Tina 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 A tko kot že zdej? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 no vidš, da nou kej dost drgač Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ... mene tud neki zanima... si kaj prebirala našo temo o indigo otrokih ?ki pa je tota tema? bi si rada prebrala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ...in tako dalje... dokler tistga tavelzga časa ne sceframo v čist majhne časke... in enkrat pridemo do brezčasja... he, he,...brezčasja za nas, kaj pa za une ta manjše od nas? Veš enkrat sem gledau en film, kjer je tip nekaj popil pol pa postajau vedno manjši (znanstvenafantastika seveda) Bolj ko je bil manjši bolj hitro mu je čas tekeu, seveda čas velikanov je bil isti in tudi njegov čas je bil isti samo drugače so tekli. Za velikana je bil čas pritlikavca hitrejši in obratno. HM,... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ki pa je tota tema? bi si rada prebrala pobrskaj v Duhovnost in osebna rast, tam pa sta dve taki odprti temi(Vzgoja in izobraževanje, Kristalni otroci) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ok, hvala, Mateja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Kristalka - you're welcome Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 ...za najmlajšo osebo na forumu... sem pričakoval kaj podmladka.... zgleda da ne delajo več mulcev ki bi jim hkrati bila všeč astrologija in internet..... Saj pravim, stara sem 14, ja točno 14 let. in zanima me astrologija, pa kristali, pa radiestezija, pa na internetu sem veliko...........toerj, KDO JE TU NAJMLAJŠI, HA???? JAZcelih 6 dni Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 V tem času je že prišlo, kar dosti lunatikov med nas.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kaj ti ni jasno Majica Hočem napisati, da se je pojavilo dosti novih lunatkov od oktoberske zadnje objave tukaj, sicer pa lep dan :palec: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 JAZ SEM STARA 14!!!! Je kdo mlajši? ej kok točno si stara...kdaj maš roj.dan??? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 mislim da ima podatek objavljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 aja sej res...hvala Selene... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 JAZ SEM STARA 14!!!! Je kdo mlajši? ja js sm pa res mlajša...ti maš 23.5.1989 js pa 27.10.1989... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Jaz sem nekje v sredini oziroma bolj pri tamladih 21 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 JAZ SEM STARA 14!!!! Je kdo mlajši? ja js sm pa res mlajša...ti maš 23.5.1989 js pa 27.10.1989... še vedno vodim Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 nad 25 in pod 30. Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 torej 29,9 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kaj ti ni jasno Majica Hočem napisati, da se je pojavilo dosti novih lunatkov od oktoberske zadnje objave tukaj, sicer pa lep dan :palec: vse jasno... Ja, ja...vem...sam mi je ta bulež tko pasu tja not.... ...za provokacijoBorism... ti si zmeri tko prijazen...tvoja žena te mora bit vesela... Jaz...34 letos...nič posebnega... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ...a že?... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 že... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Majica, HVALA ....Dobro jutro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Dobar jutar...borisičekek.... kako smo... kako kej zdravje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Hvala Majica, jaz sem kar super , saj se že ob 4h "razmigam" za pol ure, da sem že na delovni temperaturi dve uri......zdravje trkam ob les, sem po tistih prvomajskih desetih dneh spet dober in zadovoljen....lep dan tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.