gre... pa da mal površn zgleda use skup... use na grbi unga k vod... teb pa nč treba mislt, sam ubogat, nč nardit, pa čudeže prčakwat...

prou fouš sem vam sposobnosti tacga mišlenja...

pa lep pozdrav. janko

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 6 months later...

Ljubljana:

Hoja po žerjavici bo v Žireh na kmetiji pri PESKU, Brekovice 9, Datum: sobota, 13. oktobra 2007.

Dobimo se na avtobusni postaji v Škofji Loki ob 14.00 uri ali na kmetiji pri PESKU ob 15.00 uri.

Maribor:

Hoja po žerjavici bo v na Smolniku (mladinski dom Smolnik)

Datum: sobota 6. oktobra 2007.

Dobimo se pri muzejski lokomotivi pred železniško postajo Maribor ob 14. uri.

Cena 50 EUR

Vodi Franjo Trojnar, 041 695 171, http://www.hojapozerjavici.si

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...