Almira 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 "Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko."(anonim) ...hm..mislim..da ma prav ta "anonim"... "Velikokrat srečamo usodo prav na poti, ki smo si jo izbrali, da bi se ji izognili."(La Fontaine) Ja, na žalost jaz tudi hrepenim po tisti pravi osebi..pa ga ni...ker ga iščem. In takole ga sigurno ne bom našla, moram se prepustiti življenju in usodi, ki mi ga bo pripeljala... Ali..niti ne... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 pa to ti dopovedujemo x!x uživaj v trenutkih sama s seboj, bo prišel, sigurno je že na poti k tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 No, sem se potrudil poiskati.....misli Louise L. Hay.......ki so mi ostale globoko v spominu in jih z veseljem preberem in napišem še 1x: , posebej za Almiro.......in vsem lunatkom, ki šele hrepenijo po ljubezni Ljubezen pride, ko jo najmanj pričakujemo, ko je ne iščemo. Lov za ljubeznijo nikoli ne prinese pravega partnerja. Ustvarja le hrepenenje in nesrečo. Ljubezen ni nikoli zunaj nas. Ljubezen leži v nas. Ne vztrajajte, naj ljubezen pride v trenutku. Morda niste pripravljeni nanjo. Morda niste dovolj razviti, da bi privabili ljubezen, ki si jo želite. Ne zadovoljite se s komerkoli, le da bi nekoga imeli. Postavite si merila. Kakšno vrsto ljubezni bi radi privabili? Naštejte lastnosti, ki jih resnično želite v odnosu. Razvijte te lastnosti pri sebi in privabili boste osebo, ki jih ima. Lahko raziščete, s čim preprečujete, da ljubezen ne pride k vam. Je to morda pretirana kritičnost? Občutek nevrednosti? Previsoki cilji? Podobe filmskih zvezdnikov? Strah pred intimnostjo? Prepričanje, da niste vredni ljubezni? Ko ljubezen pride, bodite pripravljeni nanjo. Bodite pripravljeni, da boste ljubezen negovali. Bodite ljubeči in vredni boste ljubezni. Bodite odprti in sprejemljivi za ljubezen. Zdaj pa res.....lahko noč Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Ljubezen pride, ko jo najmanj pričakujemo, ko je ne iščemo. Lov za ljubeznijo nikoli ne prinese pravega partnerja. Ustvarja le hrepenenje in nesrečo. Ljubezen ni nikoli zunaj nas. Ljubezen leži v nas. Se strinjam... Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Ja..hvala, Mick. Vem, da maš prav. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 No, sem se potrudil poiskati.....misli Louise L. Hay.......ki so mi ostale globoko v spominu in jih z veseljem preberem in napišem še 1x: Bravo Mick, me veseli, da si prebral to knjigo in jo priporočam vsem, ki imajo kakršnekoli probleme s samim seboj. Povdarek v tej knjigi je predvsem na samospoštovanju in, ko imamo radi sami sebe v našem telesu, takrat veliko lažje funkcioniramo in oddajamo pozitivne vibracije. Takrat tudi drugi okoli nas to začutijo in se nam približajo. Resnično se bolje počutiš, ko jo prebereš! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Katera je ta knjiga? Jaz bi jo tudi prebrala... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Katera je ta knjiga? Jaz bi jo tudi prebrala... Luise Hay - Življenje je tvoje Zadaj v knjigi so krasne domače naloge, katere se splača naresti! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Koliko ti to uspe uresničit v realnosti, se trudiš kaj al le pustiš se besednim povzetkom lebdet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Hvala. Naročila sem si knjigo preko spleta. Že komaj čakam, da jo bom lahko prebrala! Že zdaj se počutim dosti boljše, ker ste mi fejst dosti pomagali..že s prijaznimi besedami... Hvala. xrosex Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 22. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2004 Pokloni mi to, kar si na dnu srca najbolj želim.Ti že veš kaj, a ne zlata ribica??? Prosim, prosim, prosim, .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Če je želja iskrena, bo prej, brez skrbi, saj držimo pesti zate vštric z Z. Ribico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 22. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2004 Hvala Borism! Zelo lepo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Yoko ,ne čimprej,pač pa ,ko bo pravi čas za to. x!x Tudi sama imam neskončne želje,prebranih ogromno knjig,pa vem,da ko bom pripravljena,pride tudi pravi Ali pa ne pride No,hrepenenje ostane... Se pa strinjam z Vojkom,Mickom,Borisom,sploh z vsemi ki so mnenja,da se ti kaj lepega zgodi takrat,ko najmanj pričakuješ in da prava ljubezen nikoli ne umre.Če je bila prava ljubezen,ostane v tebi,kljub novim zvezam ,ostane del tebe za vedno. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Lana1 prav razmišljaš, pa tudi res je! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Draga ribica, daj mi modrost da bom lahko naslednjič ko bom spet zaljubljen v pravo, ravnal prav,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Erare humanum est Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Draga zlata ribica, daj mi moč, da spremenim stvari, ki jih lahko spremenim in mirnost, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti, take kot so. Daj mi tudi modrost, da bom uvidela razliko med njimi. Ribica, daj pa mi tudi pogum, da ne obupam nad stvarmi, za katere mislim, da so prave, čeprav se zdijo brezupne..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 - dej ribica za Tino-l. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Se pa strinjam z Vojkom,Mickom,Borisom,sploh z vsemi ki so mnenja,da se ti kaj lepega zgodi takrat,ko najmanj pričakuješ in da prava ljubezen nikoli ne umre.Če je bila prava ljubezen,ostane v tebi,kljub novim zvezam ,ostane del tebe za vedno. Strinjam se sa tebom Lana i vsima drugima. Mislim če neka veza ni bilo srečan konec ampak je vsaj nekaj bilo lepo. In je dobro pomniti te dogotke, mi pomnimo pogosto grde (hvalabogu ne vsi). Jaz hoču DANES od da mi bude lep dan in da razmem više reči na LNF ... jaz zelo zelo rado čitam na LNF vse teme prebiremali moja slovenscina ampak pokowca težko razumem (razmela sam tvoj parfem "podpazuhost" - u leto je proizvodnja zelo močna, a?) Lep lep pozdrav!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Alica- ribica ti bo pomagala, ti pa kar vprašaj če kaj ne veš, ti bomo pojasnili.... razumiješ ovo Pokowca pa tudi jaz ne razumem vedno, tko da Želim ti lepo nedeljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Selene, hvala Danes je Lunin post in mi zdaj že potrebuje pomoč da zdržim A za AMORE potrebujem xrosex pa bo Lep dan družbi LNF-a!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Evo Alica, sem ti rekla, da tukaj gor ni problema. Tudi če pišeš v svojem jeziku in vprašaš za prevod, ti bomo vse pojasnili..... Tukaj gor smo sami dobri ljudje . Lep pozdrav na Kvarner Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Naky,jaz danes pišem in pišem in pišem... Ne vem kaj mi se zgodilo ne mogu prenehati...Mogoče mi Merkur nekaj čudno dela :xx!: Lep pozdrav,Naky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.