Skoči na vsebino

Izbrati pravi dan

nataly

Recommended Posts

Kdor imam namen k frizerju, naj to stori v ponedeljek (13.09.) ali v torek ( 14.09.)....to je najugodnejši termin v tem mesecu, Lp, B. x:)x

sej sem te ubogala, sem 14. mojega frizerja obiskala, frizurca izpadla kul, ampak sem skoz mislila, da ni tole najboljši dan, ker luna je bila v devici anje, mislem no x:o)x in v Luninem kolendarčku piše, da to ni dober dan za striženje las,... mi je cel večer ta stavek pred očmi plesal, ampak sem bila naročena in sem šla... sva se pa z mojim dečkom tam super zabavala, naročena zadnja, glasba, smeh in na koncu dobra frizurca...

torej kaj je sedaj, ugodno ali ni ugodno? xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Selene, hm.....luna v devici, to ti je ja najboljše kar se ti lahko zgodi za k frizerju, pa še mlaj je bil, kar pomeni, da tudi poganjki, ki nikakor nočejo pognati imajo največ šans, da takrat poženejo.....zadnji stavek ni neposredno vezan na lasišče (bolj sadje, trta, rastline, itd.) ima pa vpliv, sicer je pa danes ugoden dan za striženje nohtov, ker ugodno vpivate na svoje zobke, trkam :palec:

Lep dan in lep vikend, B. x:)x :palec:

ok, sej n da sem trmast kozorog x;)x sej sem se ravno na ta dan strigla, ampak evo prepis iz kolendarčka:

"To ni dober dan za tveganje, izzive, prošnje in usluge, ljubezenski sestanek (hm tud tega se nisem držala x:Dx ), javni nastop in striženje las"

evo, da ne bo kdo mislil, da sem malce se vse skupaj izmislila x:Dx

zdej pa res moram tazadnjo dvignit in it na banko x:Dx

Zapletena situacija :o|o: , ampak jaz verjamem tudi Johanni Paungger in Thomasu Poppu, ki sta napisala knjigo "Vse ob pravem času", mi je že velikokrat dokazala, kako drži, če bi bilo nasprotno bi se Benetke že verjetno potopile (podrt les ob pravem času, itd.).

Tukaj se opisuje, da je najugodne za striženje las, ko je luna v devici in levu, ker v levu opravijo prvo striženje dojenčkov(Tirolska!) in kdo to pozna, tam je zelo majhen odstotek plešavosti.

Moram pa povdariti, kar počnete v padajoči luni je ugodno za korenine in njihovo kakovost(lasje, rastline, itd.), kar pa počnete v dvigajoči luni je ugodno za njihovo rast(pospeši rast...).

Jaz vem, da se strižem ne več v ribah, ker dobim prhljaj, bom še kar iskal termine leva in device x^x .

Vi pa po svojem okusu, saj menda nimate glavo samo za frizerja. xDDx x;)x :palec:

Za urejevanje kože je najbolje, če je pojemajoča luna, to za mozolje, hrapavo kožo, skratka problematično kožo....v tem primeru se ne tvorijo brazgotine.

Če bi jo pa hotela oskrbeti s hranilnimi kremami ( vlažnimi ) pa to napravi v obdobju rastoče lune.

Imaš prav, najboljši je kozorog, oziroma luna v kozorogu, pol leta je v dvigajoči luni, pol leta v padajoči......glede dlačic sem že napisal par strani nazaj, kako se pa obnese, pa bi znala povedati Ruby72, ampak jo že kar nekaj časa pogrešam.

Lep pozdrav, B. x:)x

Ni za kaj Mačona, mogoče še, ker ima kozorog tudi nohte pod seboj, ko je luna v njem jih strižite, jaz jih sicer vsak petek, ampak za krhke, lomljive, itd. je najbolje njih urejati v dnevih kozoroga, sicer pa za nohte, ki so nekakšne naše antene je vredno poskrbeti, pa bili maneken ali navaden človek.

Ampak le še en napotek......zaraslih nikoli jih ne popravljaj pri pojemajoči luni (luna pada od polne lune k prazni 14 dni, če ste pozabili), ker se napačno zarastejo. Lahko le popravljate ležišče nohtov.

Pri pojemajoči luni je uspešna obdelava trde kože na podplatih in zanohtnih glivic, kot bradavic, ampak tukaj se izognite znamenju rib, ker se zna vse skupaj razširiti od prvotnega stanja. Noge radi zanemarjamo, premalo pozornosti jim posvetimo, velikokrat je človek bolan, če so noge bolne :o|o: .....lep vikend, Borism x:)x :palec:

• 2 weeks later...

Ojla!

Največ po Luni, po menah, pa tudi po padajočih in dvigajočih luninih lokih(pol leta je luna v določenem znamenju padajoča, pol leta pa dvigajoča), itd., lp, B. x:)x :palec:

PS!

Ko je v vodnih znamenjih nikar ne striži las, pa če gledaš kdaj se luna spremeni v znamenju tudi par ur prej in pozneje je neugodno!

-ker smo že močno v jeseni, kdor še ni (jaz namreč :o|o: ), je sedaj dober čas za pospravljanje poletnih oblačil in obuval.

-zato interesenti pošpegajte malo v 'koristne gospodinjske nasvete', detaljno opisano,skupaj s pravimi lunami x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...