Skoči na vsebino

Slika dneva

pokowc

Recommended Posts

Kot v pravljici,vendar resnično! x;)x :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx

No, saj sem vedela... :o|o:

Diaspora, ne recem, da ni pravzaprav cisto posrecena tista fotka s smajliji, vendar pa mi vseeno ni vsec, da se to tule valja, pa to sploh se ni vse; ze itak je fotka totalno prevelika in ne samo da je to pretirano, jemlje plac, se popaci vso stran tele teme - a nisi opazila?

Pa da ne uletim in jaz zdaj tega ne brisem... daj pliz zbrisi - kdor pa zeli, pa mu poslji po OS-u.

Tukaj imamo tudi 12-letne clane in tko.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, saj sem vedla, da bom to dobila nazaj...

A vidis kje kaj takega na LN okolju?

Poklane ljudi in zivali?

Upam, no, da jih ni, saj sem tudi tole cisto slucajno opazila...

Saj sem ti rekla, da mi je posrecena pravzaprav...

Hvala za razumevanje, vidim da si odstranila.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ahhh....še ena taka kt jez... :D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pozdravljen Boris... :D

Mam malo cajta...dopoldne kontroliram Taš...popoldne pa Manc...da ne bluzita v šoli...cajta pa vedno manj... heh...še v Svet staršev so me izvolili (določili) bljah...

cajta pa ni pa ni...pa evo, spet letim...sam kužke sem prpopala v temi ????....niži dol...Usluge, Prodam, Kupim in to...tam...

Vabljeni! :D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Diaspora, cisto te stekam, sem sama bila podobna. :8): x:o)x

In tudi - imas prav, ziher je se kje kaj.

Malo se zanasam tudi na vas, priznam, vcasih dobim kako prijavo na urednistvo celo, najveckrat pa potem nekako ze zagledam.

Potem pa je zamera, ko enim pa kao nisem rekla, temu zdaj pa sem in to je seveda zato, ker tega ne maram, na onega pa cist shizim. :o|o: :8): x:Dx

No, ni tako. Kot pravim, ni sans, da vse vidim povsod.

In res se je tezko izogniti cemu delikatnemu ob taksnem stevilu sodelujocih in jasno tudi drugace mislecih.

Res pa je, da zelo zelo redko kaj brisem - saj si videla, saj tistega tudi nisem. V bistvu se mi vcasih tudi ne da zatezit, ce gre npr. samo za preveliko fotko - pa potem morda nekje drugje omenim - oni pa je pol uzaljen, ces, saj ni tolk velika slika (v bistvu pa se jaz spomnim, da je ze tolk in tolk slik velikih objavil - pa pac samo pri eni recem).

Itd.

Predstavljaj si, da sem dobila na urednistvo celo totalno ogorcene maile, ko je en clan foruma imel cedno ritko v tangicah v ikoni.

Saj ne da je kaksen problem, samo ce koga to tako blazno moti, pise mail - in jaz se moram, ce drugega ne, vsaj odzvat.

Potem pa ze presodim, kaj in kako.

Point pa je bil tudi v velikosti, zelo je popacila fotka celo stran - tudi to je bil razlog.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...