Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Wow kaksne fotke!! Ene so res mega!! Posebej pri srcu pa mi je tudi Daisyn kruh. Skoraj ne hodim v tole temo (ve se, zakaj), ampak ste me pa zdajle res pozitivno presenetili, res so nore ene... (na tejle strani predvsem Borisove, pa ona Pokowceva, ko je objavil 13. ob 13:33 ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 ku-ku Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 še tole: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Posebej pri srcu pa mi je tudi Daisyn kruh. Lačna si.. prmejdunej morem it dol na en kos kruha zdej pa tud jst... Ej nordica, kaj ko bi dodala en s k podpisu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Joj kolk bikinijev.. ce ne bi bile tak kosmate muce te bi kr vprasal za njihove stevilke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Kar devet jih je......so se pa res lepo zvrstili Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Contesa.....po mojem se ti bojiš kač , saj bomo videli, kdo bo prej pobegnil iz lavorja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 No saj je fajn ta občutek, sem mislil, da tako premaguješ strah s pogledom na njo, kot nekateri.....jok, za domačo ljubljenko jo pa ne bi imel, kar naj bo v naravi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/image/0402/abell2218_hst.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 ahhhhhh kakšne barve Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Ne zdijo se mi zelo nenavadne pustne maske (sploh pa ne ko je ravno obdobje pusta).Pa saj si jih ze objavil v temi Pust nekaj (oz. jih se dodajas), zdaj pa se tu malo morje tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Eh te beneške maske, mal kičasto se mi zdi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 So pač solvenske, kaj češ, kot kurenti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 So pač slovenske, kaj češ, kot kurenti Ne ne pač kurenti niso kičasti, to pa neke zlate okraske, maska naj bo taka realna, a vidiš nekoga k hodi naokrog vsak dan, z nekim belim frisom pa to (ups haha sem se zajebal, haha kurenti pa so realni.... no sam tko, ena dobra čarovnca, to je nekaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako so šrčkani,Contesa dej povej kje si jih našla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Bemti ta resize pokvar' sliko. Slikano nekje na Slovaškem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Sem ravno nasurfal eno stran in link podajam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.