Skoči na vsebino

Izbrati pravi dan

nataly

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>A prej si torej leporečila, ko si uporabljala "serjenje po forumu", kaj slabsega torej še lahko pričakujem od tebe, ce si zdaj ni vec do tega "leporečenja" na forumu?? Saj ti ni treba, te ne prosim in lahko kar mirno zapres dol vse skupaj. sama sreca, da nisem res tebi napisala tistega odgovora, še enkrat, glede drugega pa ni vazno, borism pa res zelo trpi zarad mene ja. tako da babe zanj postavijo :vragec:

Šment ja..in to babe pa pol x:Dx x:Dx

Nič ne pričakuj od mene - ker sem glede foruma prilično lena - če vidiš, da že prava oldtajmerka pa še komaj pri odvisnikih. x:Ix x:Dx Če se ti pa zdi, da se pač moraš v astro temah prepirati se pač daj..

Sama imam preveč zapolnjen lajf, da bi se mi še tu gor dalo razglabljati..sicer pa uživaj in tule bom uporabila Miheline besede Vse dobro x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x:Xx

dva določila datum poroke...kaj lahko kdo komentira...

datum poroke 10.09.2005

ona rojena: 15.12.1977

on rojen: 02.08.1979

Ure rojstva sicer niso navedene, pa vendar...tisti decemberski datum po moje ni najbolj primeren za poroko. Jaz bi ji svetovala naj raje živi na koruzi. :8):

Dum spiro, spero.

Tole bi veljalo preizkusit..narava me obdarila s črnimi lasmi..in svetlo poltjo...da o dlakah niti ne govorim x:Dx ..tudi moj bio vrtek proti delovni akciji ne bo imel nič proti x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Danes je tale dan "D"(18.junij!!!!), čeprav je tudi dan mlaja danes, to je pa dan, ko recimo rastlina ne raste, pristrižeš vršičke in naj bi vsrkavalo nove moči za nadaljno rast, saj nimate kaj izgubiti z odvečnimi kocinami, jaz vem, da si ne bom šel pulit brk xDDx ....lep dan, Borism x:)x  :palec:

<{POST_SNAPBACK}>boris, kdaj bo pa letos ta d dan? kako mi grejo na živce te dlake!!!

<{POST_SNAPBACK}>Bast, ta dan je vedno dopoldan 18.junija in to letos pride na saturnovo soboto, luna bo rasla v škorpijonu.  x;)x

<{POST_SNAPBACK}>To bo zdaj kmalu, a ne? Kdaj tocno je najboljs populit? Zjutraj?

Bom sla prvic v lajfu na voskanje po moje.. probat ni greh  x;)x

Gre za očiten nesporazum, veliko govora o dlačicah in o primernem dnevu za puljenje teh na prejšnji strani, pa je naneslo, da je Borisov komentar prišel na to stran, kjer se zaradi prekinitve nizanja postov o depilaciji izgubi izmenjava misli...

Mantis, zelo lepo od tebe, da si si vzela toliko časa za tisti odgovor xsrcx Upam, da nisi več huda na Borisa, on se ne bi norčeval. x:)x Pač naneslo je, da je pristal njegov post za tvojim... xsrcx

Hvala Boris, da si obudil tole z dlačicami, če bo čas jih tudi jaz populim! x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Oona, hvala. Lahko zdaj še poves, zakaj je zanjo, ki je rojena 15.12.1977 bolje, da zivi na koruzi? Kateri vpliv to pokaze? Meni se ne zdi nic posebnega, kje se to vidi? Tud venero v trigonu z marsom ima, pa na neptunu pa na soncu...Kaj bi blo narobe?

Merkur, vladar njene 7.hiše, gledano od Sonca je retrograden. ali pride sreča kasneje(kaaasneje) ali pa... in Merkur se po progresiji še ni vrnil na natalno pozicijo. -> Razen če je ženin ločenec.

In Venera trigon Mars. Kaj naj bi to pomenilo za zakon? Povrhu vsega je retrograden še MARS.

Sicer pa, konjunkcija tistih treh planetov(Sonce, Neptun, Venera) ni nujno dobra. Oz. sploh ni najboljša. Planeti so ožgani in nedvomno sledi zaslepljenost - Neptun, idealiziranje.

To je moje gledanje karte.

Dum spiro, spero.

:O:

pa ne se kregat no...

Mantis in oona, hvala za komentar...ne ženin ni ločenec...za oba je to poroka prvič...prave ure rojsva ne poznata oba...razen on misli da je rojen ob 7h zjutraj...če to kaj pomaga...

Hvala za komentarje xsrcx

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Ne me j****... da pride najprimernejsi dan za puljenje dlacic vedno na moj rojstni dan, kwa vse clovek izve... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

... OBRILA SE BOM DNE 18. 6. DOPOLDAN, PAZDUHE, NOGE IN MEDNOZJE...

Super!!! To sem pa prav vesel zate!!! x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Pojutrišnjem dopoldan(sobota=18.06.!) pa kar poskušajte izpuliti odvečne dlačice, da ne boste spet leto dni čakali na ta ugoden dan, isto velja za plevel pri kmetovalcih, lep dan, B. x:)x  :palec:

Do kdaj velja ta "dopoldan"? Pišuka, delam, pa ne bom utegnila. xrolleyesx

Dum spiro, spero.

Mantis, vse pojasnjeno in oproščeno, da ne skrbiš x:)x :palec:

Prosil bi vas vseeno pri jutrišnjem dnevu in tem posegu bodite previdni, ker v Saturnovem dnevu in uri lahko da vam dlačice ne zrastejo več.

Npr. avtorka v knjigi navaja, da si je njej znana oseba populila obrve, ki ji nato niso več zrastle. Jaz vas samo opomnim, odločitev je pa vaša, ni tu nobenega prepričevanja.

Želim vam lep dan in vikend, B. x:)x xsrcx :palec:

Mantis, zelo lepo, da si napisala, zakaj je prišlo do nesporazuma... xDDx najbrž bi veliko ljudi tako reagiralo. x;)x Glavno, da smo si na jasnem. xsrcx x^x

Jaz pa bom obrvi, ampak tiste dele pod lokom, kjer ni panike, če ne zrastejo več nazaj (očitno sem si že ali so mi že kdaj pulili obrvi na saturnov dan, leva obrv je manj košata... :o|o: ), pa če bo čas še noge (tam pa lahko dlačice :vragec: vzame x:Dx x;)x ).

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Evo mantis, spedenala, konec dober vse jasno in Ok. Tako se dela.

Dobrodošla, malo šorf, pa nič zato, vsak je zase svoj programirani osebek, to je vsa lepota mozaika človeštva.

lep vikend, lepe počitnice, ko greš na morje, uživaj ne sam 100 ampak 200 na uro !!! :palec: x;)x xDDx x^x :flower: xrainbowx xrosex xchatx :detelca: xvrtcx xflowx

peace and love

Klinar

Kaj a 'obrit' tud velja al je nujno populit? Mam ful sreco x8Dx sem ze mislila, da ne bo nic z depiliranjem, ker bi morala delat celo dopoldne jutri, pa mi odpade.. Hmm.. punce.. jaz nimam pojma.. a kera pozna kje tle v Bezigradu, Ljubljana, ma kjerkol tle okrog.. da to naredijo profi pa ne prevec drago... pa da delajo jutri dopoldne..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

... bodite previdni, ker v Saturnovem dnevu in uri lahko da vam dlačice ne zrastejo več. Npr. avtorka v knjigi navaja, da si je njej znana oseba populila obrve, ki ji nato niso več zrastle.

ok, sem malo zamudila z akcijo, šele okrog poldne sem opravila, ampak rezultat je bil zanemarljiv... z malo domišljije, so rabile nekaj ur več, da so bile spet zunaj...

aliana, ribica Katja & ostale, ste zadovoljne?

<{POST_SNAPBACK}>ok, sem malo zamudila z akcijo, šele okrog poldne sem opravila, ampak rezultat je bil zanemarljiv... z malo domišljije, so rabile nekaj ur več, da so bile spet zunaj...

aliana, ribica Katja & ostale, ste zadovoljne?

Hja, jaz zadovoljna x:)x Ker pa sem se prvic sla tole z voskom in puljenjem, nimam pojma a je kaj drugace, kot bi bilo kak drug dan.. Je pa noro, noro fajn, da se mi ze cel teden ni treba po bikiniju brit, pa da nic ne pika se x8Dx :palec: Se celo od doma sem si privlekla epilator.. Bom se sama poskusila..

drugac pa.. je rekla zenska, da je to treba vsaj 1x na mesec ponovit.. kdaj bo spet primeren dan? (pa ne morem do naslednjega leta cakat x:o)x )

loesje

Spet nazaj -

:sori: ko se pa ne spoznam kaj pretirano.. Ok, Satrnov dan: sobota. Ura: x?x

luno v kozorogu bomo pa tud nasli x:)x

loesje

Spet nazaj -

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Mogoče za koga dva koristna podatka:

1. Prvo kurjenje opravite pri vstopu Lune v ognjeno znamenje ob padajoči Luni, to je zelo pomembno pri novogradnjah in pri prvem kurjenju v sezoni, ker se s tem prežene vlažnost iz prostorov, če ne drugi, vsaj revmatiki lahko to upoštevajo, ker je koristno.

Priporočam datum prvega kurjenja v do torka 27.09. zvečer, do četrtka 29.09. zvečer, če ne pa v naslednjem luninem ciklusu, ampak takrat bo že pozno..... xcivx

2. Kdo vstavlja "zimska ali dodatna okna", naj upošteva obdobje lune v dviganju, ko bo v dvojčkih ali vodnarju, ker so bodo čez zimo manj rosila.

Če pogledam je to od 11.10. in do 13.10. do 20:06, poskusite, je vredno. xDDx

Lepo soboto, Boris x:)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...