borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ruby72, če se bojiš, pa pusti tako kot je, res je veliko napotkov in spoznanj iz knjige, ki sem jo že jaz na prejšni strani te teme omenil pa tudi Beli Vran malo pred menoj, saj, če ne zaupaš poskusi vendar s plevelom, pa boš videla učinek ....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Uf, nisem napisala do konca!Bojim se, da nisem dobro razumela! Spraševala sem dem za razliko med dvema datumoma in sicer 03/07/ in 18/06/, kaj imata skupnega, tega ne razumem. Ne se jezit Borisek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ruby72, ti si že druga danes, ki si mi takole napisala, ne se jeziti :xx!: , hja zanimivo, jaz se pa sploh ne jezim, bom moral prebrati za nazaj, da vidim s čim sem si tole zaslužil .......razlika v datumu praviš, avtorja knjige te skrivnosti nista izdala(za 18.06), jaz sem pa nekako napravil zaklučke, če je padajoča luna v kozorogu, da takrat zamre večina korenin, saj verjetno poznaš vladarja kozoroga / Saturna, kakšen vpliv imam lahko, ga je potrebno izkoriščati za druge namene, za negovanje kože in nohtov, itd., Ruby72, če še ni kaj jasno, pa je meni, ti kar vprašaj, v tolk, da luna pol leta pada v znamenjih, pol leta pa raste, če vas zanima, lahko tudi tole napišem kdaj je kdaj, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...pa da ne bomo sedaj delali tabel ali kaj podobnega, si je najbolje zapomniti eno dobro pravilo......znamenje v katerem je pravkar sonce, je od tega znamenja dalje v pojemajoči luni pol leta, pa naslednja pol leta(od januarja do julija) bo pa v rastoči! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 To je pa bil odgovor ! Te bom pa spomnila, ko bo čas za to, da nam posreduješ tabelco, kdaj prvič zakurit, da se ne bi tepežkali celo zimo z vlago. (to zimo, pa v svojem življenju ne pomnim toliko dežja :xx!: , smo morali februarja menjat vsa okna, ki so vgrajena v streho, evo imam eno stekleno oko zaradi stroška :xx!: , sicer pa bi zgnili v lastnem domu :o|o: ) Hvala in lep večer, tu je malo prej padala toča, za las sva ji s dobro Velikanko ušli v gozdu, imamo 14 stopinj konec junija :o|o:Živiš kao v mediteranskem podnebju in stakneš revmo! :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 No vidiš, si le razumela, kar vprašaj, pa bomo pogledali termine, glede temperatur, kar hladno je, pri nas je bila temperatura le 10 stopinj, ampak ti si pa le ob morju, saj se menda še morje ni segrelo dovolj, pa še poslušam o nekem pvečanju meduz :xx!: , še tole vreme njih preganja ...lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Danes je pravi dan za urejevanje nohtov in kože, jutri pa za odstranitev odvečnih dlak ali plevela...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 hja, jutre bo spet generalka dlak in kože Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Danes od 17.00 do 18.00 veliko puljenje dlak! Včeraj uredili nohte Borisim Sem šla kupit tisto knjigo 'Vse ob svojem času', super je , sem jo prebrala iz šuba D best dan za striženje, kdor bi rad lepe in močne lase, ki kvalitetno in hitro rastejo je 16/08/ , po možnosti do 15.00, ker je mlaj in še zadnjič letos rastoča Luna v Levu.Po 15.00 pride Luna v Devico, ki je tudi ok za striženje las, samo ne tako kot Luna v Levu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Ok, sedaj v tej uri pa res vsi, ki bi se radi znebili odvečnih dlačic, to storite, če ne boste čakali ponovno na ta poseg pol leta ali celo enajst mesecev do 18. junija 2005, .....Ruby72, me veseli, kar preglej, pa bova še katero rekla o tem, lep večer, borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Borism Procedura z voskom opravljena! Presrečna pa sem, da je mimo polna luna - včeraj je bil zame takooooooooooooonaporen dan, pa danes dopoldne tudi, kot že dolgo ne :xx!: Lep večer tudi tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Me veseli, da si uspela, boš povedala kasneje za rezultat, glede polne lune, zelo veliko je bilo nesreč, slabe volje, nerazpoloženja, starejši so kar po tekočem traku opešali, obolevali, itd., skratka zelo močna je bila ja ....lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Danes je pravi dan za skrajševanje nohtov , Ruby72, kako si zadovoljna s svojim posegom v začetku meseca.....lep dan, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ciao Borism dobrodošel , sem te kar pogrešala! Zelo zadovoljna s posegom začetku meseca! Kot da bi delovala bremza na rast! Res deluje. Tako bom lahko počakala še dober teden, ko bo spet polna Luna, ki bo potem pojemala, da ponovno izvedem proceduro Sem pa že uvedla urejevanje nohtov ob PETKIH. V knjigi 'Vse ob svojem času' tudi piše, da urejevanje nohtov ob petkih pozitivno vpliva na zdravje zob Super, jaz sem vedno za preventivo. Imam pri 31,75 letih samo tri plombice v ustih P.s. Ko Luna prehaja skozi zračne znake ali da je v Biku -NE K ZOBOZDRAVNIKU Danes pa sem si že skuhala 2 l čaja od pirnice za srebanje preko celega dne(tudi jutri bom), ker je naraščajoča Luna v Tehtnici. Preventivno si namreč želim prečistit mehur, ki je moja šibka točka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Pozdravljena Ruby72! Sem tudi jaz vas pogrešal, saj sedaj sem že tretji dan doma.Me veseli, da opažaž razlike, ki se dogajajo pri tebi. Glede zobozdravnika, ja imaš prav, včasih je fajn vedeti, kje se nahaja luna( v katerem znamenju! ), pa imaš manj težav. Za čaj bi ti pa svetoval, da ga vseeno največ spiješ med 17h in 18h, najbolj ti bo koristilo, če si misliš pozdraviti in očistiti mehur in ledvice, saj to že vedo Kitajci več kot 4000 let.....lep dan in vikend, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Obenem je danes, pa tudi jutri še bo idealen dan, da se s katerim ste v nesoglasjih, sporih, ipd., da pridete nazaj na isto valovno dolžino, alim po domače, da se pobotate, ko je luna v tehtnici, si bosta oba to najbolj želela, poskusite, če boste zamudili, bo čez 28 dni spet takšen čas, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Danes je pravi dan .......za odit na dopust. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Če si tako načrtoval, je prav gotovo, mogoče bo jutri res včeja gužva na cestah, uživaj Mick, bodi raje bolj v senci, ker ozonska luknja se je zelo povečala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sm s tem mislu "zgint iz službe za neki časa" Odpotujem pa jutr, ko mi bo......nobenih planov, obveznosti, omejitev.....ko mi(nama) bo ......jessssss Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 MIK, potovat je treba sred tedna,k ni gužwe Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 .da se pobotate, ko je luna v tehtnici, si bosta oba to najbolj želela, poskusite, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Za čaj bi ti pa svetoval, da ga vseeno največ spiješ med 17h in 18h, najbolj ti bo koristilo, če si misliš pozdraviti in očistiti mehur in ledvice, saj to že vedo Kitajci več kot 4000 let... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Danes je bil spet pravi dan za urejevanje nohtov, kot ob petkih pri meni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 no, pa si me spomnil, kaj sem še nameravala storiti ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 No vidiš Amis, vsaj nekaj koristnega , da ne izpade, da ti samo nagajam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.