El Nino 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 heh zaenkrat sem jaz najmlajši in najstarejši v tejle temi z 19 leti... sedaj pa naj se oglasi bodisi kdo starejši al pa kdo mlajši... pa da dobimo najmlajšega/o in najstarejšega/o na forumu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 A nismo enkrat že govorili o naših letih? No, zaenkrat sem jaz najstarejša v tejle temi..., El Nino, ti pa še zmeraj najmlajši! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 in takrat sem jaz zmagala kot najstarejša, ki densa na Eminema... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 A je bilo to tukaj? Starostna struktura članov foruma Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Točno ta tema je Tina Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2003 dejansko se je tam najmanj govorilo o starosti... v letih.. hehe, ampak naj povzamem rekord + je 41 rekord - je 19 jst... heh, skratka, moji starši so starejši od vas (42) torej ste vi še mladi... jaz pa sem sorazmeroma star..... za najmlajšo osebo na forumu... sem pričakoval kaj podmladka.... zgleda da ne delajo več mulcev ki bi jim hkrati bila všeč astrologija in internet..... škoda... hehe hm kaj šele da bi iskali samega sebe.... spet bom moral bit satiričen proti družbi.... žalostno je da danes družba mladim vcepi njihovo samopodobo, pa da je nihče ne išče... zgleda da sem jaz spet tisti "ta čudn"... vsaj enkrat na pravo stran Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 OČITNO SEM NAJSTAREJŠA- 44 Občasno se počutim 80, spet drugič 15 ! Težavo imam s tehniko- računalnikom . Izbirala sem med ikonco polne lune in mami ! Ali bi kdo lahko uganil zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 heh zaenkrat sem jaz najmlajši in najstarejši v tejle temi z 19 leti... sedaj pa naj se oglasi bodisi kdo starejši al pa kdo mlajši... pa da dobimo najmlajšega/o in najstarejšega/o na forumu.... Brihten poba.. lahko bi ti bila mamica.. Bi ga skupaj žurala, ker včasih sem ravno tolk "neumna" .. mi ni problem se spustiti na nivo take mladine.. al pa en mal starejše.. Oj, mladosti moja.. kje si , kam si šla ?? Smrk.. Ti povem , dokler si mlad.. zabavaj se , ne gledat preveč v zvezdice , pa računalnik.. veselje je zunaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 A se hecate? Starost je bolj v glavi. Sploh bi pa čovek tud od El Nina pričakoval, da to že ve. Ko sem bila v družbi najmlajša, sem se počutila kot najstarejša (mogoča pa ta družba ni bila glih zame?) Sedaj sem pa že v marsikaterem krogu med starejšimi, pa guess what? se ne počutim tako... ker se dosti mladincev dons obnaša, kot da bi bili že v penziji,...., vedno utrujeni, nič se jim ne da,... vse brez veze,....itak brez kondicije .. brez hobijev.. A si hotel starost v letih (EMŠO), biološko, duševno,...??? Raje povej, koliko starega se TI počutiš? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Twenty & something I love rock & roll... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Ti povem , dokler si mlad.. zabavaj se , ne gledat preveč v zvezdice , pa računalnik.. veselje je zunaj.. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Hja...pa to za nas....malo starejše mladince ...tudi velja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 A se hecate? Starost je bolj v glavi. Sploh bi pa čovek tud od El Nina pričakoval, da to že ve. Ko sem bila v družbi najmlajša, sem se počutila kot najstarejša (mogoča pa ta družba ni bila glih zame?) Sedaj sem pa že v marsikaterem krogu med starejšimi, pa guess what? se ne počutim tako... ker se dosti mladincev dons obnaša, kot da bi bili že v penziji,...., vedno utrujeni, nič se jim ne da,... vse brez veze,....itak brez kondicije .. brez hobijev.. A si hotel starost v letih (EMŠO), biološko, duševno,...??? Raje povej, koliko starega se TI počutiš? MucaMaca MM - zadetek v polno .. Tudi jaz pravim tako. Samo kaj, ko te drugi ljudje gledajo včasih kot prikazen.. Pa "tolk" stara .. A s ta mladimi ste ga žurirali ?? jap.. Hvala bogu, da so nekateri mladi toliko "uvidevni" , da vedo, da se od nas "ta starih" lahko še kaj naučijo.. ne samo popivanja.., da se da prav OK zabavat , kljub generacijski razliki. Jaz se počutim stara , khmmm. pa toliko kot pač sem.. Kdo pa pravi , da določenim letom "pristaja" to.. pa to... Eh, pa ja.. Lahko sem "sproščena" za 25 letnico , in se tudi znorim tako kot sem se takrat.... Vse kar je mlajše, enostavno še ne ve, kako se da uživati.. Jasno, lahko pa sem tečna za 70 letnico.. :xx!: Glavni problem je v tem, da se ljudje preveč obremenjujejo, kaj si bodo drugi mislili o nas, o vas.. Jaz samo pravim.. naj se brigajo zase in naj ne po nepotrebnem moralizirajo.. Včasih je bolje nekatere stvari zadržati zase.. Pa lep pozdrav vsem mladincem in mladinkam .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 je to pa Starostna struktura članov foruma se aktualno ? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 JAZ SEM STARA 14!!!! Je kdo mlajši? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 ...za najmlajšo osebo na forumu... sem pričakoval kaj podmladka.... zgleda da ne delajo več mulcev ki bi jim hkrati bila všeč astrologija in internet..... Saj pravim, stara sem 14, ja točno 14 let. in zanima me astrologija, pa kristali, pa radiestezija, pa na internetu sem veliko...........toerj, KDO JE TU NAJMLAJŠI, HA???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Jst sm 21 let stara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Uradno sem 19, duša mi je stara 50, včasih mam 12 drugič pa 80... Dejansko starost človeka ni pomembna, pomembno je tisto kar maš ti v glavi. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Saj pravim, stara sem 14, ja točno 14 let. in zanima me astrologija, pa kristali, pa radiestezija, pa na internetu sem veliko...........Kristalka... kul tole, ko berem, kaj te pri teh letih zanima ... mene tud neki zanima... si kaj prebirala našo temo o indigo otrokih ? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Jest pa ne rabim nč letnce pisat...se že tko al tko ve...da sem pre-stara... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 hmmmmstvar zornega kota? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Čas je relativna stvar saj nikoli ne vemo točno koliko je ura, odnosnop kakšen čas je:saj leto razdelimo n mesece, mesece na dneve, dneve na ure, ure na skunde, sekunde na milisekunde-tisočinke, pa na miljoninke, miljardinke in tako dalje Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ...in tako dalje... dokler tistga tavelzga časa ne sceframo v čist majhne časke... in enkrat pridemo do brezčasja... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ...in tako dalje... dokler tistga tavelzga časa ne sceframo v čist majhne časke... in enkrat pridemo do brezčasja... Kako pa bomo potem pisali v tole temo kdo je najstarejši, pa najmlajši, pa ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ... pol bomo pa kr neki nakladal ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.