soncnica 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Se spet zapletam.....pa čist premočni feelingi so spet....nočem da spet boli Naj vse kar je slabega ostane v tejle luknji, naj ostanejo le lepi feelingi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 In želja se bo uresničila, boš videla Sončnica x!x Črna luknja bo (ali pa je že) vsrkala vse slabo in ostali bodo le LEPI FEELINGI Verjemi! Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Glede na to, da je luknja globoka, vanjo tudi jaz odložim vse slabe filinge, ki sem jih dobila z neko napovedjo za vnaprej. Vse slabo naj ostane tu notri, vse lepo naj gre naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Se pridružujem. Vse :xx!: :xx!: :!!: naj ostane tukaj v tejle luknji. Mam prostor samo za Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Evo, dons odlagam v tole crno luknjo vse strahove, breme, pricakovanja, traume in psihicne bolecine miljonkrat prezvecene obcutke negotovosti, strahu in samote, ki sem jih prezivljal zaradi NJE... Zelim ji veliko srece in ljubezni, zase pa da bi koncno nasel notranji mir, harmonijo in zadovoljstvo - ostalo itak pride prej ali slej..... ....and off we go.... Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 ... tudi jaz zelim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Vedno se najde kdo ki se vpraša to vprašanje, ne bom odpiral nove teme, ampak bom napisal kar tukaj... Zakaj jaz, zakaj sem tako pameten da ko rešim vse probleme izumim nekaj novih ki so tako neverjetno težki da me boli glava ko sam pomislim kako bi se jih dalo rešit, in utrnejo solze ko vem da če jih ne rešim ne morem naprej, kako naj si zaupam da za največjo oviro ki sem si jo postavil če jeo sploh preplezam ne bo nova še višja, to ne more iti večno, someday se bom na temu plezanju ponesrečil in ne bom mogel več naprej, in bojim se da je to zdaj, ovira ki je ne moerm premagat. zato jo posvečam tejle lepi črni luknji ta občutek nemoči naj ostane za večno tu, morda tudi dejstvo da naj že enkrat začnem mislit z glavo ne s srcem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Hm... Vzemi vso to tvoje plezanje kot dragoceno izkusnjo. Vprasaj se, kaj si se ob tem naucil in zakaj se vrtis v krogu. Ce si tega vprasanja ne bos razjasnil, se bos spet znasel pred goro na katero bos plezal. Ne obupaj!! Odloci se, znebi se vseh dvomov in nikakor ti spodleteti, nikakor neglede na visino ovire. Volja dela cudeze, verjemi. Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Ni to, sam hudo natančna opozicija natalne venere in tranzitne lune in tranzitnega sonca..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 El Nino..bodi vesel, da gre sam za tranzit Lune in Sonca, ki sta hitra...Predstavljaj si Saturn... Drži se x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Vedno se najde kdo ki se vpraša to vprašanje, ne bom odpiral nove teme, ampak bom napisal kar tukaj... Zakaj jaz, zakaj sem tako pameten da ko rešim vse probleme izumim nekaj novih ki so tako neverjetno težki da me boli glava ko sam pomislim kako bi se jih dalo rešit, in utrnejo solze ko vem da če jih ne rešim ne morem naprej, kako naj si zaupam da za največjo oviro ki sem si jo postavil če jeo sploh preplezam ne bo nova še višja, to ne more iti večno, someday se bom na temu plezanju ponesrečil in ne bom mogel več naprej, in bojim se da je to zdaj, ovira ki je ne moerm premagat. zato jo posvečam tejle lepi črni luknji ta občutek nemoči naj ostane za večno tu, morda tudi dejstvo da naj že enkrat začnem mislit z glavo ne s srcem....Glej to s športnega vidika, večkrat plezaš, večjo kondicijo imaš in višje vrhove z lahkoto premaguješ. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.