niky 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Indijski astrologi zatrjujejo,da od sedaj naprej kar celo leto ni primerno za poroko?! zmer kakšen planet narobe stoji, če iščeš čist ta prav datum se sploh nikol ne poročiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 hee, ti boš pa mene še kej več nauču, morda govoriš vse iz svojih izkušenj, reče se, da se člowk sam obsodi na to kar predstavlja po statusu al pa po nagonu. morda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 hee, ti boš pa mene še kej več nauču, morda govoriš vse iz svojih izkušenj, reče se, da se člowk sam obsodi na to kar predstavlja po statusu al pa po nagonu. morda.Ha,ha saj veš da se vse življenje učiš in da več ljudi več ve....izkušnje pa tudi nekaj povedo oziroma pokažejo..... V glavnem pa "O USODI NE GOVORI TISTIM,KATERIM JE DOBRO...." Pa res bova kaj nazdravila-li(tolk obletnic v tem tednu?) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Tisti,ki ni poročen bo zmeraj silil notri(zakon), Drži ali ne drži?! noup!... ne drži... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Saj vem Mateja,da ne boš priznala...Izgleda,da imaš kakšno slabo izkušnjo....eeehhhh boris, spet sekaš mimo ... si se odločil, da me boš spredalčkal, pa pika... ?... a ni škoda tvoje energije za to? lep dan tudi tebi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Tisti,ki ni poročen bo zmeraj silil notri(zakon), Drži ali ne drži?! noup!... ne drži... Mateja, imaš prav ... ne drži ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 http://www.byreconly.com/weddingplanner/12months.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Poročit se more človek v novembru... predvsem konec novembra ko je škorpijon mimo, prva dekada strelca, in to v nedeljo, sam nevem če majo odprto v nedeljo... jaz vem da se bom novembra v nedeljo.... katero leto in s katero to še nevem.... ampak tako mora bit.... (razen če ne dobim kakšne ki me prepriča da je kakšen drug mesec-dan bolj smiseln...) Jupiter+Sonce... tudi v torek bi šlo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 aha, al pa tedne pred prvim snegom , al pa na prvi spomladni dan, hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 tik pred 1. majem...de mash kej za na kres dat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2003 El Nino - itak... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Recimo...za poroko . Sem razmišljala takole: - nekje v zamenju dvojčkov - bi komunikacija lepo stekla,pa še kaj pametnega bi znalo ratati potem..le ne bi ostalo samo pri besedah - recimo- nekje v raku - družina na 1. mestu - strelec - tudi nekaj za mene - ne preveč napeto, dovolj svobodnjaško in nič zateženo Ma ne vem....če je še kaj možnosti...lepih definitivno pa ne v levu, - tako arogantno in ponosno.......in nič zame no. - pa recimo v škorpijonu - kdo pri hudirju bi bil sposoben takšne globine non stop???? jaz bolj težko...no... Komentarji vsakršni zelo dobrodošli....saj se ne rabi nanašati ravno na poroko...Lahko bilo kaj drugega Energija v času se ves čas spreminja. Človek lahko s silo marsikaj naredi - spremeni. Poroka je obveza napram družbi. Meni se zdi pomemben čas, ko si ljubljena izrečeta ljubezen med sabo - to pa najbrž ni le enkrat v življenju. Menim, da bi bilo dobro in lepo, če bi se na ta način poročali vsaj enkrat na leto. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Meni se zdi pomemben čas, ko si ljubljena izrečeta ljubezen med sabo - to pa najbrž ni le enkrat v življenju.xfijux Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 veš to si lahko izrečeta in celo resno mislita večkrat na dan.. tako da to spremlja celotno razmerje... od začetka pa do konca... (če je dobro) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 hja, sam ,de je pripadnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Danes je res en taprav dan, vse štima... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Hehe, dans je dan za obujanje pozabljenih tem, a ne , Boris? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Niti ne , tudi za odpiranje novih ...lep večer Devica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tisti,ki ni poročen bo zmeraj silil notri(zakon), Drži ali ne drži?! noup!... ne drži... Mateja, imaš prav ... ne drži ... ne, ne drži... se strinjam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jutri, je pa pravi dan za urejanje nohtov, se kar obnese, je v povezavi z zobmi, to prakticiram dve leti, pa se hvala Bogu kar obnese... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 borism, tole z nohti izvaja tud moja soseda. Baje ma eno knjigo, k not pise kako, kaj in kdaj. Pol pa prav, da tiste kocine, ki si jih populis 18.6.2004 nikol vec ne bojo zrasle :o|o: Ker baje planeti tko stojijo...A ve kdo kaj vec o tem??? Da si ne bom po nepotrebnem kocin pulila L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Pozdrav! A bi rada vedela, katera knjiga je to? Lep dan, kar dosti stvari upoštevam iz te dobre knjige, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 to je res zanimiva knjiga... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 To je knjiga... " Vse ob pravem času - Johanna Paungger in Thomas Popple" Mavrica 1995 Ko sem jo prebral, moram doma več delati, ampak z manj moči je več učinka, mogoče kdaj izdam kaj je to, sedaj pa moram po češnje...lep dan še naprej vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 da tiste kocine, ki si jih populis 18.6.2004 nikol vec ne bojo zrasle, Ker baje planeti tko stojijo... oh, zanimivo, hmmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.