PEVKA 14. avgust 2003 Prijavi Deli 14. avgust 2003 ZLATA RIBICA, NAJ SE LJUBEZEN KONČNO ZGODI!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. avgust 2003 Prijavi Deli 14. avgust 2003 ZLATA RIBICA, NAJ SE LJUBEZEN KONČNO ZGODI!!! Dobrodošla med nami Pevka! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. avgust 2003 Prijavi Deli 14. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 15. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2003 Hvala za tako lepo sličico in vso podporo! CMOK! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 15. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2003 POKOWC, HVALA TUDI ZA TOLE SLIKICO! RES JE PRIKUPNA! PA-PA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 vem, da je fina, zato ti jo tut pošljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 15. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2003 O, JA, TALE JE PA RES PRAVA!ČAU-ČAU! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Ne zajtrkujem,ker sem zaljubljen, ne jem kosila,ker sem zaljubljen, ne večerjam,ker sem zaljubljen, ne spim zato,ker sem lačen... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Mlada leta, mlada leta,srce v zanke se zapleta!Ako nisi... Boš ujeta! O.Župančič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 19. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2003 Iz tvojih ust v božja ušesa! pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 a se sploh zavedate ljubi mojida je ljubezen običajno ena največjihizrazov egoizma saj ko si zatreskan hočeš samo eno-dobiti to osebo za svojoin te ne zanima dosti, kaj bi ona rada... to je duševna bolezendružbeni virus prava ljubezen ni vezana na objekt-na človeka-na...ampak je stanje duše! ko imaš rad vse, cel svet dr.zgaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 dr. Zgaga moram reči, da se ne strinjam s tabo. Da bi ljubila vse, cel svet? Nemogoče! Ta svet je krut, grd, kaj ne vidiš, kako se ljudje pobijajo, kako se uničuje naravo, vse kar je lepo uničujemo. Ta svet ne morem ljubiti. Ljubim pa mojega moža, zaljubljena sem v njegove oči, rada imam svoje starše, prijatelje,... Po tvojem sem egoist, jaz pa mislim, da sem človek, ki ljubi in je ljubljen, vendar vseeno ne gleda sveta skozi rožnata očala , čeprav sem srečna. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 menim, da imata oba prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Bolj kot pumpaš EGO, bolj so zadeve egoistične. Drugače je pa itak vse predstava posameznika in njegove interpretacije,...tako kot to, kar sem sedaj povedal. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Mašinca Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 mushi thanks Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 20. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2003 Dragi prijatelji! Hvala Vam za sve Vaše misli, Tebi Pokowc pa še posebej... Pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 28. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2003 Danes ima ta 'moja želja' rojstni dan... Dragi D....! Ob TVOJEM PRAZNIKU ti želim še VELIKO LEPIH TRENUTKOV ob TVOJI NAJVEČJI LJUBEZNI - GLASBI; naj duša z njo se oplaja, naj srce ob čudovitih zvokih ti raja in z veseljem naj te navdaja...! tvoja PEVKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.