powerslave 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 A ima kateri od Vas že izkušnjo z meditacijo?? Izkušnjo morda še močneje...kar pomeni doživljanje višjih stanj zavesti (ne samo spanje, sanjanje, budnost).Te so prve 3, obstaja jih kar 7 in tega je sposoben vsak. Tisti kateri bi radi zvedeli še kaj več o Vas in imate smisel za fiziko, znanstvene in medicinske raziskave ter predvsem višja stanja zavesti (vseh sedem) pa toplo priporočam Adrian Predrag Kezele: Korak naprej, transcedentalna meditacija. Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Itaq do 1.5 promila ostalih mi pa še niso izmerili uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Kje pa se da knjiga dobiti ? V COBISSovem katalogu je ni. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 opiši še ostale 4 ,pa ti povem, če se najdem notri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 20. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2003 zirosi: Alc opojnost je nizje stanje zavesti, ker je depresor centralnega zivcnega sistema (s povecevanjem konc. slabijo funkcije), ceprav se kaksnemu alkoholiku kdaj zazdi da ima vecjo moc he,he pokowc: vse je v knjigi in definitivno se ti niti ne sanja kje bi se naj nasel, verjemi rachek: bom povprasal, dobil sem jo v roke in si je nisem izposodil v knjiznici tako da ne vem kje jo kupiti. Ce bi rad izvedel hitreje se pozanimaj na www.zveza-tm.si Res, splaca se prebrati!!! Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 .HJA, bomo vidli, hej, so kje kakšni članki o tej knjigi....jo imajo v Luni v trgovinci? ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Nima, pa šiva ezoterika tudi ne ... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 21. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2003 Obljuba dela dolg. Izvedel bom cez vikend, ne vem pa kdaj se vrnem domov. Ce ne prej verjetno v torek. LP Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Ne verjamem, da bi kdo s pomočjo knjige uspel priti do višjih stanj zavesti.Vse je le rezultat notranjih občutkov in dela. Meni je popolnoma nepričakovano ob neki priložnosti uspelo priti do višjega stanja zavesti... čeprav nisem delala na tem, sem pa preživljala katastrofalno obdobje. Točno vem, kako je izgledalo, ne vem pa kam bi ga razvrstili,..glede na knjigo. Pa meni je pravzaprav to eno doživetje zadoščalo,..po eni strani je bilo zelo lepo,.., po drugi pa me je prestrašilo, saj želim živeti običajno življenje (no, ja tudi naše definicije običajnega se lahko precej razlikujejo.. , ne pa meditirati in segati po višjih stanjih ... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 poko pa vishje stanje zavesti....hehe bi blo boljsh NEZAVESTEN Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Ga ti poznaš, sta se srečala??? Lunatki me pa res presenečate! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 mucamaca...mislsh JO, ne GA.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Oooooo, KAKO pa ti to vedeti,titi ?? Hmmm, pa saj včasih res ni dobro vsega vedet, ne? Kaj ni zanimivo, ko tamle sedite in ugibate no ali ni tale Mucamaca pravzaprav ON? Kolega igra eno internetsko igrco s križci in krožci. Skratki skoraj pol igralcev ima ženske vzdevke (Hekerezada? Mečka...) ,valjda so pa itak vsi tipi, hekerji bolj..Tako da potlej tudi za LNF velja : večplastnost spolov .... pa duhovni hedonizem.... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Kot Klotilda samo višja stanja so nekam izpuhtela ...je treba AAkhuta vprašat, čje jih kaj pozna. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 najvishje stanje zavesti je:SAMO-ZAVEST je uchasih tut NE-ZVEST 1 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 uh ti pacek ne-zvest upam, da zvest sam sebi, vsaj to...?? glavno da nisi nezavesten... Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 definitivno de sebi ne-zvest....tko dogaja dinamika... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 to pa je too muchtko pa neuš nkamr pršukt da boksaš malo druge, pol še pa malo sebe :xx!: to ti pa ne pustim! daj prid k seb in začn živet v harmoniji sam s saboto je temeljk višjem in še višje... Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 ap,...ap,....tu d skaj.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 zirosi: Alc opojnost je nizje stanje zavesti, ker je depresor centralnega zivcnega sistema (s povecevanjem konc. slabijo funkcije), ceprav se kaksnemu alkoholiku kdaj zazdi da ima vecjo moc he,he Kaj pa ima višina zavesti s stanjem živcev? Se mi zdi, da so neealkoholiki trenutno največja nevarnost za planet (poglej, na primer, tisti ameriški Grm in njegovo višino zavesti adkar ne pije več) na zdravje! (se ga pije ne pa na višino zavesti - zato se pa kadi) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Zirosi- sprost živce, pa Na zdravje!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Tisti kateri bi radi zvedeli še kaj več o Vas in imate smisel za fiziko, znanstvene in medicinske raziskave ter predvsem višja stanja zavesti (vseh sedem) pa toplo priporočam Adrian Predrag Kezele: Korak naprej, transcedentalna meditacija. to sem jaz to sem jaz.... ampak i'd much rather be with the boys than be with you... to so bli časi praviš Adrian Predrag Kezele, hm a je ta tip mogoče "predrag" ok šalo na stran, raje sem pri moji meditavni skupinic,... hehe, tam sem srečen, tako da očitno mora bit to najboljše... zame. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Ti le transcedentalni meditanje so že v osnovi eni prevarantje (namesto, da bi se šli meditacijo se grejo litanije in sektaštvo: če je meditacija pot do višjih stanj, je že sama po sebi transcendetna: transecendentalna transcendenca, ali pa meditativna meditacija: če drugega ne pove ničesar, razen kretenizma tistega, ki se je to izmislil) če samo pogledamo, kaj se grejo: meditacija (kot poglobljenost v nekaj - recimo v premišljevanje, ali karkoli) je že po defoltu transcendentna. Transcendentalna meditacija je meditacija, ki transcendira (prehaja) samo sebe in ni več meditacija (je že prestopila svoje meje in se vrnila na nivo sanjarij, fantazij in blebetanj), ali pa neka meditacija z dvakratno močjo (tako kot pralni prašek s trikratno močjo pranja - tukaj najbrž pranja možganov)-torej so oni ali dvakratni carji-bedaki, ki ne vedo, kaj govorijo-dokaz, da njihovo delovanje ostaja na nivoju površinskosti in neučinkovitosti (kar izdaja izdaja že ime samo) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Po tej logiki zapadeš v transcendenco že po enem piru ali dveh (en Mass!) Uživaj ! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 transcedentalen = po Verbinčevem slovarju tujk: ..."kar se tiče nadčutnih, apriornih pogojev (oblik, kategorij)"........... Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.