Skoči na vsebino

Amore

yoko

Recommended Posts

• Komentarji 174
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 10 months later...

Jst bi tut en...it's amoreee :inocent: če lahko da ne bo preteklo spet preveč časa, pa da se ne bodo mamine napovedi uresničile - tiste ti boš tk kt bi mignil 30 stara pa sama pol pa nobenga fanta ne boš našla k bodo vsi tvojih let že oddani :C: zakaj so mame tko krute xrolleyesx

Wiggle fishy xgoldfishx wiggle xwizardx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Tudi jaz te prosim ribica xribax ,da mi nakloniš srečo v ljubezni. Rada bi se znova zaljubila in bila ljubljena. Sej ne zahtevam preveč ribica a ne xgoldfishx
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Osamljena, saj bo x;)x kar počasi, saj se ne mudi, konec koncev si stara šele 18 let...dolga mladost polna ljubezni in sreče je še pred teboj :palec: :flower:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hja, meni se tud zna zgodit, da bom prej trideset, preden si bom nasla kaksnega ljubecega in resnega fanta.. zlata ribica, naj se cimprej srecam s svojim kozmicnim moskim :-)

in prosim pomigaj s svojim repkom za vse ki te prosijo ljubezni xwizardx :inlove: xokx

• 2 weeks later...

...se mi zdi, da sem spoznala.... xsrcx NJEGA xsrcx ... tako čutim...xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

:flowerface:

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

• 3 weeks later...

Ja tale ribica pa deluje. xDDx

Prosim ribica za ljubezen, stoj mi ob strani v novi ljubezni, ki jo čutim, da se zgodi to kar je zame najbolje primerno in za njega. Pa da sprejmem z odprtim srcem, to kar sem dobila in da dajem enako. Ter za modrost in mir v srcu te prosim. xsrcx xsrcx xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>ž

ja....tko dolgo... :xx!:

prva zveza konec po 9 in druga po 5 letih.....

zdaj spet nesrečno zapletanje in razpletanje še ene......

bo ribica pomagala.....pa mi našla srečo pri tem...... :palec:  xsrcx

Toby držim pesti, da bo ribica še lažje naredila svoje. xsrcx xsrcx xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

...you can't hurry love... vsi k cakate-sej bo prsla, sam ne bodte no tko neucakani...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...you'll just have to wait - cos love don't come easy x;)x =>> it's a game of give and take :8): x:Ix x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>...you'll just have to wait - cos love don't come easy  x;)x =>> it's a game of give and take :8):  x:Ix  x:Xx

...gres na koncert??Oktobra je v Zagrebu.Karta+prevoz=20KSit, kar ugodn... jaz bom sel..

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...