Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Alica, ribica deluje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Deluje, deluje, prav močno!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ojla Alica!Potem pa danes tudi meni Merkur nagaja ali polna luna... Od zjutraj hodim kukat na LNF,vmes kaj naredim(kar je nujno!),potem pa spet na net,pa kaj preberem,imam nekaj knjig v branju,tako da...nas je očitno več,na katere danes nekaj vpliva,mogoče bodo tisti,ki se bolj spoznajo na tranzite,ugotovili zakaj Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ojla Alica!Potem pa danes tudi meni Merkur nagaja ali polna luna... Od zjutraj hodim kukat na LNF,vmes kaj naredim(kar je nujno!),potem pa spet na net,pa kaj preberem,imam nekaj knjig v branju,tako da...nas je očitno več,na katere danes nekaj vpliva,mogoče bodo tisti,ki se bolj spoznajo na tranzite,ugotovili zakaj Drago mi je da nisam edina ! Pozdrav Lana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 A že danes je post??? a ni šele od polnoči naprej, pa jutri cel dan??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ne preveč govoriti o tem postu, da ne grem sedaj jest , škoda bi bilo pokvariti načrt .....žal si zamudila tokrat Tinal, če ne prej, čez 14 dni poskusi....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Tinal:A že danes je post??? a ni šele od polnoči naprej, pa jutri cel dan??? Mislim, danes od 0.15 do jutra 0.15.Za mene ni bilo dobro danas, pred 2 ure sam prekinila post. :xx!: Bila sam preveč lačna... Upam u aprilu bude boljše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Škoda Alica, Ok, saj še pride naslednja polna luna spet x!x Veš, kaj sem pa jaz naredil, ko me je začelo zvijati, sicer malo nora poteza, ampak enostavno sem šel že dvakrat ven, kjub temu snežnemu metežu v razmiku treh ur in naredil 2 x 5 km = 10km, super počutje, pa še na lakoto pozabiš, samo ne vem, kako bom zvečer sploh zaspal, ah bom že ....lep večer Alica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 He, he, tudi jaz sem se rekreirala- kidanje snega.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Hej zlata ribica! Jaz pa si želim bolj prepustiti življenju in dogodkom....in modrosti, da se bom lahko učila. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 on mene nima rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 pobož Aira mogoče pa ni on tisti pravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ne vem še.... mislim da vedno obstaja boljše in slabše.... mogoče se gre predvsem za to, kaj iz izkušnje potegnemo? mislim v smislu osebnostnega razvoja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 očitno je tvoja izkušnja, ki jo boš dobila ob tem, da te nima rad in kaj doživljaš ob tem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 on mene nima rad NE,DA NIMA RAD; NE ZADOSTIŠ MOŠKEMU EGU, KER TRENUTNO IMA VIŠJI, njemu dostopnejši CILJ; ki pa je zahtevn za dosego njegovih želja .IMETI RAD, AL PA VŠEČ NEKOMU STA SKOR SORODNA občutka, NE PA ISTA SE PRAV,IMET RAD, POMEN ENA POT, višja in VEČ časih je dovolj, da imaš samo ti rada, da poznaš toplo hlepenje in to je kulsko´,da živiš s to toplino; jo boš pa našla pri naslednjem izbrancu.......vsaj veš sedaj, da to obstaja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 :o|o: kateri guru pa ti biti da misliti da v mojo dušo videti' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 sem povedau Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 poznaš ti kakega pokowca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 seveda, bil je še tuki....pa je odletel k novim izzivom Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 torej 1Budala - nevemčemutanick-kaj naj jaz po tvojem storim kar se te osebe tiče :o|o: spet kot že nestotič poskus odvajanja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 hmmm... ti v bistvu obvladaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 hja, delaj na tem, da ne boš zavajana, glede svojih strastnih občutkovpredajaj in oddajaj Zmerno svojo držo v erotičnem smislu;ne pranagli se,kot besedni kontakttiho poslušaj svoj in njegov vonja to pomeni, da se mora kar malček zatirati.... svoje občutke... če bi mu rada skočila v objem, pa mora rajši nadzorovati zmerno držo.... huh, tale o vonju pa je ps. a iz majhnih Pokowcev rastejo 1Budale? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 sarkastična freya...pejd hujšat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 let it be let it be let it be let it be... tell me golden fishy let it be.... let it be Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.