dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ooooooooooo, pol pa te bom mogoče kdaj videla, zdaj ko vem kakšna si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 a ti si iz cerknice? al kje blizu? k mi smo še bl deleč dol..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 iz Rakeka Ampak sva z mojim dragim skor vsak lep dan v Cerknici na biciklu, pa narediva krog okrog jezera... Včasih pa tud v vaše konce zaideva, na gradu pa še nisva bila, sva še presveža na tem koncu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 rakek to je pa ful blizu ljubljane... lih na pol poti do tja... no enkrat se lahko zmenimo da si gremo grad ogledat... kakšno soboto... jaz sem ga že večkrat vidla, ampak zdaj že kar dolgo ne... včasih pa sem vsak dan bila notri in se igrala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ni glih ful blizu (40 km), glih prov se mi zdi. Stran od gužve, pa v lepem okolju. Ja, lohk bi se zmenli.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ja enkrat ko bo kaj časa pa se lahk spomnemo in gremo... no prej pa na tortice!!! da se spoznamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 kva pa vem, te tortice.... Mi pašejo ti forumovci, ampak.... nekaj me moti pri teh torticah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 mogoče ne maraš tortic?če jih ne nisi edina. sej majo tud kej druzga... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ma jok, neki druzga je, ampak morm še pogruntat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ko so SIGURNO potrebna očala........ Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ne morem verjet, da sva skoraj istocasno v 2 razlicnih temah isto fotko objavile Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 res? telepatija.... hi hi hi kje si jo pa ti? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Saj ni res,pa je! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 :xx!: :xx!: :xx!: A to resn al kva? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja in to na avstrijski meji! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja, jodlari pač. :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 - saj ni res, pa je... sla sem v temo, da tole postnem... zato sem si sploh shranila... da bom dala gor... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 o hudo! kaj vse ne vidiš!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 beauuuuuuutiful!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Contesa, dobra tale tvoja... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 :o|o: :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kr neki Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.