Buddha 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 mora, če maš interes Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 dejmo ribi... za Kristalkico Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Jst bi tut en...it's amoreee če lahko da ne bo preteklo spet preveč časa, pa da se ne bodo mamine napovedi uresničile - tiste ti boš tk kt bi mignil 30 stara pa sama pol pa nobenga fanta ne boš našla k bodo vsi tvojih let že oddani zakaj so mame tko krute Wiggle fishy wiggle Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 hmmm 5rca zelim da preberes osebno sporocilo in odgovoris nanj .hvalaAmor Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 se pridružujem vokini želji...ker me je tud strah tega, kar pravi 5trca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Tudi jaz te prosim ribica ,da mi nakloniš srečo v ljubezni. Rada bi se znova zaljubila in bila ljubljena. Sej ne zahtevam preveč ribica a ne Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Osamljena, saj bo kar počasi, saj se ne mudi, konec koncev si stara šele 18 let...dolga mladost polna ljubezni in sreče je še pred teboj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 hja, meni se tud zna zgodit, da bom prej trideset, preden si bom nasla kaksnega ljubecega in resnega fanta.. zlata ribica, naj se cimprej srecam s svojim kozmicnim moskim :-) in prosim pomigaj s svojim repkom za vse ki te prosijo ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Osamljena, saj bo kar počasi, saj se ne mudi, konec koncev si stara šele 18 let...dolga mladost polna ljubezni in sreče je še pred teboj Hvala za tolažbo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 saj veš kakšna je tvoja naloga Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 ja zdej je pa res čas, da plavaš v to smer... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Ja ribi, dej še pri meni mal zamahni s plavutko.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Let's pray for a miracle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Meni tudi, meni tudi, Zame pravega moškega. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ...se mi zdi, da sem spoznala.... NJEGA ... tako čutim... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ribica prosim naj bom končno srečna v ljubezni! Naj me ne prizadane, ker sem težko odprla spet svoje srce.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ja tale ribica pa deluje. Prosim ribica za ljubezen, stoj mi ob strani v novi ljubezni, ki jo čutim, da se zgodi to kar je zame najbolje primerno in za njega. Pa da sprejmem z odprtim srcem, to kar sem dobila in da dajem enako. Ter za modrost in mir v srcu te prosim. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ž ja....tko dolgo... :xx!: prva zveza konec po 9 in druga po 5 letih.....zdaj spet nesrečno zapletanje in razpletanje še ene...... bo ribica pomagala.....pa mi našla srečo pri tem...... Toby držim pesti, da bo ribica še lažje naredila svoje. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 "i'd like to love you till the day i die..." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Gimme some lovin`........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ...you can't hurry love... vsi k cakate-sej bo prsla, sam ne bodte no tko neucakani... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ...you'll just have to wait - cos love don't come easy =>> it's a game of give and take Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...you can't hurry love... vsi k cakate-sej bo prsla, sam ne bodte no tko neucakani... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...you'll just have to wait - cos love don't come easy =>> it's a game of give and take ...gres na koncert??Oktobra je v Zagrebu.Karta+prevoz=20KSit, kar ugodn... jaz bom sel.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Tako ribica zlata, amore mi daj pravo, pa prosim brez takih preizkušenj please, saj vem kaj hočem no. Sedaj še bolj. Vse. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.