Skoči na vsebino

Ali vas kdaj "nosi luna"?

Tamburin

Recommended Posts

Spominjam se, da me je enkrat (ko sem bila še osnovnošolka), "nosila luna". S sestro sva imeli skupno sobo, in eno noč sem vstala iz postelje, šla do kopalnice, prižgala tam luč, jo spet ugasnila in se vrnila v posteljo. Sestra se je v tem zbudila in me vprašala, kam sem šla... Rekla sem ji: "Sem šla pogledat, če se mi usta dotikajo nosa." x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

Ali kdo ve, zakaj nas "nosi luna" x?x

Deli na socialnih omrežjih

hja mojga bratca, je že nosila luna, mojga soseda, ex-frienda tudi.... hm tamaro tudi hehe, ja tri ljudi že poznam z luninimi nagnjenji.... jaz ne vem če se ji ne pustim, pravzaprav pomoje sem prelen da bi me luna dvignila iz tople postelje.... morda ko bom poročen in mi žena ne bo všeč... me bo odneslo k kakšni hišni pomočnici.... hehe, ampak dvomim da bo to luna :)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

uh dobra ta tema :palec:

bratranec redno hodi ponoči in nekoč je med spanjem splezal skoz okno se zunaj zbudil in sred noči pozvonil...

no, včasih med spanjem govorim in jojmene kaj vse... tako da smeha ne manjka pa tud skrito nič ne ostane...

ja, ja Nino potem pa bi naj bla Luna vsega kriva, ne pa hormončki, a?

:inocent: :vio: x:Xx Vila Vetra

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

ja, ja Nino potem pa bi naj bla Luna vsega kriva, ne pa hormončki, a?

Seveda jaz sem bolj lunin človek... hehe, vsekakor luna je morala biti močna da je mene dvignila.... ampak potem pa nisem jaz kriv....

no, včasih med spanjem govorim in jojmene kaj vse... tako da smeha ne manjka pa tud skrito nič ne ostane...

hehe to mora bit pa grozno.... (najbrž se zdi to meni tko ker mam asc scorpio... (many things are and will be hiden with this position))

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...

x^x Tudi mene nosi, pa prav zgovorna sem v spanju.

Enkrat sem npr. še ko sem hodila v OŠ šla v kopalnico in si vzela v sobo mehčalec za perilo. Mami je prišla za menoj in me vprašala, kaj bom z njim, pa sem rekla, da je za pit, a ne :eek: .

Pa ob 1h sem se enkrat oblekla za v šolo, pa torbo na rami, pa so me prestregli,...

Pa ponoči po nemško prodajala obleke,.... dogaja, kljub temu da že podnevi dosti jezikam, očitno ne izpolnim norme, tako da ponoči dokončam

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Tut jest sm zlo zgovorna oseba tako podnevi, kot ponoči, tudi v spanju. Me je pa tut že luna nosila. Še v OŠ sm enkrat ponoči šla v kopalnico in pobrala brisače in mamino trenirko, ter jih odnesla v sobo. :8): Zadeva se je razrešla šele zjutri, ko je mami po dolgem iskanju našla svojo trenirko v moji sobi na stolu. x:Dx

Kar se govorjenja tiče, pa se mi to dogaja takrat, ko mam zlo žive sanje. Verjetno je to kej v genih, k moja mami tut govori v spanju in tut kriči in tepe, kadar se bori s kakimi prikaznimi. x;)x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

• 1 year later...
mene je prvič in zadnjič luna nosila v 1. razredu osnovne šole, ko sem lepo vstala, si dala šolsko torbo na ramo in se odpravila v šolo ... ati in mami sta me ujela v predsobi, ko sem se obuvala x:o)x :lol: xg:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...