oona 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Buda ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Da ravno tema ne bo zamrla jo je potrebno obuditi. Andres http://www.nenavadno.com/tjulenj2.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 http://24ur.com/media/images//extra/Dec2004/6026911.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Druže Tito, mi ti se kunemo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 http://www.coolwallpapers.org/fantasy/images/fantazy-1112.jpg Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Da je to pred zadnjim sneženjem slikano na Ratitovcu, tudi sam ne bi vedel, če...Doma gledam fotko, potem se mi pa zazdi, da ima gornji del skale na levi, "v višini Lune", obliko glave iz profila: s čelom na robu slike, nos usta, brada, celo desno oko... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Ja,kot velikanova glava izgleda! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Full lepo! Kako pa ti uspe dat gor tako veliko sliko?? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Contesa, direct link je. Ni uploadano na LN. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/image/040...65_hugo_c32.jpg waw... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Hud posnetek...enkraten pogled tega očesa...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Mystica---ful dober zgleda Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Mene spominja na vrtnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Little something I made... podnevi: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 In ponoči: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 uau....kakšne fotke...pa danes ste vsi v navdihu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Alternativa:Za 1 uro bi izklopili vso elektriko po evropi ali posvetu (ali vsaj tam kjer ni povsem nujno potrebna) in bi prisparali ogromno denarja.-----------<{POST_SNAPBACK}>evropa ponoči http://www.farnhamas.plus.com/images/Europe_at_night.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 butec pol bi pa elektricharjem eno uro od plache trgal 666 zlomkou....vech ko troshimo, vech imamo....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.