Skoči na vsebino

Izbrati pravi dan

nataly

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Ker se že bliža jesenski čas, bi vas rad spomnil, da začnete s prvim ogrevanjem na dan toplote (luna v ovnu, levu, strelcu) v pojemajoči luni.

Če ne veste kako in kdaj bo to v dnevih:

petek 10.09.04 popoldan,

sobota 11.09.04 ves dan,

nedelja 12.09.04 ves dan.

Če zamudite te dneve imate možnost ponovno:

torek 28.09.04 popoldan,

sreda 29.09.04 ves dan,

četrtek 30.09.04 do 11h.

Za naprej termine ne bom pisal, ker po mojem bo potrebno prvo kurjenje izvesti že prej, kar je zelo pomembno še posebej pri novogradnjah, zato, ker prežene vlažnost iz zidov.

To je zelo pomemben podatek še posebej za revmatike.

Če bo koga zanimalo, za prvo vstavljanje zimskih oknov v kleteh in shrambah lahko tudi napišemo termine, ker se dosti manj rosijo stekla kot v drugih terminih vstavitve. Tukaj mora biti luna v dviganju in v zračnih znamenjih.

Lep pozdrav, Borism x:)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Nerodna tale ognjena znamenja.

Zdaj v soboto oz. nedeljo bo prezgodaj.

Konec meseca pa menda prepozno x:)x

Ali pa bomo zakurili -tako preventino

Hvala Borism. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

......mene zanima kako kaže glede lun v septembru 2005... ko se nameravava poročiti....

Jaz imam Luno v Ovnu (sonce Kozorog), On pa v Strelcu (sonce Škorpjon). .. oba ascendent Lev....

Kdaj je kak lep dan... tpredvsem da BO LEPO VREME in EASYGOING vzdušje :2src:

......mene zanima kako kaže glede lun v septembru 2005... ko se nameravava poročiti....

Jaz imam Luno v Ovnu (sonce Kozorog), On pa v Strelcu (sonce Škorpjon). .. oba ascendent Lev....

Kdaj je kak lep dan... tpredvsem da BO LEPO VREME in EASYGOING vzdušje  :2src:

A se res ne da nobenemu odgovoriti? xrolleyesx

Boga Sasha... x;)x Upam da se te bo kmalu kdo usmilil in odgovoril, jaz bom poskusila... Mogoče lahko kdo potrdi ali ovrže moja ugibanja, ker pri tranzitih nisem glih :o|o: xnckrivx Je v bistvu tole trening zame...

Glede na vajini Sonci, bi bila Luna lahko v lepem aspektu, se pravi v vodnem ali zemeljskem znaku, na primer Kozorog, Devica, Škorpijon...

13. sept. bi v Kozorogu tvorila lep trigon s Soncem in Merkurjem in Marsom! :palec:

Glede na oba ascendenta v Levu, bi bilo fajn, da mogoče Luna tranzitira vajino 4.hišo (dom, družina) ali 7.hišo (partnerske zveze). Se pravi, da je ali v Škorpijonu (strast, globlja čustva x:Xx) ali Vodnarju (bolj prijateljsko, easy vzdušje x:o)x). To bi bilo okrog 9., 10., (v Ško.) in 15., 16. septembra (Luna v Vod.). 10. sept. dopoldne bi tudi tvorila trigon s Saturnom! - eno resno soočanje s čustvi in korakom, ki ga bosta naredila...

Čeprav- ne vem, koliko bi bilo 'varno' se poročiti 15.sept, ko tranzitna Luna in Neptun tvorita konjunkcijo v vajini 7.hiši in opozicijo na Saturn v Levu. xrolleyesx

Luna v Levu (1.in 2. ter 28.-30. sept) morda tudi ne bi bila kul, ker bi takrat kvadrirala na Mars in opozicija na Neptun.

Lepa poroka bi bila na primer 6.septembra, ko bi tranzitni Luna, Jupiter in Venera tvorili konjunkcijo in trigon na Neptun! x:Xx Čeprav bo v opoziciji s tvojo natalno Luno v Ovnu.

Ali pa da je Luna v pozitivnem aspektu z Jupitrom, se pravi v Dvojčku (24.sept).

Torej, če potegnem črto: 6.september, pa 9., 10., 13., mogoče 24. Verjetno so še drugi datumi...

Upam, da ti bo še kdo odgovoril.... Borism bi lahko kej povedal o vzdušju in vremenu... Fino bi bilo tudi, da so lepi aspekti na vajini Veneri pa morda upoštevanje kombina...

Vso srečo! xDDx :palec: x:Xx

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Kdaj je kak lep dan... tpredvsem da BO LEPO VREME in EASYGOING vzdušje  :2src:

A se res ne da nobenemu odgovoriti? xrolleyesx

Ga ni junaka x:Dx , za vreme lahko vidiva, kako se boš pa počutila, bi bilo fino, da bi vsaj vedel vajine podatke, mislim,da še ne bi smela biti pri teh letih vremensko občutljiva.

od 3.9.2005 - 11.9.2005...Lepo, razen na JUGU x:)x

od 11.9.2005 - 18.9.2005...zelo deževno :xx!:

od 18.9.2005 - 25.9.2005...spremenljivo ali pa deževno :o|o:

Upam, da si vsaj malce zadovoljna, lep pozdrav, Borism x:)x :palec:

Smo le zakurili v soboto.

Čeprav je Š. hotela kar kap, ko sem mu to priporočala - češ kako je ful hladno in da bi bilo dobro radiatorje preverit x;)x . Lune v levu mu nisem omenjala x:Dx , ker ne vem, če bi potem kaj gorelo pri nas x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ojla!

Pametno Nataly, boš videla za naprej!

Ko omenjaš luno v levu, no to smo zamudili, ko prišla v ognjena znamenja je dobro spraviti krompir, jabolka, itd. ali ozimnico v shrambe, ker takrat se odrgnine ali morebitne poškodbe prej izsuše, če boste to počeli v dnevih, ko je luna v vodnih znakih ( rak, škorpijon, ribi) pa pustili za čez zimo, boste itak polovico ozimnice zmetali stran, kar pomeni, da ste zelo bogati, nemarni, skratka nadvse dober gospodar x:o)x :xx!: .

V mislih sem imel ozimnico in pridelke, ki niso shranjeni v kozarcih in skrinjah, do njih vpliv lune ne seže tako močno, pomemben je dan spravila, ni pa zamujeno, če nikakor ne morete uskladiti urnika, pojdite urediti....beri prebrati in presortirati te dobrine v takšnih "navidezno" vročih znamenjih(oven, lev strelec), lep večer, B. x:)x :palec:

od 3.9.2005 - 11.9.2005...Lepo, razen na JUGU

od 11.9.2005 - 18.9.2005...zelo deževno 

od 18.9.2005 - 25.9.2005...spremenljivo ali pa deževno

BOrs, a je to za drug let?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

ko smo že ravno pri pravih dnevih...v četrtek grem na striženje...nimam pojma kje je luna takrat in če je ugodno?

čveka, srce si...hvala :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Boris a te je Jupiter 'nesel' al je tole resnično vremenska napoved za leto 2005 x:Dx  :palec:

Moje dame x:Xx , pišem zelo veliko količinsko(večja možnost napak!), ampak preberem pa tudi veliko, žal vse res ne utegnem, ampak prošnja je bilo za poroko v septembru leta 2005!!!!! x:o)x x:Dx x^x . Torej je resnično x!x

Ni me unesel Jupiter x^x , malo mi le ne paše "ler" prazne lune x:Dx

Amis, škoda, ker nisi prebrala v astroloških temah, včeraj in predvčerajšnem je bilo najugodneje, pa sem napisal namenoma par dni prej, da bi videli, lep večer obema in vsem xsrcx x:Xx :palec:

Še vedno je rešitev Amis x:)x

jutri in pojutrišnjem:.....samo za pranje, se opravičujem frizerjem glede prometa;

17+18+19.09.2004:.....ne strižite las, ker je mesec v škorpijonu, ker boste zelo razočarani potem;

20+21.09.2004:.......spet ni ugodno, ne boste zadovoljni;

22+23.09.2004:........delno ugodno, le za mini val;

24+25.09.2004:........ugodno za pramene, nikar se ne dotikajte škarij;

26+27.09.2004:........dovoljeno le česanje.

Nisem hotel tega napisati, ampak malo dni je primerno za frizerja, sicer pa vsak nosi svojo glavo na svojih ramenih in odločitev je še vedno vaša, lepo pozdrav x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...