aakhut 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 OCHITNO VELK SLIKASH...:29-1071256863.jpg.... 666 :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Pa kaj je z vama? pa ne da sta hodla, zdej se pa zbadata!!! hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 hi Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 hihih! POKI & Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 :xx!:To : :xx!: je za to, ker je res, al ker se ne strinjaš? P Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 dobr........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 pokowcu kurca manjka.....u glavo 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Brez komentarja! Bodo vsaj vsi ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Sizif je na delu. Madona se matra in matra... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Prov pogrešam biciklarjenje. Se mi že meša Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Vuf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Nordica, en tepec, plakat, še en malo manj tepec, jaz hih (tu mamo predstavitev za otroški parlament......) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Uh, v četrtek pa mamo občinski otorški parlament........šit..........pa angleščiono imamo! upam, da bo moja sošolka naredla tisti dve skleci ( matr je švoh), da bo potem ućitelj naslednji teden hodil malo čudno oblečen po šoli in zbornici in..............svetovno! Mislim da bo mel kravato okrog čela oz. glave........tak je rekel! Kak ga bojo učitle pa ravnetelca gledle.......hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 jaz v kiklci- prava redkost (ko je bla tale slika posneta, sem mela 1. po osmih letih oblečeno krilo) :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 jaz v kiklci- prava redkost (ko je bla tale slika posneta, sem mela 1. po osmih letih oblečeno krilo) :xx!:Kaj pa jaz? 2-3 krat na teden, večinoma pozimi! Mini! Ta teden je izjema! Mami šla v Nemčijo in to z MOJIMI škornji! :xx!: Pondelek pa krilce...yeah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 UauuuuuuuuuuuuuBoris, tale je bila pa verjetno med drugim tudi zame. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 http://www.sturgeonfalls.com/santa.gif Uh koliko želja... Ampak po mojem si vsi zaslužimo, da se nam izpolnijo in nam bodo izpolnjene. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Kako nastanejo ledene sveče.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Jaz bi pa ga mela v nosku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.