Skoči na vsebino

Amore

yoko

Recommended Posts

"Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko."

(anonim)

...hm..mislim..da ma prav ta "anonim"... :inocent:

"Velikokrat srečamo usodo prav na poti, ki smo si jo izbrali, da bi se ji izognili."

(La Fontaine)

Ja, na žalost jaz tudi hrepenim po tisti pravi osebi..pa ga ni...ker ga iščem. In takole ga sigurno ne bom našla, moram se prepustiti življenju in usodi, ki mi ga bo pripeljala... xrolleyesx

Ali..niti ne... :C:

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 174
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, sem se potrudil poiskati.....misli Louise L. Hay.......ki so mi ostale globoko v spominu in jih z veseljem preberem in napišem še 1x: x:)x x;)x, posebej za Almiro.......in vsem lunatkom, ki šele hrepenijo po ljubezni x;)x

Ljubezen pride, ko jo najmanj pričakujemo, ko je ne iščemo. Lov za ljubeznijo nikoli ne prinese pravega partnerja. Ustvarja le hrepenenje in nesrečo. Ljubezen ni nikoli zunaj nas. Ljubezen leži v nas.

Ne vztrajajte, naj ljubezen pride v trenutku. Morda niste pripravljeni nanjo. Morda niste dovolj razviti, da bi privabili ljubezen, ki si jo želite.

Ne zadovoljite se s komerkoli, le da bi nekoga imeli. Postavite si merila. Kakšno vrsto ljubezni bi radi privabili? Naštejte lastnosti, ki jih resnično želite v odnosu. Razvijte te lastnosti pri sebi in privabili boste osebo, ki jih ima. x;)x

Lahko raziščete, s čim preprečujete, da ljubezen ne pride k vam. Je to morda pretirana kritičnost? Občutek nevrednosti? Previsoki cilji? Podobe filmskih zvezdnikov? Strah pred intimnostjo? Prepričanje, da niste vredni ljubezni?

Ko ljubezen pride, bodite pripravljeni nanjo. Bodite pripravljeni, da boste ljubezen negovali. Bodite ljubeči in vredni boste ljubezni. Bodite odprti in sprejemljivi za ljubezen.

Zdaj pa res.....lahko noč x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ljubezen pride, ko jo najmanj pričakujemo, ko je ne iščemo. Lov za ljubeznijo nikoli ne prinese pravega partnerja. Ustvarja le hrepenenje in nesrečo. Ljubezen ni nikoli zunaj nas. Ljubezen leži v nas.

:palec: xDDx

Se strinjam...

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

No, sem se potrudil poiskati.....misli Louise L. Hay.......ki so mi ostale globoko v spominu in jih z veseljem preberem in napišem še 1x:  x:)x  x;)x

Bravo Mick, me veseli, da si prebral to knjigo in jo priporočam vsem, ki imajo kakršnekoli probleme s samim seboj.

Povdarek v tej knjigi je predvsem na samospoštovanju in, ko imamo radi sami sebe v našem telesu, takrat veliko lažje funkcioniramo in oddajamo pozitivne vibracije. Takrat tudi drugi okoli nas to začutijo in se nam približajo.

Resnično se bolje počutiš, ko jo prebereš!

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Hvala. Naročila sem si knjigo preko spleta. Že komaj čakam, da jo bom lahko prebrala! Že zdaj se počutim dosti boljše, ker ste mi fejst dosti pomagali..že s prijaznimi besedami... Hvala. xrosex xsrcbumx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

• 1 month later...

Yoko x:)x ,ne čimprej,pač pa ,ko bo pravi čas za to. x!x

Tudi sama imam neskončne želje,prebranih ogromno knjig,pa vem,da ko bom pripravljena,pride tudi pravi x:Ix Ali pa ne pride :C: No,hrepenenje ostane... xflirtx

Se pa strinjam z Vojkom,Mickom,Borisom,sploh z vsemi ki so mnenja,da se ti kaj lepega zgodi takrat,ko najmanj pričakuješ in da prava ljubezen nikoli ne umre.Če je bila prava ljubezen,ostane v tebi,kljub novim zvezam ,ostane del tebe za vedno. :detelca: xloveyx xgoldfishx xcrossfingx xyiyax

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

• 2 weeks later...
Draga ribica, daj mi modrost da bom lahko naslednjič ko bom spet zaljubljen v pravo, ravnal prav,...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Draga zlata ribica, daj mi moč, da spremenim stvari, ki jih lahko spremenim in mirnost, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti, take kot so. Daj mi tudi modrost, da bom uvidela razliko med njimi.

Ribica, daj pa mi tudi pogum, da ne obupam nad stvarmi, za katere mislim, da so prave, čeprav se zdijo brezupne..... xsrcx

Scio mi nihil scire

Se pa strinjam z Vojkom,Mickom,Borisom,sploh z vsemi ki so mnenja,da se ti kaj lepega zgodi takrat,ko najmanj pričakuješ in da prava ljubezen nikoli ne umre.Če je bila prava ljubezen,ostane v tebi,kljub novim zvezam ,ostane del tebe za vedno.    

Strinjam se sa tebom Lana i vsima drugima. Mislim če neka veza ni bilo srečan konec ampak je vsaj nekaj bilo lepo. In je dobro pomniti te dogotke, mi pomnimo pogosto grde (hvalabogu ne vsi). xsrcx

Jaz hoču DANES od xgoldfishx da mi bude lep dan in da razmem više reči na LNF

x:Dx :palec:

... jaz zelo zelo rado čitam na LNF vse teme prebirem

ali moja slovenscina x:Ix

ampak pokowca težko razumem (razmela sam tvoj parfem "podpazuhost" :lol: - u leto je proizvodnja zelo močna, a?)

Lep lep pozdrav!! x:o)x x:Xx

Evo Alica, sem ti rekla, da tukaj gor ni problema. Tudi če pišeš v svojem jeziku in vprašaš za prevod, ti bomo vse pojasnili..... Tukaj gor smo sami dobri ljudje :palec: .

Lep pozdrav na Kvarner x:Xx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...