5rca 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...gres na koncert??Oktobra je v Zagrebu.Karta+prevoz=20KSit, kar ugodn... jaz bom sel..Veš da nisem vedela sploh ane kdo izvaja, tepka sorry pol pa sem rekla nekomu kdo izvaja pa smo prišli do Supremesov in pol ajaaaaaaaaaaaaaaaa STOP, IN THE NAME OF LOVE *plešem* pa BABY LOVE, MY BABY LOVE O-O-O-O I NEED YOUR TOUCH lalalalalalalala Bomo definitivno premislil Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 drgac sm mel v mislih Phila Collinsa... ampak sam da ste se fajn mel!!! the supremes pa zal ne pridejo..bi blo pa fajn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Ej a kaj pol nobenega "reuniona" jesus, hvala samson jst sm pa čist v feeling že padla Zdej grem pa okregat tistega ki mi je napisal da so Supremes, Phill Collins mi je pa bolj všeč nene...but seriously Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 včer sm pa spet začutla une butterflyjčke v bušiju po dolgem času ....pa sm misnla da jih nam več..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 a dej ga srat? hehehe pr men amorčič kr dobr dogaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 smo ze trije Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 kaj pa druge "polovice"? naj nas bi blo vsaj 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 pr men je pa tok čudn vse zdej... ne morm več čakat, to parčkanje se že tooook dolg vleče... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Najbolj da zaprem oči, dobr pomislim na željo, stisnem pesti in izpolnjena želja je tu. Jupi! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 a tkole na hitro ti dobiš fanta Dej mi povej, kaj delaš vmes, ko imaš zaprte oči in stisnjene pesti? Jst te tud ribica prosim za en Amore v mojem srčku in srčku ene lepotičke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 daj no, ribica, a bi ti že pripeljala kako luštno deklico v moj objem, kaj? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
linaa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ribica, prosim, pomagaj za čudež, da bi se spet vrnil k meni, da bi bilo vse tako, kot si želim in da bi se vse srečno in dobro izteklo. Prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Za mojo Lejko! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ajmo ribica, še meni pomagaj... da se to čim prej zrihta pa da bo spet lepo! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 maaaaaaačonaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tudi jaz Lejki želim, da si ji love life čimprej uredi... mi je kar mal bad gledat žalostne obraze...prav tako želim Tini, Svizcu in vsem, ki imajo trenutno ljubezenske težave...in jim polagam na srce, da še obstajajo dobri in skrbni, ljubeznivi in odgovorni fantje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Za mojo Lejko! Tudi jaz Lejki želim, da si ji love life čimprej uredi... mi je kar mal bad gledat žalostne obraze...prav tako želim Tini, Svizcu in vsem, ki imajo trenutno ljubezenske težave...in jim polagam na srce, da še obstajajo dobri in skrbni, ljubeznivi in odgovorni fantje Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tudi jaz Lejki želim, da si ji love life čimprej uredi... mi je kar mal bad gledat žalostne obraze...prav tako želim Tini, Svizcu in vsem, ki imajo trenutno ljubezenske težave...in jim polagam na srce, da še obstajajo dobri in skrbni, ljubeznivi in odgovorni fantje hvala no, sam jst nebi meu fanta... :xx!: Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 vem, ja, sam napisani slavospev za dekleta žal ne drži Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 tut drži, sam je težje najt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Cashy, a una Tina tm k jo neki omenjaš, sm jz? K namreč jz nimam problemov glede love lajfa trenutno.... Ampak dobre želje nikol ne škodjo! Thanks! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Nič ne prosim, se samo zahvaljujem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Jst bi pa prosila pa niima smisla Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Na jst ti enga pošiljam, sam nimam smeškota zato, pa upam da bo vseen dobr Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 še od mene enga...(smeškoti so u službi )..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.