Freya 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 sej bo, sej, bo, sej bo, sej bo.... El Nino, sej bo.... ribica, ti delej, mi pa držimo pesti, da uspe.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 on mene nima rad aja- izgleda da me ima.... ...ampak je problem, ker jaz sebe nisem imela ... potem pa vse prevedeš v tebi razumljiv jezik, ki je skladen s tvojim notranjim stanjem kako znamo bit včasih smotani.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ...no ja, včasih je pa bolj varno ta občutek spet nekam založiti....ZGOLJ IN SAMO VARNO, DRUGEGA NIČ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 lbezin, zresn se, al pa naredi tko kot je treba; preveč vidm, ne da moram zato bit tih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 Ma zakaj je na tem področju že toliko časa tako sušno?Sem preveč izbirčna?Je taka moja usoda?Je samo tako obdobje? KAJ, torej? Zlata ribica, prosim, pomagaj mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ja, zlata ribica pomagaj....tudi meni ? Vse se bo zgodilo tako kot se mora ! Samo vprašanje, če bo meni všeč ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 KAJ, torej? TREBA BIT prpravljen na vsako srečanje, bit zrel tut, pa prepusten počitnice zaležejo, možgane sončt Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Zlata ribia, pomagaj tudi meni jaz bi tud rada spoznala enega, ki bi bil srecen z mano in jaz z njim prosim Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 no tule pa z ribico lepo napredujeva, hehe z nevihtami vmesnimi naj se prikaže princ vaših sanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 .bom vidu še, kaj naredit kvalitetnega na tem področju itak, da rabm še boljše Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Jaz si zaenkrat sam zelim, da se bo jutri dobro izteklo, da bo en prijeten vecer Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Michelle, prijeten zmenek ti želim, naj ti ribica pomaga, tebi in še komu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Jst pa zavistno zelen.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Selene, tenks Micki, na kaj bi bla jst lohk vse ljubosumna..... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 jz tud upam, da bo vse tako kot si sama želiš. ribica poskrbi da bo tako. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jaz si zaenkrat sam zelim, da se bo jutri dobro izteklo, da bo en prijeten vecer no in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Selene kje si si pr men prsla med pogresane :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ah ja danes sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 sej bo pa jutr boljs Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ribica pomigaj zame. želim si da bi bilo vsaj enkrat (tokrat) tako kot mora biti... lepo, lepo prosim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrčica 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ma zakaj je na tem področju že toliko časa tako sušno?Sem preveč izbirčna?Je taka moja usoda?Je samo tako obdobje? KAJ, torej? Zlata ribica, prosim, pomagaj mi. Tudi jaz se sprašujem isto že nekaj časa, kaj je narobe?? PROSIM ZLATA RIBICA IZPOLNI MI NAJVEČJO ŽELJO!! Tebi yoko pa želim vse najlepše!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ribi daj še smrčici nakloni... tako kot si meni.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Fishek, sam še detajlčke danes semle, saj veš komu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 O zlata ribica in amore in vsi svetniki! Prosim, ne naklonite mi zaljubljenosti v tem obdobju, ko moram najbolj obdržati trezno glavo!!!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.