Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Lahko greš pa v sredo ali četrtek na mini val Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 mini val bom dal kam drugam, ja bom šou takrat na to Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 A si šel potem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ja mal poglihat, da bo do takrat k bo za to bolj ugodno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Zvecer bo Luna v Skorpionu. A je pol pravi dan? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Za lumparije že, za frizerja pa ne......to bo spet pestro v etru, tudi Oona, če ne bi omenila, bi pogruntal, ker takrat pa takšne teme laufajo, ko ponavadi mirujejo , saj veva kaj predstavlja škorpijon in katero hišo, v glavnem ne bo dolgčas, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kdor imam namen k frizerju, naj to stori v ponedeljek (13.09.) ali v torek ( 14.09.)....to je najugodnejši termin v tem mesecu, Lp, B. sej sem te ubogala, sem 14. mojega frizerja obiskala, frizurca izpadla kul, ampak sem skoz mislila, da ni tole najboljši dan, ker luna je bila v devici anje, mislem no in v Luninem kolendarčku piše, da to ni dober dan za striženje las,... mi je cel večer ta stavek pred očmi plesal, ampak sem bila naročena in sem šla... sva se pa z mojim dečkom tam super zabavala, naročena zadnja, glasba, smeh in na koncu dobra frizurca... torej kaj je sedaj, ugodno ali ni ugodno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 luna v škorpijonu selene če si zadovoljna pol je že ok Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Selene, hm.....luna v devici, to ti je ja najboljše kar se ti lahko zgodi za k frizerju, pa še mlaj je bil, kar pomeni, da tudi poganjki, ki nikakor nočejo pognati imajo največ šans, da takrat poženejo.....zadnji stavek ni neposredno vezan na lasišče (bolj sadje, trta, rastline, itd.) ima pa vpliv, sicer je pa danes ugoden dan za striženje nohtov, ker ugodno vpivate na svoje zobke, trkam Lep dan in lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ok, sej n da sem trmast kozorog sej sem se ravno na ta dan strigla, ampak evo prepis iz kolendarčka:"To ni dober dan za tveganje, izzive, prošnje in usluge, ljubezenski sestanek (hm tud tega se nisem držala ), javni nastop in striženje las"evo, da ne bo kdo mislil, da sem malce se vse skupaj izmislila zdej pa res moram tazadnjo dvignit in it na banko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Zapletena situacija :o|o: , ampak jaz verjamem tudi Johanni Paungger in Thomasu Poppu, ki sta napisala knjigo "Vse ob pravem času", mi je že velikokrat dokazala, kako drži, če bi bilo nasprotno bi se Benetke že verjetno potopile (podrt les ob pravem času, itd.). Tukaj se opisuje, da je najugodne za striženje las, ko je luna v devici in levu, ker v levu opravijo prvo striženje dojenčkov(Tirolska!) in kdo to pozna, tam je zelo majhen odstotek plešavosti. Moram pa povdariti, kar počnete v padajoči luni je ugodno za korenine in njihovo kakovost(lasje, rastline, itd.), kar pa počnete v dvigajoči luni je ugodno za njihovo rast(pospeši rast...). Jaz vem, da se strižem ne več v ribah, ker dobim prhljaj, bom še kar iskal termine leva in device . Vi pa po svojem okusu, saj menda nimate glavo samo za frizerja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Za urejevanje kože je najbolje, če je pojemajoča luna, to za mozolje, hrapavo kožo, skratka problematično kožo....v tem primeru se ne tvorijo brazgotine. Če bi jo pa hotela oskrbeti s hranilnimi kremami ( vlažnimi ) pa to napravi v obdobju rastoče lune. Imaš prav, najboljši je kozorog, oziroma luna v kozorogu, pol leta je v dvigajoči luni, pol leta v padajoči......glede dlačic sem že napisal par strani nazaj, kako se pa obnese, pa bi znala povedati Ruby72, ampak jo že kar nekaj časa pogrešam. Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ni za kaj Mačona, mogoče še, ker ima kozorog tudi nohte pod seboj, ko je luna v njem jih strižite, jaz jih sicer vsak petek, ampak za krhke, lomljive, itd. je najbolje njih urejati v dnevih kozoroga, sicer pa za nohte, ki so nekakšne naše antene je vredno poskrbeti, pa bili maneken ali navaden človek. Ampak le še en napotek......zaraslih nikoli jih ne popravljaj pri pojemajoči luni (luna pada od polne lune k prazni 14 dni, če ste pozabili), ker se napačno zarastejo. Lahko le popravljate ležišče nohtov. Pri pojemajoči luni je uspešna obdelava trde kože na podplatih in zanohtnih glivic, kot bradavic, ampak tukaj se izognite znamenju rib, ker se zna vse skupaj razširiti od prvotnega stanja. Noge radi zanemarjamo, premalo pozornosti jim posvetimo, velikokrat je človek bolan, če so noge bolne :o|o: .....lep vikend, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Potem pa kar spremljaj Lunin net, Lunin koledar, kakšen setveni koledar ali pa efemeride (položaje planetov), lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 borism, kateri dnevi v mesecu oktobru so najbolj primerni za barvanje las? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Amis.....za barvanje je naugodneje: nedelja 3.10 in ponedeljek 4.10 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 thx ...a je mogoče še kakšna rezervna varianta? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Rezervni termin bi še bil v četrtek 21. oktobra in petek 22. oktobra, ampak takrat ne striži las, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ok...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ...borism.......po čem ti to gledaš?? ...mislim, na osnovi česa svetuješ.. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ojla! Največ po Luni, po menah, pa tudi po padajočih in dvigajočih luninih lokih(pol leta je luna v določenem znamenju padajoča, pol leta pa dvigajoča), itd., lp, B. PS!Ko je v vodnih znamenjih nikar ne striži las, pa če gledaš kdaj se luna spremeni v znamenju tudi par ur prej in pozneje je neugodno! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 -ker smo že močno v jeseni, kdor še ni (jaz namreč :o|o: ), je sedaj dober čas za pospravljanje poletnih oblačil in obuval. -zato interesenti pošpegajte malo v 'koristne gospodinjske nasvete', detaljno opisano,skupaj s pravimi lunami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 -ker smo že močno v jeseni, kdor še ni (jaz namreč :o|o: ), je sedaj dober čas za pospravljanje poletnih oblačil in obuval. Dobro Ruby, res je čas, da pričnem pospravljat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Jaz sem današnji dan izkoristil za striženje las in skrajševanje nohtov, pa še kaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Jaz sem današnji dan izkoristil za striženje las in skrajševanje nohtov, pa še kaj... ojej a tudi ti Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.