Amis 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 kaj imate to? epidemijo?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ne... dolge nohte Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ah, se vas ne prime -danes je (skoraj fertik) petek.Dan za striženje in urejevanje nohtov, da zobje ne bi boleli Poleg tega je Luna v levu (sicer padajoča ) ampak vseeno ta boljša za striženje. Moj dragi pa se gre ošišat jutri dopoldan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Jest sm se tud Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ah, se vas ne prime Kako ne Ruby72 , saj upoštevamo nekatera načela, no vsaj jaz, pa fajn laufa, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ja jest tud, če se le da Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 kdaj se je najbolje strici glede na luno, zdaj, ko luna vec ne raste v levu? cez zimo? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Vseeno je Levova Luna najboljsa za lase . Tudi ce pojemajoca. Pac ne bodo tako hitro rastli.Jaz sem se nazadnje strigla prav na mlaj v Levu 16.avgusta Izogibajte se pranja in tudi strizenja las na dneve, ko je Luna v Ribah ali Raku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 hej ruby!hvala to z ribami in rakom vem...samo mi je nekdo rekel, da pojemajoca luna ni vredu, naj si raje zberempolno, potem...pa ne bi prevec eksperimentirala, ker... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Tle pa zmeri pogledam, k se mam namen strižt, če je ugodno, da ni pol pr frizerju BURJE Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Tinka Ce se strizemo , ko je Luna narascajoca in se po moznosti v Levu dosezemo, da se nam lasje tudi boljse obnovijo. Rast je bujna, novi laski.... ....vedar vsi ne zelijo tega. Moski, ki nima problemov z odpadanjem las, naj se strize v pojemajoci Luni, ce ne misli hodit na tri tedne k frizerju ali zarascen naokoli Tudi osebe, ki se barvajo obicajno ne hlepijo po bujni rasti las, ker je narastek hitro viden. Tudi za strizenje velja isto. Kdor ima dobro frizuro, ki je vezana na dober 'rez', bo zelo zainteresitan, da ne hodi 'popravljat' vsake tri tedne Spomladi si privoscimo eno posteno strizenje v Levu, ko Luna narasca, 'pognojimo' lasisce, potem pa naprej po osebnih potrebah Jaz sem pristas dolgih las, grem na barvanje vsakih 22-24 dni. Ne perem in ne delam posegov na laseh, ko je Luna v Vodnih znamenjih. Do februarja se ne bom vec strigla, si pa zelo negujem lase . Ce imate prhljaj, zacnite kuro na POLNO LUNO (in spet: nikoli, ce je Luna v vodnem znamenju! Obloge, vsakrsna nega las pa med narascajoco Luno, po moznosti ognjeni znak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 saj to...jaz rabim, da se mi okrepijo, torej je lev v redu, ker rastejo pocasneje in bujneje.devica je za dolge lase, ne...? kako pa ti gnojis lasisce....? sprasujem zato, ker se redko barvam (ene 4x letno, imam temno svetle sekaste lase, tako, da ni problema)ampak bi rada, da se mi okrepijo, so naravno skodrani in suhi in niso mocni. tako, da glede barvanje ni take panike, ampak rada bi si jih postrigla kaj...pred februarjem...da ne bo savje na glavi. a potem je bolje polna luna?! ali lev, ki pada? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 'Gnojim' tako, da si dam pristrici konice ko Luna narasca in je v Levu! Hm, glede na tvoje potrebe - strizi se vseeno na Leva, ceprav je v padajoci Luni. Evo datum: 4.11, 5.11 in 6.11 dopoldan. In potem pocakaj februar. Ne bo savja na glavi, ce si bos lase negovala. Ali jih, glede na barvo, kdaj splaknes s mocnim kamilicnim cajem?Ker imas sicer suhe, a ne mocne lase, ti priporocam kaksno dobro, negovalno-hranilno peno, ki se ne izpira. Tvoji kodri bodo lahkotni, zasciteni. Pazi, da ne kupis premocen preparat, sicer bos imela takoj mastne in polezene lase. Manj je vec! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 'Gnojim' tako, da si dam pristrici konice ko Luna narasca in je v Levu! Hm, glede na tvoje potrebe - strizi se vseeno na Leva, ceprav je v padajoci Luni. Evo datum: 4.11, 5.11 in 6.11 dopoldan. In potem pocakaj februar. Ne bo savja na glavi, ce si bos lase negovala. Ali jih, glede na barvo, kdaj splaknes s mocnim kamilicnim cajem?Ker imas sicer suhe, a ne mocne lase, ti priporocam kaksno dobro, negovalno-hranilno peno, ki se ne izpira. Tvoji kodri bodo lahkotni, zasciteni. Pazi, da ne kupis premocen preparat, sicer bos imela takoj mastne in polezene lase. Manj je vec! potem tudi jaz gnojim dva meseca se bi dalo zdrzat, ja...saj to je plus skodranih las, da se zadeve ne opazijo.... nisem se s kamilicami operirala, uporabljam fitoval, ki mi je kar v redu. sem slisala, da je to ok, kamilica, vcasih (davno) sem uporabljala, pa mi za moj obcutek izsusi lase. glede teh preparatov: uporabljam to, ja...samo v sloveniji ne vem, katerega bi lahko, so mi vsi premocni...uporabljala sem nekaj od Hennare, pa se tu ne dobi. moram se pogruntat kak lahkotni peneci dodatek less is more indeed hvala ti ruby Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 se bom pozanimala, thanx ruby! ce imas kakega frizerja v mislih, ki bi dobro svetoval v LJ, se priporocam. lahko tudi na OS, ce ne bi reklame delal... no, tole je zadosti zaenkrat o laskih Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 lep dan je, ju-hu! pa me je prijelo, da bi se ukvarjala s svojimi zelišči... jih pripravila za zimo v stanovanju, presadila v manjše lončke, kaj obrala... take stvari... na ln vidim, da je luna v ribah, pred par dnevi prvi krajec, ne najdem pa nikjer, kako to vpiva na rastline... kdaj bolj koreninijo, kdaj gre "vse v plod" ipd.... vem, da to ve vsaka mamka, ma js si nikakor ne morem zapomnit... (ponavadi pokličem frenda, kar pa danes ni mogoče) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 zdaj bi bilo dobro izbrati pravi trenutek za menjat (+nabavit) zimske gume -zadnji dan je 15.11.Kak dober Merkurjev aspekt, ne? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ah, nuben me ni razsvetlil, kako je z rastlinami... jah nč... dons je polna luna in za neki bo zihr dobr (če ne za koreninjenje, pa obiranje plodov...) bi pa vseen rada vedla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 badt, jaz imam knjigico o luni, 'vse ob pravem casu' , samo je nimam tu, da bi ti pogledala...ce gres mimo kaksne knjigarne, pokukajnoter... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ja, to je res ful dobra knjiga...jo testiram že nekaj let...pa stvari kar držijo! se jo splača imet v domači knjižnici Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ah, nuben me ni razsvetlil, kako je z rastlinami... jah nč... dons je polna luna in za neki bo zihr dobr (če ne za koreninjenje, pa obiranje plodov...) bi pa vseen rada vedla...Danes kar miruj, je polna luna, pa še dan luninega mrka, takrat se pri miru "miga" , saj že na vsakem setvenem koledarju imaš označeno, da ni kul ukvarjanje z rastlinami, razen, če ne želiš eksperimentirati z sajenjem, da dobiš potem nenormalne(izvenstandardne) oblike pridelkov....krompi, korenje, repa, itd., Lp, B. Sedaj ko začne luna padati bodo sokovi silili v korenine, za presajanje počakaj luno v devici!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 o, hvala folk, boris sej res, setveni koledar! viš, k ne mislim... (v opravičilo, moja "kmetija" je na stanovanjskih 50m2, tko da krompirja in repe lih nimam, sem mela pa paradajz, čilije in ful zelišč) včeri pa še dobr, da je neki pršlo vmes, tko da sem sam eno rastlino bogo spulla... (res pa sem hotla met kej od nje ).... hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ojla Bast! Pri setvenem koledarju vseeno preveri prej, če je usklajen s tem na luninem netu, ali je v pratiki, ali pa vprašaj sem, dobro, da se sklada s položajem lune v znamenjih....sem bil že kar parkrat razočaran, ker te koledarje delajo tisti, ki služijo z njimi pa nimajo pojma o menah in rastlinah, sem imel predlani tri setvene koledarje, pa so bili vsi trije različni, ne mislim na fotke, ampak na lunine položaje in s tem v vezi. Eden je bil samo točen, tako, da sem dva raje vrgel stran kot pa, da se zanašam, kako fajn delujejo napotki, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 borism, a je v naslednjem tednu kakšen dan primeren za striženje???thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.