yoko 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Kaj je lepšega, kot biti uslišan v ljubezni... kaj je lepšega, kot biti zaljubljen v pravo osebo... kaj je lepšega, kot ljubiti... Naj me zlata ribica usliši, naj mi zlata ribica torej čimprej podari najlepše...LJUBEZEN PRAVE OSEBE IN LJUBEZEN PRAVI OSEBI x!x x!x x!x PROSIM in PROSIM in PROSIM in PROSIM in... Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Da bi te le uslišala! pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 16. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2003 Hvala ti Pevka za željo..,ko bi me res uslišala... Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Kakor ni razplet nekega dogodka odvisen izključno od našega delovanja, tako tudi ribica nima absolutne moči, da bi nam spreminjala življenje.Pomigaj nekoliko najprej sama v tej smeri, potem pa bo z repkom pomigala še ribica - sigurno. Držim pesti zate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 kakshen vpliv imajo pa tvoje pesti na razvoj dogodkou? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Zanimivo vprašanje So pa pesti jako priročen del telesa ... včasih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 prirochen Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Kaj je lepšega, kot biti uslišan v ljubezni... kaj je lepšega, kot biti zaljubljen v pravo osebo... kaj je lepšega, kot ljubiti... Naj me zlata ribica usliši, naj mi zlata ribica torej čimprej podari najlepše...LJUBEZEN PRAVE OSEBE IN LJUBEZEN PRAVI OSEBI x!x x!x x!x PROSIM in PROSIM in PROSIM in PROSIM in... Yoko ja. veliko ljubezni ti zelim! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 17. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2003 Kreativa, Free! Hvala vama za željo x!x Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bili 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Amore,amore,amore...tako me je klical moj bivši še pred mesecem in pol...in ti povem,da je vse skupaj ena iluzija.Dojela sem eno bistveno:za dosego ljubezni neke osebe v življenju,je najprej potrebno ljubiti samega sebe.Ljubiti vsaki košček sebe in takrat bo ljubezen prinesla nove izzive,vendar na tak način,da bo dopoljnjevala tisti del tebe,ki ga potrebuješ.Vendar se to ne da izsiliti ali si časovno določati kdaj bo...največ je na nas samih.Na začetku sem omenila bivši...takrat sem mislila da se mi bi zrolalo od vsega hudega.In to naj bi bila ljubezen?Temu se reče biti odvisen od ljubezni in ta izkišnja me je pripeljala na pot,da sem začela gledati V SEBE.Začenjam se ljubiti in ko se bom popolnoma ljubila tako kakeršna sem bom sposobna ljubiti tudi nekoga drugega,vendar bom vedela,da mi ta zveza ne bo prinesla bolečino,vendar nadgradnjo mojega življenja. Tako draga yoko,ne išči nečesa drugje kjer moraš najprej poiskati v sebi. PA SREČNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 in kaj je neumnejšega... kot pozabit povedat osebi ki jo ljubiš in te ljubi da jo ljubiš.... hehe, se vprašam... i had a love of my life at my feet, in jaz sem odletel za prvim krilom... kako moško-neumno od mene hehe, gooddamn Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 hee, elnino, so še druge cvetice, morda bolj prijaznejše kot so ble izpite˝ že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Kaj je lepšega, kot biti uslišan v ljubezni... kaj je lepšega, kot biti zaljubljen v pravo osebo... kaj je lepšega, kot ljubiti... Naj me zlata ribica usliši, naj mi zlata ribica torej čimprej podari najlepše...LJUBEZEN PRAVE OSEBE IN LJUBEZEN PRAVI OSEBI x!x x!x x!x PROSIM in PROSIM in PROSIM in PROSIM in... Yoko Yoko - želim ti pravo ljubezen. Ljubi - pa boš ljubljena! za nekatere pa:Zato ker ljubiš novo cvetico - stare ne pozabiš - še jo ljubiš !Če nekoga ne ljubiš več - ga nisi ljubil nikoli! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Zato ker ljubiš novo cvetico - stare ne pozabiš - še jo ljubiš !Če nekoga ne ljubiš več - ga nisi ljubil nikoli! Bili... hvala Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 21. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2003 Vojko, hvala ti za željo! Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 naj se vam uresničijo vse ljubezenske želje ališe bolje-vi jih uresničujte drugim in želim res, da bi se ljudje bolj zavedalitople ljubeče energije vedno in povsodin to, da smo pravzaprav vsi ljudje enoBožja kreacija, ki je tako ustvarjena, da mora imeti rada...pa kljub temu da smo eno - smo vsak sam zase svet,ki ne more nikdar postati lastnina drugemu prava ljubezen je dajanje brez pričakovanja vračanja ljubeznibrezpogojno in brezmejno! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 prevod he loves me he loves me not: "je MOJ ali ni MOJ, hočem, da je MOJ in mora biti MOJin mi ustreči, da bo po mojih željah in predstavahkar zame predstavlja Ljubezen" običajno! je to pravi prevod in gre za: e g o i z e m dr.Zgaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 haj, direktno povedano v prenesenem pomenu, jebat ga. tko je. vsi začnejo tk mislet in kaj to pozneje mišljenje popači? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Kadar začutiš premočno željo po nekom ali nečem ... se je morda dobro nekoliko ustaviti in skulirati ... saj ... glej, tebi tvoja ljubezen ostaja, ne glede na to, kaj se bo zgodilo. Tudi ne glede na to, ali jo dobiš povrnjeno v takšni obliki kot si jo želiš in pričakuješ. Jo nosiš v sebi in nihče ti je ne more vzeti. Izsiliti pa se itak ničesar ne da, oz. se da, vendar le za krajši čas. Pa še takrat to ni to in te v resnici ne osreči. Pustiti času čas in ljubljeni osebi možnost, da se izrazi tako, kot v resnici čuti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 Amor,si me llamas amor,... lep je ta dan, ko upanje postavlja gradove v oblake, ...če gra za sanjarjenje, tudi prav! NAJ TOREJ ŽIVITA UPANJE IN SANJARJENJE!!!! LEP PO-MIKLAVŽEV DAN, Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 26. december 2003 Avtor Prijavi Deli 26. december 2003 Ribi, ribi, ribica! Prosim te, usliši mojo prošnjo in mojo veliko željo.Bila bi ti zelo hvaležna in počutila bi se bolj močno. Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Yoko, naj ti bo uslišano... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 26. december 2003 Avtor Prijavi Deli 26. december 2003 Hvala Borism! Ko bi te le Bog uslišal, da bi mi bilo uslišano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Hvala Borism! Ko bi te le Bog uslišal, da bi mi bilo uslišano... Yoko Poskusi: Izreci svojo željo glasno - najprej jo dobro premisli, naj bo takšna, da ne spreminja svobodne volje drugih ljudi in takšna, da bo vsebovala vse - prav vse, kar si želiš, naj bo pozitivna zate in za vse, ki jih vključuje. Ko bo takšna želja "izdelana", jo začuti s srcem in izreči na glas. ... Do uresničitve ni več daleč Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Oh, ko bi tud jaz bila uslišana! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.