Guest Izida 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tu je lebdela moja duša v sredo zvečer, ko je bila na zemlji Pravljica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Sreda je tudi meni lep dan, le spoštuj svojo dušo.....fotka vse pove....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Vse so gut. Tista z violončelom je pa huda. me spominja na dni, ko sem ga sama mela med nogam Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 huhu, bodypainting..........najbolj svinjsko je, ko se greš pol tuširat...............vse pisano Jaz sem bila ognjena, seveda sem bila oblečena in pol namalana---------------------- vam bom slikco gor dala..........jo moram skenirat(Nord jo bo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 pej u rt :o|o: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 pej u rt :o|o:Zato te pa mam, kaj bi V kero rt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 bej u rt (vseen kero) baba zmešana Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 bej u rt (vseen kero) baba zmešana V 'Pesem počutja'' maš odlomek iz one pesmi, ki je zadnjič na busu.......zažigala! Sweat, baby......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 čiz ej, lih zdaj jo poslušam (mam dobr avatar, a ne) Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 čiz ej, lih zdaj jo poslušam (mam dobr avatar, a ne)Aj, ej! mislim Ja, ej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 A najdete tule 9 skritih oseb? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 6, pes šteje?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Če jih ne najdeš tolk, naj bo...sicer jih pa na tej tudi mora biti kar dost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Uh, ja! Na tej jih je več! Si jih preštel? Jaz ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Saj jih tudi jaz ne utegnem vseh, še zmeraj najdem kakšno, kaj pa tista ženska pred ogledalom, ima še en pomen fotka....Ja, sem vidla............ali se gleda v ogledalu..........oz. vidimo lahko lobanjo........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Točno, dvopomenska fotka je....sicer jo bo boljše umakniti, da kdo ne reče, da imam slabe ali negativne misli x!x pol pa moram jaz moj podpis spremenit, da ne bo kdo kaj mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Wuaaaaaaaaaaaa, kake dobre fotke borism Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Boris! Se da kje dobit link od teh slik. To je dobra stvar za tiste, ki imamo otroke, da si lahko malo vizualni um razvijajo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Boris hvala. Nisem vedel, da je toliko tega, ker nikoli nisem iskal. Super. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Iz Bog Sedla proti Krnu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Kje je tista s čelom? ful padam na čelistke.... hehe, ejhja, ... točno to, The sex drive, od rollingov, driving me mad, to jeto,...... ehja, dobre slikce mrbit pa celo jaz najdem kaj za vas na disku Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Pa k je sonce glih lepo sredi vodnarja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 PA naj mi kdo šloga s tega.... sicer črt se ne vidi, se pa vidi lepo obrise in to... hehe pa obliko prstov, nohtov žal ni so na drugi strani.... no tale je ala i come in peace Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.