borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Kitarca jeah Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 a je tole tvoja ljubica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 da mi je imeti tako majico in priti z njo v službo.... jauuuu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 misliš, da bi kdo mašnjico hotel odvezat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 a je tole tvoja ljubicaHehe, če gremo mal na škotsko, je to my švehard.... hehe, ja, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Lepa slika, pa še avtor ima meni podobne ime... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 thx Boris to je moj najljubši.še njegovih slikic. http://www.klimov.kiev.ua/Gallery/16-boris-vallejo.jpg http://www.klimov.kiev.ua/Gallery/06-boris-vallejo.jpg http://www.blutregen.com/favorites/boris_v...jo_thebride.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Poky in Aira res dobre fotke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 u pegasus Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Hvala za razumevanje.Primeren in 'nemotec' sajz je recimo 300 pxlMarsa, daj povej mi, kako se to naredi, če stakneš sliko kar tako od kje Stane, sory, nisem opazila, ne -oz. zelo malokrat- hodim v sliko dneva... :||Najprej jo kliknes z desno tipko in das save image as - in si jo shranis nekam pri sebi v en folder.Potem jo odpres v photoshopu ali drugem podobnem programu in das 'Image size' - in imas tam opcije in preprosto oznacis in vneses zeleno velikost.Ce je drugacen program, je ta opcija 'Resize'. Kako jo pa potem na LN pošljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ko klikneš odgovori dobiš eno tako nice oknce spodaj če vidiš in zraven piše Browse, pol pa sam poiščeš slikco in objaviš komentar... "like this" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 :Xx sladko moje dojenko mikeno .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ja,ja Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 varnost... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.