trnjulčica 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Zlata ribica, če imaš moč mi uresniči največjo željo pod mojim soncem - da bi tudi meni z možekom bil namenjen neki majhen otročiček.Želim in upam da bo moja naslednja pot v tujino tudi zadnja v prizadevanju za najinega prvega sončka! Trnjulčica in njen princ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Ribica ima to moč in zagotovo vama bo uspelo. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trnjulčica 20. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2003 Ja ste pa res cukrčki, upam da bo ribica res kej pomigala in bomo potem mi pa namigal ! Trnjulčica in njen princ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 http://ih.jhsph.edu/chr/fhacs/baby.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Zlata ribica ima to moč, da usliši vajino prošnjo....In uslišana bosta..... pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trnjulčica 21. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2003 Hej Mick na nama pa kondomska industrija definitivno ne služi!!! lp, Trnjulčica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Srečno!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.