Skoči na vsebino

Amore

yoko

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>...gres na koncert??Oktobra je v Zagrebu.Karta+prevoz=20KSit, kar ugodn... jaz bom sel..

Veš da nisem vedela sploh ane kdo izvaja, tepka sorry x:Dx pol pa sem rekla nekomu kdo izvaja pa smo prišli do Supremesov in pol ajaaaaaaaaaaaaaaaa STOP, IN THE NAME OF LOVE *plešem* pa BABY LOVE, MY BABY LOVE O-O-O-O I NEED YOUR TOUCH lalalalalalalala x:Dx x:Dx x:Dx

Bomo definitivno premislil :palec: xDDx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 174
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

drgac sm mel v mislih Phila Collinsa... ampak sam da ste se fajn mel!!! x:Dx x;)x the supremes pa zal ne pridejo..bi blo pa fajn...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ej a kaj pol nobenega "reuniona" jesus, hvala samson jst sm pa čist v feeling že padla :inocent: x:Dx

Zdej grem pa okregat tistega ki mi je napisal da so Supremes, Phill Collins mi je pa bolj všeč x:Dx nene...but seriously x;)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Najbolj da zaprem oči, dobr pomislim na željo, stisnem pesti in izpolnjena želja je tu.

Jupi! xsrcbumx xloveyx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

a tkole na hitro ti dobiš fanta x:Ox

Dej mi povej, kaj delaš vmes, ko imaš zaprte oči in stisnjene pesti?

Jst te tud ribica prosim za en Amore v mojem srčku in srčku ene lepotičke x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

• 4 weeks later...

Tudi jaz Lejki želim, da si ji love life čimprej uredi... mi je kar mal bad gledat žalostne obraze...

prav tako želim Tini, Svizcu in vsem, ki imajo trenutno ljubezenske težave...

in jim polagam na srce, da še obstajajo dobri in skrbni, ljubeznivi in odgovorni fantje x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Za mojo Lejko! xsrcx xgoldfishx xsrcbumx xcrossfingx

x:Xx

Tudi jaz Lejki želim, da si ji love life čimprej uredi... mi je kar mal bad gledat žalostne obraze...

in jim polagam na srce, da še obstajajo dobri in skrbni, ljubeznivi in odgovorni fantje x;)x

x:Xx

It's a dog eat dog world

hvala no, sam jst nebi meu fanta... :xx!:

Nič ne prosim, se samo zahvaljujem :love:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...