borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Dobra fora tole,Pokowc Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 http://cokolada.net/lunin_net/images/food2.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Saj je res fletn, pa ne vem, kako bi mu pomagal, da ga malo pogrejem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 tolk o Barabcih : Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Ja tuki mi je Aakhut hotu sunt pleskavice, sem ga orng nahrulu, pa je skočil v jamo, da ga ne zgrizem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Hehehe punci se je zelo, zelo mudilo... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 tkole je volk(IĆ) vidu svet okoli sebe k sm iz jame zlezu : Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 ....netopir Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 A najdete tule 9 skritih oseb?Pes ne šteje. Z otrokom vred jih je devet + pes + ptica. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Pa k je sonce glih lepo sredi vodnarjaSj sm že zdavnj reku, da sm zgrešu poklic. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Iiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 takole naš lump zeha, kot bi se hahljal Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Ko smo ze ravno pri mucah...se ena iznajdljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Aha, ste le odstranili tisto, vsaj meni neokusno fotko, kar ima okus, ima okus, HVALA ti Aira Krokodil, kam si pa spravil tole ubogo mucko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Krokodil, kam si pa spravil tole ubogo mucko [/color]Boljse tja, kot pa v svoja usta Ne, fotografije nisem jaz posnel..tudi muca ni moja.Cisto slucajno sem naletel na njo nekje na netu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Krokodil, to je pa verjetno res bolje tako, drugače tudi jaz nebi poskušal :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Danes je sploh en tak dan za crkljanje! Contesa - tole je pa ena najbolj lustnih fotk, kar sem jih videla, naj ti hvala zanjo, ni sploh smeskov, ki bi opisali moj filing ob dozivetju tele fotkice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.