contesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Dobre fotke! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 uuuuaaauuuuu ful dobre fotke Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Nevihta nad Tržaškim zalivom Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Jupiter, hudooo!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 cute Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj je to, evolucija Lev-a v človeka !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Eh.....optična varka....če mal bolj pogledaš kaj vidiš? Faco starca ....al pa mlad zaljubljen par? Pa, pa Strelica02 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Strelka, pa če še tko gledam ne vidim dveh zaljubljencev, morda je tak čas, k mi ni dano videti... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Jaz tudi slepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Majhen namig ..poglejte notranjost obraza...tega "ata"....še en namig Hm mlad par se poljublja. No zdaj bo pa šlo ...a ne pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj je dobil KO od svojga tiča...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Strup je v majhnih stekleničkah... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 iii to pa mam jaz tudi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 ....... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Katastrofa!!! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 brez komentarja :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Oblak, ki sem ga skinu iz aviona...mislim, da takrat smo se nahajali nad Indijo ali Šrilanko...v glavnem smo leteli proti Tajski ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 V čem je fora slike? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 prejšn tedne pa se mi je na nočnem nebu nekaj zelo nenavadnega pokazalo Mislite da me je kdo gledal? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.