aiwa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 deviči... zanimiva prošnja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 A je to sploh legalna želja? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Če pa ni, naj me pa odpeljejo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 O zlata ribica in amore in vsi svetniki! Prosim, ne naklonite mi zaljubljenosti v tem obdobju, ko moram najbolj obdržati trezno glavo!!!! Devica Po moje, bo zlata ribica tole razumela kot prosnjo, da ti nakloni zaljubljenosti, ker besedico "ne" mozgani razumejo cisto po svoje. Raje napisi v pozitivnem smislu Poskusi!!! Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hvala ti, spet si se izkazala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 da bi jo čim prej spet kaj videl... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 kakšne lepe, resne očke imaš (da jo boljše vidiš) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 no mislim da je fiši pridna in JO boš hmal vidu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 kakšne lepe, resne očke imaš (da jo boljše vidiš) ja pa ušesa da jo lažje slišim, in velika usta da jo lažje požrem mljas mljas... no vidim da ribica pridno maha z repkom, zdej vem zakaj mečejo konvance v vodnjake so tam ribice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 mljas mljas... no vidim da ribica pridno maha z repkom, zdej vem zakaj mečejo konvance v vodnjake so tam ribice... je še vedno iz iste pravljice, ali kakšne druge? najvstrajnejši so najboljši (ljubimci). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hja vse pravljice so iste k se začnejo z nekoč... ne davno tega... ampak saj pravim rbica pridno miga... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 je še vedno iz iste pravljice, ali kakšne druge? Nazadnje jo najde, ki bila mu je kos Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 ne ne ni tista beseda "kos" prava, bolj "match" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 To je sam verz, game set and match - El Nino Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Ma zakaj je na tem področju že toliko časa tako sušno?Sem preveč izbirčna?Je taka moja usoda?Je samo tako obdobje? KAJ, torej? Zlata ribica, prosim, pomagaj mi. Tudi jaz se sprašujem isto že nekaj časa, kaj je narobe?? PROSIM ZLATA RIBICA IZPOLNI MI NAJVEČJO ŽELJO!! Tebi yoko pa želim vse najlepše!!! Hvala za lepe želje, Smrčica.Tudi tebi želim čimprejšnjo uresničitev te želje!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 želim......ribica.....da po 15 letih iskanja prave ljubezni,ta tudi končno pride in ostane......ne zmorem več tako..... ko bi moj dragi le prišel k pameti in bi ponovno žarela v najini ljubezni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 15 years.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ja pa res, to0lk dolgo, uspeh je že to,da se zaveš sprememb,ki te porivajo v tisto izgubljeno smer Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ej riba .........daj pliz......sej veš keri.....2.e...bobnar, al pa 2.a...tui bobni....al pa 1.a....veš keri, ne , al pa oni.....z kitaro.....ki sm mu nahrbtnik nesla, kr je mel polne roke, pa še mi je dans pa naj mi dajo v klasu mir zaradi basista.... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 15 years....ž ja....tko dolgo... :xx!: prva zveza konec po 9 in druga po 5 letih.....zdaj spet nesrečno zapletanje in razpletanje še ene...... bo ribica pomagala.....pa mi našla srečo pri tem...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.