borism 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ojla Amis Seveda je, od četrtka naprej, pa tja do ponedeljka, napiši kdaj ti najbolj odgovarja, pa ti bolj točno napišem......lep dan, lep podaljšan vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Seveda je, od četrtka naprej, pa tja do ponedeljka, :xx!: Spet sem se strigla ob nepravem času, v torek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 o hvala hvala borism...ne vem še točno, moram frizerja vprašat kdaj bo imel čas. a so važne ure? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Niti ne, če lahko ti potem edino odsvetujem soboto od 9:45 do 16h, vmes je pa tvoja izbira, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 in jaz sem grem strič v petek....bo tole dobro Boris,ne? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ja bo super Č.v.e.k.a Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 sem vedla,da boš vedu Hvala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Luna bo v levu, bo kar dobro, veliko zadovoljstva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Danes Merkur trigon Saturn, morda ugodno danes menjati gume, popoldne bo asc v Dvojčku... Petek konj. Venere in Jupitra, Luna v Levu, dobri vplivi za umetniško ustvarjanje. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 tole zgleda čist ok...sam filing je pa bil, kot da so kakšni ful zaj* aspekti...čudno.. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Rada bi povabla enega tipa na pijačo, pa me zanima kateri dan je najbol primeren Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Recimo v četrtek zvečer ok. 20:00 bi ga jaz... Luna sekstil Venera in Jupiter (in Venera+Jupiter sta v konj. ob 3.ponoči v petek). Dokaj sproščeno izgleda na prvi pogled, ampak vse je odvisno kaj želiš, tu je že popoldne Merkur v Strelcu, če bi želela še Škorpijona za rep ujet...ampak sredo zvečer ne bi priporočala, zaradi Lune konj.Saturn. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Rada bi povabla enega tipa na pijačo, pa me zanima kateri dan je najbol primeren To vsekakor poskusi, ko je luna v tehtnici ali v njegovem sončnem znamenju, če ga ne najdeš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> To vsekakor poskusi, ko je luna v tehtnici ali v njegovem sončnem znamenju, če ga ne najdeš jaz sem najboljše razpoložena ko je luna v raku ali v ovnu. ko je v raku sem vsa kul in flegma , ko je v ovnu pa kar žarim aja- to se ne ujema ravno z borisovim komentarjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Danes Merkur trigon Saturn, morda ugodno danes menjati gume, popoldne bo asc v Dvojčku... Mislim, da je to tudi (bil) zelo dober aspekt "za dobro organiziranost"! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ...kdaj pa bi bil v prihodjem času najprimernejši čas za kak pomembni zagovor ... na primer diplomske naloge ???... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mascevalko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ...kdaj pa bi bil v prihodjem času najprimernejši čas za kak pomembni zagovor ... na primer diplomske naloge ???... Če si pripravljena, je vsak dan PRAVI Citiraj When Something Bad Happened To You -- ** First You Thing Is ME........................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Mislim, da se bom danes ostrigel, bo ravno tapravi dan za to Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Danes je v zraku trigon med Venero in Neptunom, kdo pozna lastnosti teh dveh planetov itak čuti, skratka ni slab dan danes.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 v katerih znamenjih mora bit luna, da je ugodno za barvanje las? a to je enako kot velja za striženje (lev, devica)?... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Je danes dober dan za 1. zmenek? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Pomlad, ti si v novembru zelo čustveno razpoložena, danes pa imaš dan za vse začetke, ker si v enici, pa še dan mlaja je, kar tudi predstavlja neke začetke, fino se imej, pa lep dan in vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad, ti si v novembru zelo čustveno razpoložena, danes pa imaš dan za vse začetke, ker si v enici, pa še dan mlaja je, kar tudi predstavlja neke začetke, fino se imej, pa lep dan in vikend Joj hvala borism, ker si se tako potrudil. Sem ti ful hvaležna za tvoje besede. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.